Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10
Van Heenvlietstraat 10

Van Heenvlietstraat 10

Kattendijke

€ 485.000,- k.k.

Omschrijving

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke vrijstaande woning op een riant perceel van ruim 900m2 met charisma, karakter en charme om met uw gezin van het buitenleven te genieten? Dan nodigen wij u van harte welkom uit om de van Heenvlietstraat 10 te Kattendijke, te komen bewonderen.

De van Heenvlietstraat is centraal gelegen in het pittoreske Kattendijke, een van de oudste dorpen op Zuid-Beveland en gelegen aan de Oosterschelde. Kattendijke staat voor landelijk wonen, omringt door natuur. Dus of u nu gaat voor het water met een heerlijke wandeling langs de dijk of liever loopt door het prachtige landschap en de uitgestrekte polders, Kattendijke biedt het u allemaal. Alle denkbare voorzieningen treft u in het naastgelegen Goes, wat op circa 10 minuten afstand gelegen is van Kattendijke. De woning is zeer rustig gelegen omdat zowel de van Heenvlietstraat als de achtergelegen straat, beide doodlopend zijn.

Via de hal met trapopgang, meterkast en toilet, komt u de lichte woonkamer binnen. Wat direct opvalt is hoe ruim de woonkamer is opgezet. De sfeervolle zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is deels in de erker gesitueerd. Verder treft u hier de fraaie vrijstaande houtkachel aan welke zorgt voor een aangename warmte en mooi vlammenspel tijdens de koude winterdagen. Kortom een heerlijke plek om te genieten van een goed boek of een mooie film. De eethoek is aan de zijkant van de kamer gesitueerd en is door de grote raampartijen volledig tuingericht. Terwijl u van een mooie maaltijd geniet heeft u altijd uitzicht over de fraaie groene tuin. Bij mooi weer is het ook zeer aangenaam om de tuindeuren te openen naar de overkapping en zo binnen met buiten nog meer met elkaar te verbinden. De overkapping is overigens ook een fantastische plek om in de ochtendzon in alle rust te genieten van een bakje koffie. De woonkeuken bereikt u via de prachtige ensuite deuren welke rijkelijk bedeeld zijn met fraai glas-in-lood.

De woonkeuken is een fijne plek met een grote eettafel om met uw gezin gezamenlijk de dag te starten, of in alle rust de krant te lezen. Maar is ook de ideale ruimte om met familie en vrienden samen te zijn, terwijl in de keuken de mooiste gerechten voor u worden bereidt. De keuken is uitgevoerd in een passende groentint en is voorzien van een Belgisch hardsteen werkblad, Amerikaanse koel-vriescombinatie, afzuigkap en als klap op de vuurpijl een fraai 120 cm Boretti fornuis met dubbele oven en fry top waar u de heerlijkste gerechten op klaarmaakt. Uw hart als hobbykok zal hier sneller van gaan kloppen!
De laatste ruimte op de begane grond die wij u graag onder de aandacht brengen is de badkamer. Deze is riant te noemen en volledig in stijl uitgevoerd en is voorzien van een bad, aparte douche, wastafelmeubel, het 2e toilet en de witgoedaansluitingen.

Op de eerste verdieping treffen wij naast 3 slaapkamers ook een ruime overloop welke op dit moment voorzien is van kledingkasten en dienst doet als "walk in overloop". De slaapkamers hebben de volgende circa afmetingen:

Slaapkamer 1. 4.65* x 3.83 mtr.
Slaapkamer 2. 4.65* x 2.53 mtr.
Slaapkamer 3. 2.26* x 4.73 mtr.

*= gemeten op de 150 lijn.

Via de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder. Hier bevindt zich ook de cv-opstelling (Nefit bj. 2001).

En dan waar u ook grotendeels voor komt bij deze woning: De tuin! Een oase van groen en rust met op diverse plaatsen een fijn terras om op ieder gewenst moment van de dag te genieten van het buitenleven en dat met 100% privacy. In het midden van de tuin treft u ook nog een fraaie vijverpartij. Zoals het hoort bij het buitenleven, kunt u ook hier uw eigen groente en fruit kweken in de ruime kas. Aan de zijkant treft u nog een stenen garage en aangebouwde stenen berging. Beide zijn voorzien van elektra en in de garage bevindt zich nog een dubbelwandig rookkanaal waardoor u met het aansluiten van bijv. een houtkachel de ruimte ook nog eens eenvoudig kunt verwarmen. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt om bijv. een praktijk aan huis te beginnen, of wanneer u overweegt een B&B te starten. Ook bevindt zich aan de achterzijde van de tuin nog een aparte ingang waar u gemakkelijk uw camper of caravan op eigen terrein kunt parkeren op een semi verharde oprit.

Doordat het perceel een gemengde bestemming kent, kunt u uw eigen bedrijf aan huis starten. Welke activiteiten zijn toegestaan, zijn terug te vinden in de omgevingswet.

De woning is netjes onderhouden, er zijn 14 zonnepanelen geplaatst en is voorzien van dak-, en isolatieglas en deels voorzien van muur-, en vloerisolatie.

De oplevering van deze woning is in overleg.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u zelf al het moois komen bekijken en de rust ervaren in de tuin? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak, wij laten u het graag zien.

Tot ziens in Kattendijke!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2001 van Nefit ecomline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
903 m²
Inhoud
546 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
5 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 624 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*