Omschrijving

Een heerlijke vakantiewoning met steiger op een riant perceel!

Op een bijzonder mooie plekje vind je een van de mooiste kavels van de Veense Put. Het is een ‘dubbele’ kavel van bij elkaar 759 m2. Een prachtig perceel met volop ruimte en recreatiemogelijkheden. Genieten en vakantie vieren op eigen terrein! Op de royale kavel vind je o.a. een keurig chalet, een leuke landelijke berging en een grote steiger. De steiger is zo’n 23 meter lang dus je kunt er een flinke boot kwijt. Natuurlijk kun je er ook heerlijk zwemmen, vissen, varen etc.

Bestemming:
Er is mogelijk potentie voor wijziging van de bestemming naar permanente bewoning. Gemeente Altena onderzoekt de mogelijkheid om deze wijziging door te voeren. Het is verstandig om bij de gemeente Altena na te vragen wat de huidige status is en wat de kansen zijn voor toekomstige permanente bewoning.

Chalet & bijgebouwen
Het betreft een leuke vakantiewoning gebouwd rond 2008. Vermoedelijk volledig geïsoleerd en netjes afgewerkt. Je vindt er o.a. een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, bijkeuken etc. Aan het chalet vast is een fijne serre + overkapping gebouwd.

Buitenleven:
Aan de voorzijde bevindt zich een royale oprit afsluitbaar middels een hekwerk. Achter strekt het gazon zich uit tot aan het water. Er zit nog een deel eigen water bij en de grote steiger biedt volop mogelijkheden. Het vakantiegevoel is hier sterk aanwezig. Heerlijke plek en volop recreatiemogelijkheden.

Locatie:
De Veense Plassen is een prachtig recreatiegebied wat direct verbonden is met het water van de Maas. Er is veel mooie natuur in de omgeving en je raakt niet uitgekeken op het water en groen rondom dit gebied. Verder vindt je in de buurt alle voorzieningen die je nodig hebt. Er is een supermarkt in het dorp en er zijn diverse andere winkels als bakker en slager in de buurt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Dak
zadeldak
Voorzieningen
schuifpui

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Perceeloppervlakte
759 m²
Inhoud
200 m³
Buitenruimte oppervlakte
30 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water en aan park

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*