van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31
van Struykstraat 31

van Struykstraat 31

Noordwijk

€ 749.000,- k.k.

Omschrijving

Te koop bij Bonnike Makelaardij: Luxe Turn-Key en duurzaam (Energielabel A!) herenhuis in Noordwijk

Aan de rand van een waterpartij, met een prachtig vrij uitzicht richting de bollenvelden, ligt dit volledig gerenoveerde en luxe afgewerkte herenhuis. De woning is in 2020 volledig onder handen genomen en verkeert sindsdien in uitstekende staat. Met een royale woonoppervlakte van 167 m², een riante tuin op het zuiden en een ligging tussen Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee, biedt deze woning een prachtige combinatie van luxe en comfort. De extra verduurzamingsmaatregelen beschikt dit herenhuis over een energielabel A, extra voordelig voor de hypotheek aanvraag!
De woning beschikt over vier (voorheen vijf) ruime slaapkamers, twee dakkapellen, 2 badkamers en een heerlijke achtertuin van maar liefst 11,5 meter diep, met een stenen berging en achterom.

Bij binnenkomst valt meteen de hoogwaardige afwerking op. De begane grond bestaat uit een stijlvolle vestibule met fraaie tegelvloer, een praktische trapkast en een moderne toiletruimte. De woonkamer, voorzien van een sfeervolle open haard en eikenhouten vloer, loopt door naar de moderne woonkeuken met kookeiland. De keuken is een echte blikvanger, voorzien van houten kasten, een marmerlook aanrechtblad en diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, twee heteluchtovens en een kokendwaterkraan. Via de schuifpui en loopdeur heeft u toegang tot de zonnige, recent aangelegde tuin op het zuiden voorzien van sfeervolle verlichting waar u heerlijk kunt genieten van de rust en het uitzicht.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een balkon. Daarnaast is er een grote walk-in-closet (voorheen de derde slaapkamer) en een ruime, moderne badkamer met een hoekligbad, inloopdouche, infrarood verwarmingspaneel en dubbel wastafelmeubel. Ook op deze verdieping is de eikenhouten vloer doorgelegd en zijn alle wanden en plafonds strak afgewerkt, wat zorgt voor een warme en luxe uitstraling.

De tweede verdieping beschikt over nog eens twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel. Daarnaast is er voldoende bergruimte, inclusief een praktische wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De tweede badkamer is in aanbouw en biedt de mogelijkheid voor een douche of bad. De belangrijkste voorzieningen zoals wateraansluitingen en afvoeren, zijn reeds aanwezig. De vliering op de derde verdieping is te bereiken via een vlizotrap en biedt extra opslagmogelijkheden.

Sinds de renovatie in 2020 zijn er diverse duurzaamheidsmaatregelen getroffen, waaronder dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie in 2022. Eind 2023 is de woning voorzien van een nieuwe hybride warmtepomp en cv-installatie waardoor het gasverbruik laag blijft.

Recentelijk is de open haard vervangen door een moderne inbouwhaard van Dick Geurts met een geïsoleerd rookkanaal. Er is een nieuw mechanisch ventilatiesysteem aangebracht voor de badkamers en toiletten De gehele woning is voorzien nieuwe veiligheidssloten en velligheidsdeurbeslag. In 2022 is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst. De boiler van de Celsius-cooker is vervangen in mei 2023.

Tot slot is er een optie om het huurcontract van de garagebox om de hoek over te nemen.

Energielabel: A

Aanvaarding: In overleg

Vraagprijs: €749.000 k.k.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of andere onjuistheden, noch voor de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 749.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²
Perceeloppervlakte
162 m²
Inhoud
587 m³
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 75 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*