Omschrijving

Hele leuke vrijstaande recreatiewoning aan het water van de Veense Plassen. De woning is niet groot maar alles zit erin wat je nodig hebt. Je kunt er dus in wonen wat overigens conform het bestemmingsplan niet is toegestaan. Het wordt, voor zo ver wij weten, wel gedoogd en er zijn vergaande plannen om permanente bewoning formeel mogelijk te maken. Deze woning is rond 1991 gebouwd samen met nummer 77. Indien gewenst kan deze woning erbij gekocht worden.

Vanuit de woonkamer en ook vanaf het terras onder de overkapping heb je een schitterend uitzicht over het water. Aan de waterkant heb je de woonkamer met open keuken en schuifpui naar het terras, 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Buitenleven:
Voor de woning is ruimte om te parkeren. Achter strekt het gazon zich uit tot aan het water. Er zit nog een deel eigen water bij dus een steigertje zou moeten lukken. Het vakantiegevoel is hier sterk aanwezig. Heerlijke plek en volop recreatiemogelijkheden.

Locatie:
De Veense Plassen is een prachtig recreatiegebied wat direct verbonden is met het water van de Maas. Er is veel mooie natuur in de omgeving en je raakt niet uitgekeken op het water en groen rondom dit gebied. Verder vindt je in de buurt alle voorzieningen die je nodig hebt. Er is een supermarkt in het dorp en er zijn diverse andere winkels als bakker en slager in de buurt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²
Perceeloppervlakte
250 m²
Inhoud
150 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water en aan park
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*