Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14
Van Noortstraat 14

Van Noortstraat 14

Drunen

€ 397.500,- k.k.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een sfeervolle woning waarbij thuiskomen elke dag een feestje is? Kom dan snel een keer kijken naar dit leuke huis aan de Van Noortstraat in Drunen! Het creëren van jouw ideale thuis vergt slechts het verhuizen van jouw mensen en spullen, want de woning is met haar goede staat en zeeën aan licht en ruimte helemaal klaar om een nieuw gezin te verwelkomen. Ben jij de gelukkige die hier straks de slingers komt ophangen?

Omgeving

Welkom in Drunen; een mooi en gemoedelijk dorpje in de gemeente Heusden in Brabant. Je gaat wonen in de groene, rustige en kindvriendelijke woonwijk Venne-Oost, wat met haar diverse groenvoorzieningen, speelplekken en parken in de buurt een toplocatie is voor gezinnen.

Je zit hier op een loopafstand van de bekende Heijdijk, maar tevens dicht bij de gezellige dorpskern van Drunen, diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten zoals F.C. Drunen, Avanti en zwembad BillyBird of De Afgraving. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoerverbindingen in de buurt te ontdekken, waaronder een busverbinding naar nabijgelegen steden en dorpen. Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Je staat namelijk zo midden in de prachtige Loonse en Drunense Duinen, waar je eindeloos kan genieten van de mooie omgeving. Kortom: hier is voor iedereen wat wils!

Venne-Oost ligt aan de zuidoostelijke rand van Drunen en is daarom gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A59, waardoor er gemakkelijk toegang is tot omliggende steden als ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Indeling

Begane grond

Via de nette voortuin lopen we naar het leukste onderdeel van deze rondleiding: we gaan binnen kijken! Sesam, open u.

Je betreedt de woning in de hal, waar je de vernieuwe meterkast (2022), een garderobe en de moderne toiletruimte met hangend closet en fonteintje zal ontdekken. De strakke afwerkingen werken hier goed samen met de mooie vloer en de neutrale kleuren. Zou dat in de woonkamer ook zo zijn?

Het antwoord op die vraag is: ja! Wát een mooie en optimaal ingedeelde living met eiken houten vloer en vol leuke details, waar de trap een speels element midden in de ruimte vormt. Door de vorm van de kamer kan je gemakkelijk een gescheiden zit- en eetgedeelte creëren, zoals de huidige bewoners hebben gedaan. Terwijl de voetjes heerlijk omhoog kunnen op de bank aan de voorzijde, eet je gezellig met zijn allen aan de tafel naast de open keuken.

De keuken is met haar open opstelling, L-vorm, veel werk- en bergruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser (2022), koelkast, combimagnetron en afzuigkap, werkelijk van alle gemakken voorzien. Ook vind je hier de deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Via de trap in de woonkamer kom je op de ruime overloop van de eerste verdieping terecht, waar je toegang hebt tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle deuren op deze verdieping zijn vernieuwd.

De grootste slaapkamer van de verdieping ligt aan de voorzijde en kan, met haar ruimte, nette afwerkingen en aangename hoeveelheid lichtinval, goed als hoofdslaapkamer dienen. De kleinere slaapkamers op deze verdieping zijn ook keurig afgewerkt en lenen zich daarom uitstekend geschikt als baby- of kinderkamer, werk- of studeerkamer of wat je ook maar wilt realiseren. Jij kan met de kamers doen wat jij wilt, mede door de verrassende hoeveelheid ruimte die de tweede verdieping nog in petto heeft. Nog even geduld!

We kunnen de hypermoderne badkamer (2021), die aan de rechter voorzijde van de verdieping gelegen is, namelijk absoluut niet overslaan. Deze ruimte lijkt zo uit een woonblad te komen en is voorzien van een inloopregendouche, een wastafelmeubel, een toilet, Duco ventilaltie en een raam voor natuurlijk daglichtintrede. Ontspanning is hier gegarandeerd.

Tweede verdieping

Nog niet overtuigd? Dan is het de hoogste tijd om de trap op te lopen naar de zolderverdieping, waar nog een geweldig ruime vierde slaapkamer met veel kastruimte op je wacht. Een ultieme master bedroom? Dat gaat hier zeker lukken! Een gave hobbyzolder of mancave? Zo gepiept.

Verder is de voorzolder voorzien van de CV-ketel (2016) en de aansluitingen voor wasapparatuur.

Tuin

Afsluitend lopen we via de tuindeur in de keuken naar buiten. Wanneer je hier komt wonen, word je namelijk meteen de eigenaar van dit pareltje van een achtertuin die in 2023 is aangelegd. Hier heb je alle ruimte om heerlijk te genieten van het zonnetje op het mooi aangelegde terras en beschik je over veel groen én een handige en ruime berging met achterom. Wat wil je nog meer?

Bijzonderheden
- Sfeervolle en verrassend ruime woning;
- Middenin het groene, rustige en kindvriendelijke dorpje Drunen;
- Netjes afgewerkt en goed onderhouden;
- Ruime en lichte woonkamer;
- Vier nette slaapkamers;
- Hypermoderne badkamer (2021);
- Fraai aangelegde tuin op het westen;
- Gunstig gelegen dichtbij uitvalswegen;
- Alle nodige voorzieningen om de hoek.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 397.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel en buitenzonwering

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
411 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*