Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57
Uitterlier 57

Uitterlier 57

De Lier

€ 520.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning die klaar is voor de toekomst? Deze recent volledig gerenoveerde hoekwoning combineert de ruimte en charme van vroeger met de modernste voorzieningen van nu. Met een zonnige achtertuin op het zuidoosten, volledig geïsoleerd, voorzien van energielabel B, 11 zonnepanelen en airconditioning, is dit dé perfecte plek om je nieuwe thuis van te maken. Hier hoef je alleen je koffer te pakken en te verhuizen! Bovendien is deze woning snel op te leveren, dus je kunt er binnenkort al van genieten!

Aan de voorzijde van de woning is een plaatsje gelegen en vind je de toegang tot de hal en de bijkeuken. In de ruime hal tref je het luxe toilet en de meterkast. De aangebouwde berging is veranderd in een praktische bijkeuken, met een extra keukenblok.
Vanuit de hal stap je binnen in een ruime en lichte woonkamer waar comfort en stijl samenkomen. Dankzij de open indeling geniet je van een heerlijke leefruimte, met aan de voorzijde een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Ideaal voor gezellige diners en ontspannen avonden. Het geheel is bovendien extra licht door het zijraam, een van de voordelen van de hoekligging. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de zonnig gelegen achtertuin op het zuid-oosten met extra tuinkast en een overkapping aan de achterzijde. Desgewenst kan je de overkapping ook dichtmaken, waardoor er een ruime berging kan ontstaan.

In de woonkamer bereik je middels een open trap de 1e etage.
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De eerste grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde (voorheen waren dit 2 kamers). De luxe badkamer biedt alles wat je nodig hebt: een modern wastafelmeubel, een ruime douchecabine, een ligbad om in te ontspannen, een tweede toilet, een designradiator en een extra zijraam voor veel natuurlijk licht en ventilatie. De tweede, tevens ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Beide kamers zijn afgewerkt met een fraaie laminaatvloer.

2e etage:
De zolder is een echte verrassing, met nog eens twee slaapkamers die beide zijn voorzien van dakkapellen voor extra ruimte en licht. Ook is hier airconditioning aanwezig, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Op de overloop vind je de opstelling van de cv-combiketel (Atag 2010) en de wasmachineaansluiting. De dakkapellen zijn v.v. elektrische, zonwerende rolluiken. Op deze verdieping tref je bovendien veel bergruimte in praktische, vaste kasten.

Bijzonderheden:
Deze woning is hoogwaardig afgewerkt, volledig geïsoleerd en voorzien van 11 zonnepanelen, wat garant staat voor lage energiekosten.
De begane grond is afgewerkt met een moderne pc-vloer. De keuken is uitgerust met een koel-vrieskast, een combimagnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een inductie kookplaat.
Gelegen in een kindvriendelijke omgeving, nabij scholen, kinderopvang en diverse sportverenigingen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 520.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gestoffeerd
Voorzieningen
rolluiken en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Atag, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
115 m²
Inhoud
375 m³
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 43 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*