Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123
Veemarktstraat 123

Veemarktstraat 123

Rotterdam

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

GRAAG EEN AFSPRAAK AANVRAGEN VIA FUNDA; WIJ NEMEN DAN CONTACT MET JE OP!

Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, in de wijk Rubroek, vind je dit instapklare appartement op de begane grond van een ruim opgezet complex. Slechts een paar minuten verwijderd van hotspots zoals de Meent en de iconische Markthal, en de wekelijkse Oogstmarkt op het Noordplein, bevind je je hier middenin de stadse dynamiek, maar toch in een rustige en groene omgeving. De wijk zelf ademt ruimte en groen, met plantsoenen tussen de gebouwen. Dit maakt het een ideale plek voor gezinnen, met volop mogelijkheden om te wandelen naar de Kralingse Plas en het bos, te sporten, shoppen en te genieten van alle denkbare voorzieningen die de stad te bieden heeft. Een unieke combinatie van rust en reuring!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het gesloten portiek met de brievenbussen, bellentableau en bergingen. De berging is pal naast de voordeur gelegen, ideaal!

Entree:
Ruime hal, meterkast. Toegang tot de ruime slaapkamer aan de achterzijde. Voorts toegang tot de sfeervolle woonkamer met royale raampartij gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde is een dichte keuken voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, een vaatwasser, koel/vriescombinatie en een ruime oven. Toegang tot de heerlijke achtertuin die is gelegen over de gehele breedte met achterom. Voorts een tweede hal met vernieuwd toilet met wandcloset en fonteintje, toegang tot de badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en wasmachine opstelling, tevens is vanuit deze hal de tweede slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 69m2
- Erfpachtgrond, looptijd t/m 11-12-2079, afgekocht t/m 07-10-2066
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel 2016
- VvE bijdrage: € 119,- per maand
- EPA-label: C
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 50 m² en is gelegen op het noorden
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*