Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23
Varkenmarkt 23

Varkenmarkt 23

Dordrecht

€ 595.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtig en veelzijdig te gebruiken pand, aan de voorzijde liggend aan de Varkenmarkt en aan de achterzijde grenzend aan het water van de Knolhaven.

Dit monumentale en maar liefst 19m! diepe pand, biedt door de grote en doorlopende benedenruimte unieke gebruikersmogelijkheden, zoals kantoor- of praktijkruimte aan huis. Het realiseren van een aparte (woon) studio of Bed en Breakfast met open slaande deuren naar het water is uiteraard ook mogelijk.

De bovengelegen woonruimte bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met keuken en een zeer fraai terras van maar liefst 30m2 op het zuidwesten gelegen met prachtig uitzicht op de Nieuwe Haven. Een unieke beleving in de binnenstad.

Op de 2e verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers en een badkamer. Naast de vele kast- en bergruimte op de begane grond is er ook nog een ruime bergzolder aanwezig.

Kortom een veelzijdig pand op een unieke locatie!

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met meterkast en doorloop naar een tussenhal.
De entree zelf is ook als multifunctionele ruimte te gebruiken, bijvoorbeeld als werkkamer. Vanuit de entree is er een doorkijk door het hele pand richting de Knolhaven.

In de tussenhal bevindt zich de trapopgang naar de woonverdieping en is er een toiletruimte en een bijkeuken met wastafel. Onder de trap is nog een berging met uitstortgootsteen.

Doorlopend kom je aan de achterzijde van het pand. Een ruimte van meer dan 8 meter diep met openslaande deuren aan de Knolhavenzijde. Deze is ook te gebruiken als eigen opgang. De veelzijdige ruimte is naar eigen inzicht te bestemmen.

Eerste verdieping:

Bij het betreden van de woonverdieping valt meteen de hoeveelheid lichtinval en ruimte op. De woon- en eetkamer strekt zich uit over de gehele lengte van de woning en biedt veel woongenot. Deze woonverdieping is voorzien van glad gestukte wanden, parketvloer en originele plafondbalken.

De half openkeuken heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en veel keukenkastjes. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

Aan de achterzijde van de woonkamer bieden openslaande deuren ook toegang tot het heerlijke dakterras. Het terras, dat op het zuidwesten ligt, heeft diverse mogelijkheden voor zitjes en een prachtig uitzicht op de Nieuwe Haven.

Tweede verdieping:

De overloop biedt toegang tot beide slaapkamers en badkamer. Vanaf de overloop is de bergzolder te bereiken met een vlizotrap. Het slim geplaatste dakraam geeft veel daglicht op de overloop en het trappengat.

De slaapkamers liggen aan de voor- en achterzijde van de woning. In het midden bevindt zich de badkamer.

Royale badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een ligbad, massagedouche, toilet, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator.

De ruime bergzolder biedt genoeg plaats voor het opbergen van diverse spullen. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de cv-ketel.

Algemene informatie:

- Woonoppervlakte 161m2;
- Perceeloppervlakte 96m2;
- Deels voorzien van dubbelglas;
- Gemengde bestemming;
- Verwarming en warm water middels CV-ketel, bj 2018
- Woning heeft bestemming rijksmonument;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Disclaimer:

Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.
Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
grachtenpand
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
monumentaal pand, monument en beschermd stads- of dorpsgezicht

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
96 m²
Inhoud
494 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
2 m²
Buitenruimte oppervlakte
29 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 30 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*