Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49
Van Kinsbergenlaan 49

Van Kinsbergenlaan 49

Hilversum

€ 589.000,- k.k.

Omschrijving

In het gewilde Hilversum-Zuid, vlakbij de Hoorneboegse heide, ligt de duurzaam verbouwde en uitgebouwde hoekwoning van 127,80m² met drie slaapkamers, een aparte waskamer, schuur, garage, voortuin en een achtertuin welke gelegen is op het zuidoosten. Deze goed onderhouden woning, met nette bestrating in de voortuin, begint binnen met een schitterende stenen vloer, doorlopend naar de keuken en voorzien van elektrische vloerverwarming. De keuken is bij de ruime living betrokken en beschikt over een mooi kook-eiland met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De living met houten vloer heeft over een breedte van 5 meter een ca 80 cm naar buiten uitgebouwde glazen kunststof schuifpui. Hierdoor is er extra veel natuurlijke lichtinval. De garage is direct gelegen op de hoek langs het pad achter de tuin, is voorzien van elektra en een traditionele elektrische garagedeur. Kortom, een instapklare familiewoning.

De Van Kinsbergenlaan maakt onderdeel uit van het Zeeheldenkwartier. Deze buurt staat bekend om zijn gevarieerde woningaanbod en groene omgeving. Het is een populaire woonbestemming vanwege de centrale ligging, dicht bij de uitvalswegen naar Utrecht en Amsterdam, in de nabijheid van heide, bos en het watersportgebied de Loosdrechtse plassen. De straten zijn ruim opgezet en er is veel groen aanwezig, waardoor de buurt een aangename en rustige sfeer heeft. De buurt biedt een diverse mix van woningtypen, waaronder eengezinswoningen, appartementen en twee-onder-een-kapwoningen. Zowel diverse winkels, buurthuis “de Zoutkeet”, kinderopvang en een basisschool liggen in de directe nabijheid. Dit maakt het Zeeheldenkwartier aantrekkelijk voor zowel gezinnen als individuen die op zoek zijn naar een rustige en ruime woongemeenschap.
Indeling:

Begane grond: Voortuin met sierbestrating, achtertuin gelegen op het zuidoosten en voorzien van een houten schutting. In de achtertuin ligt een geschakelde stenen schuur.
Entree, voorportaal, gang met trapopgang, toegang tot een kelderkast en een fraaie toiletruimte met fontein. Open doorgang naar de keuken. Deze keuken is gesitueerd in een open opstelling met een Industrial look afwerking en beschikt over diverse inbouwapparatuur en een kookeiland met aan de eetkamer zijde een bargelegenheid. De doorzon woonkamer is voorzien van een glazen doorloop naar de schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin. Tevens is er vanuit de keuken een tweede toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met trapopgang en toegang tot alle vertrekken, waaronder twee slaapkamers. De grootste aan de achterzijde gesitueerde slaapkamer is doorgetrokken over de volledige breedte van de woning met een op maat ingebouwde kastenwand. In de aan de voorkant gesitueerde slaapkamer staat een grote leg/hang kledingkast die achterblijft. Beide slaapkamers beschikken ook over een inbouwkast.
De Badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Ook is hier een tweede toilet.
De waskamer, gesitueerd in wat de originele badkamer van deze woning was, is voorzien van een wasmachine-aansluiting in de originele travertin douchebak

Tweede verdieping: Op deze bovenste verdieping bevindt zich een ruime overloop met een royale kast. Tevens bevindt zich op deze verdieping de derde slaapkamer welke is voorzien van een maatwerk inbouwkastenwand, een dakkapel en ruime opbergruimten onder de beide zijden van het schuine dak.
De garage maakt onderdeel uit van de rij garageboxen achter de woning en de tuin. Hiertussen bevindt zich een pad langs de achtertuinen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1956
• Absoluut instap klaar op een geweldige locatie.
• Energielabel C (en éénvoudig naar niveau B te krijgen)
• Royale tuin doorloop naar het zuidoosten
• Garage welke eventueel ook bij de koop betrokken kan worden, v.v. elektrische te bedienen deur met eigen kadastrale nummer.
• Geweldige locatie bij stad en natuur, midden in het land
• In deze koopovereenkomst worden een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen
• CV Combi ketel Vaillant
• Oplevering in overleg


De afwerking van deze woning is kwalitatief eigentijds vormgegeven en absoluut instap klaar te noemen. Alles is ruim opgezet.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 589.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
tv kabel, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
231 m²
Inhoud
448 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 77 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*