Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37
Unio 37

Unio 37

Brouwershaven

€ 599.000,- k.k.

Omschrijving

UNIEK! DELTA makelaardij heeft het genoegen om u deze uitzonderlijk luxe afgewerkte vrijstaande woning voor 8 personen aan te bieden. Deze schitterende woning, gelegen op 427 m² eigen grond, bevindt zich op een ideale, rustige locatie achterin het park "Port Greve" en biedt volop privacy en een weids uitzicht dat nooit verveelt. Momenteel wordt de woning verhuurd via Summio, met uitstekende huurinkomsten. Eigen gebruik behoort goed tot de mogelijkheden.

Welkom aan de Unio 37 te Brouwershaven!

De woning is in 2020 grondig gerenoveerd en voorzien van een dakopbouw, een uitbouw aan de achterzijde en een royale terrasoverkapping. Vernieuwingen in de woning zijn onder andere:
- gehele begane grond voorzien van keramische tegels;
- nieuwe badkamers met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en sauna;
- volledig vernieuwde meterkast en plaatsing van een laadpaal;
- 16 zonnepanelen op het dak;
- luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur;
- isolatieschelpen onder de begane grond;
- dak vernieuwd met nieuwe dakpannen;
- gevels en dak geïmpregneerd in 2024;
- schilderwerk uitgevoerd in 2024;
- cv-installatie uit 2018;
- energielabel A.

Indeling woning
Bij aankomst kunt u uw auto parkeren op de dubbele oprit, er is een laadpaal aanwezig voor elektrische auto's. Binnengekomen in de hal heeft u toegang tot de luxe badkamer en de ruime, lichte woonkamer. De vernieuwde badkamer links van de hal is uitgevoerd met een keramische vloertegel, prachtige wandtegel, inloopdouche, wastafel, toilet en sauna.

De royale woonkamer biedt veel licht door de grote raampartijen en is voorzien van een sfeervolle houtkachel, perfect voor de wintermaanden. De open keuken, uitgevoerd in een L-vorm, is luxe afgewerkt en beschikt over een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Het aanrechtblad is van composiet, degelijk van kwaliteit en tijdloos te noemen.

De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde in de uitbouw, welke geplaatst is in 2020. Vanuit de eetkamer, met uitzicht op de tuin en omliggende landerijen, stapt u via de dubbele schuifpui naar de overdekte terrasruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime tweepersoonsslaapkamers met daartussen een badkamer, eveneens vernieuwd in 2020, voorzien van wastafel, ligbad/douche en een tweede toilet.

De vaste trap in de keuken leidt naar de eerste verdieping waar nog twee royale slaapkamers zijn gerealiseerd. De overloop en master bedroom zijn uitgerust met elektrische rolluiken. De inpandige berging op deze verdieping biedt opbergruimte, ideaal voor privégebruik.

Tuin
De tuin rondom de woning is netjes aangelegd en wordt altijd goed verzorgd. De tuin is volledig afgesloten middels hekwerk. In de tuin is een luxe tuinhuis aanwezig, op dit moment is het in gebruik voor privé doeleinden, ideaal! De 2e berging, aan de achterzijde van de woning is tevens van buitenaf bereikbaar en is voorzien van keramische tegelvloer. Hier bevinden zich de CV-installatie, omvormers van de zonnepanelen, wasmachine en droger.

Algemeen
Deze woning is zeer luxe afgewerkt en altijd goed onderhouden. De gevels en daken zijn in 2024 geïmpregneerd. Warm water en verwarming worden verzorgd door de CV-installatie uit 2018. De woning beschikt over 16 zonnepanelen, volledige isolatie, en isolatieschelpen in de kruipruimte. Op de eerste verdieping zijn elektrische rolluiken geplaatst. De woning beschikt over deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen. Het hout (buitengevel) dat voor het tuinhuis en de opbouw is gebruikt is onderhoudsvrij. De woning wordt verkocht inclusief volledige binnen- en buiteninventaris, met uitzondering van persoonlijke zaken. Oplevering in overleg; gunning voorbehouden aan de verkoper.

Het park
Vakantiepark Summio Port Greve, met 575 accommodaties, ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Hier geniet u van strandwandelingen, vliegeren, surfen, zeilen en zonnebaden. Ontdek het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u snel bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans.

De nabijheid van verschillende dorpen geeft u een goed beeld van het dagelijkse leven in Zeeland. Voor kinderen is er volop vermaak op het vakantiepark, zoals knutselen in de Kids Club, spelen in het overdekte zwembad, en roetsjen van de 59 meter lange glijbaan met lichteffecten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Bijzonderheden
gestoffeerd en gemeubileerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, schuifpui, rookkanaal en sauna

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
427 m²
Inhoud
430 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*