Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145
Vedelring 145

Vedelring 145

Etten-Leur

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze ruime tussenwoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met een speeltuin direct voor de deur. Ideaal voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te wonen. Deze woning biedt vier slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en een zonnige tuin op het oosten. De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en voorzien van luxe voorzieningen. Met energielabel A, 11 zonnepanelen en kunststof kozijnen ben je klaar voor een duurzame toekomst. Parkeren kan zowel op eigen terrein als op het nabijgelegen parkeerplein. Op korte afstand vind je scholen, het winkelcentrum en het treinstation. Kom snel een kijkje nemen en ontdek jouw nieuwe thuis!

BEGANE GROND (Betonnen vloer, kunststof kozijnen met dubbel glas)

Je komt binnen in een rustige woonomgeving, met een speeltuin direct voor de deur waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Via de voortuin bereik je de voordeur, die gemaakt is van onderhoudsvriendelijk kunststof. Achter de deur bevindt zich de hal, waar je het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer vindt.

Het toilet is voorzien van een staande toiletpot en heeft een tegelvloer. De wanden zijn deels afgewerkt met lambrisering en daarboven met spuitwerk, net als het plafond. De meterkast, direct naast het toilet, biedt handige opbergruimte voor bijvoorbeeld schoenen of de stofzuiger. De vernieuwde groepenkast heeft 7 groepen en is uitgerust met een aardlekschakelaar.

Vanuit de hal stap je de lichte woonkamer in, die samen met de open keuken bijna 40 m² beslaat. De woonkamer heeft een nette laminaatvloer, strakke muren en een deel van de wanden is voorzien van houten lambrisering met behang daarboven. Dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde komt er veel natuurlijk licht binnen. Aan de voorkant van de kamer is er genoeg ruimte voor een gezellige zithoek, en aan de tuinzijde kun je een ruime eettafel kwijt.
De keuken is praktisch ingedeeld in een hoekopstelling. Je hebt hier alle gemakken bij de hand: een grote koelkast met daarboven een oven, een werkblad met ingebouwde wasbak, een gaskookplaat met afzuigkap, en een ingebouwde vaatwasser. Er is volop opbergruimte in de lades en kastjes. Vanuit de keuken loop je zo de achtertuin in.

TUIN (OOSTEN)

De achtertuin is ruim en biedt verschillende mogelijkheden om van het buitenleven te genieten. De tuin is ongeveer 12 meter diep en 6 meter breed, inclusief een overkapping. Achterin de tuin staat een stenen berging van circa 10,4 m², ideaal voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap. Daarnaast is er een grote overkapping van 16 m², die je kunt gebruiken als carport of om een gezellige zithoek te creëren.

De tuin is slim ingedeeld met een terras van betonnen tegels direct tegen de achtergevel, een gazon in het midden en een houten vlonderterras bij de berging.

EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer, kunststof kozijnen met dubbel glas)

Via de trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Hier vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer, die in 2024 volledig is vernieuwd. De badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, een dubbele wastafel met spiegel, en een ruime inloopdouche. Deze douche heeft zowel een handdouche als een regendouche met thermostaatkraan. De badkamer is strak afgewerkt met een moderne grijze tegelvloer en gestukadoorde wanden. De douchewanden zijn betegeld en het plafond is ook mooi strak gestukadoord. Voor extra comfort is de badkamer voorzien van een elektrische designradiator.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning is ongeveer 10,1 m² groot en heeft een laminaatvloer, gestukadoorde wanden, en een gespoten plafond. De slaapkamer aan de rechterachterzijde is iets kleiner, met een oppervlakte van ongeveer 9,6 m², en heeft dezelfde nette afwerking. De grootste slaapkamer, linksachter, heeft een oppervlakte van 13,7 m². Ook hier ligt laminaat op de vloer en zijn de wanden deels gestukadoord en deels behangen, met een gespoten plafond.

TWEEDE VERDIEPING (Betonnen vloer, houten dakraam met dubbel glas, houten kozijn in het dakkapel met dubbel glas)

De tweede verdieping bereik je via een vaste trap. Op de overloop vind je de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Dankzij het dakraam aan de achterzijde is de voorzolder lekker licht, en er is voldoende ruimte om bijvoorbeeld te strijken of je wasrek neer te zetten.

De slaapkamer op deze verdieping is royaal, met een vloeroppervlakte van maar liefst 18,8 m². Door het grote dakkapel is de kamer heerlijk licht en ruim. Zowel aan de voor- als achterzijde is er veel bergruimte achter de schuine kanten van het dak, wat de kamer extra praktisch maakt. Deze ruimte is ideaal als slaapkamer voor een tiener, maar kan ook perfect dienen als werk- of hobbykamer.

VEDELRING 145 IN HET KORT:

- 118 m2 woonoppervlakte

- 164 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1975

- 11 Zonnepanelen

- Energielabel A

- HR combiketel 2021

- Mechanische ventilatie

- Tuin op het Oosten

- Stenen berging met elektra

- Open keuken met inbouwapparatuur

- Luxe badkamer uit 2024

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Kunststof kozijnen op de begane rond en eerste verdieping

- Houten kozijnen op de tweede verdieping

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Dak isolatie

- Parkeren op parkeerplein of eigen terrein

- 7 minuten fietsen naar het treinstation

- 5 minuten fietsen naar het winkelcentrum

- 5 minuten fietsen naar de Kerkwerve

- 500 meter van basisschool

- Speeltuin voor de deur

- 400 meter van bushalte

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende
onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:
Asbestclausule: Als een woning voor 1 juli 1993 is gebouwd, is er een kans op asbest in bijvoorbeeld het dak of de vloerbedekking. De verkoper weet niet of er asbest is, maar na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 49 jaar oud is wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.

Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
164 m²
Inhoud
418 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 72 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*