Omschrijving

INSTAPKLAAR 4-KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS EN EXTERNE BERGING IN KLEINSCHALIG COMPLEX, GELEGEN AAN DE RAND VAN DE RIPS NABIJ UITVALSWEGEN.

Entree/hal.
Middels het gemeenschappelijk binnenterrein met parkeervoorzieningen bereikt u de trapopgang naar de entree van het appartement. De entree biedt toegang tot de hal waar zich de meterkast bevindt alsmede de toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte.

Woonkamer.
De lichte woonkamer is voorzien van een tuindeur naar het aangrenzende balkon met vlonderterras en is afgewerkt met een laminaatvloer in lichte kleurstelling, spagtelputzwanden en een stucplafond. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en biedt toegang tot slaapkamer III en de inpandige berging.

Keuken.
De open keuken beschikt over een keukenblok in rechte opstelling met een kunststof werkblad en betegelde achterwand, spoelbak, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser en inbouw combi-oven/magnetron alsmede volop kastruimte. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer en een stucplafond voorzien van een lichtkoepel welke zorgt voor een prettige lichtinval.

Inpandige berging.
In de berging bevinden zich de CV-ketelinstallatie Bosch (2007) en de WTW-unit alsmede de aansluitingen voor witgoedapparatuur. Tevens biedt deze berging volop bergruimte.

Slaapkamer I.
Gelegen aan de achterzijde en voorzien van een grote raampartij met draai-/kiepsysteem en dubbele beglazing welke een fraai uitzicht biedt. Deze slaapkamer is afgewerkt met een vinylvloer, schilderwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamer II.
Eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een raampartij met draai-/kiepsysteem en dubbele beglazing, een vinylvloer, schilderwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamer III.
Deze extra slaapkamer, bereikbaar vanuit de woonkamer, is gerealiseerd in 2016 en afgewerkt met een vinylvloer, deels spagtelputz- en deels behangen wanden en een stucplafond.

Badkamer.
De fraaie badkamer is voorzien van een hoekligbad met handdouche, inloopdouche met hand- en regendouche, wastafel met spiegel en meubel en design radiator. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, tot het plafond betegelde wanden en een spuitwerkplafond en beschikt over mechanische ventilatie.

Separate toiletruimte.
De separate toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet met inbouwreservoir, fonteintje, tegelvloer, tot het plafond betegelde wanden en een spuitwerkplafond. Tevens beschikt deze ruimte over mechanische ventilatie.

ALGEMEEN.
- Instapklaar 4-kamer appartement met eigen parkeerplaats en externe berging.
- In 2016 is een extra slaapkamer gerealiseerd.
- De vloer woonkamer/keuken is vernieuwd in 2017.
- Het schilderwerk buitenzijde is vernieuwd in 2018.
- Actieve VvE, bijdrage bedraagt ca. € 90,- per maand.
- Verkoper verlangt een bankgarantie / waarborgsom.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 174.500,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee

Energie

Verwarming
c.v.-ketel en warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*