Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7
Turfberrie 7

Turfberrie 7

Rucphen

€ 689.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen op een mooi perceel én in een fijne woonomgeving? Dit is je kans. Deze vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage is gelegen op een perceel van bijna 1.600 m², heeft 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, met badkamer. De woning is in 1991 traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd. Daarnaast voorzien van 14 zonnepanelen en heeft energielabel A. Zien we je snel bij deze woning? 

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond vindt je een compleet woonprogramma. Vanuit de entree/ruime hal bereik je de kelder (ca. 11 m²), slaapkamer met badkamer, separaat toilet, keuken en woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 40 m² met veel raampartijen en een schuifpui met toegang naar de overkapping. De eetkeuken heeft een moderne keukeninrichting en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken en vanuit de bijkeuken bereik je inpandig de garage. 

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Deze badkamer is circa 5 jaar oud. De ouderlijke slaapkamer beschikt over een balkon met zicht over de tuin. 

2e verdieping:
Deze verdieping is toegankelijk middels een vlizotrap en dient als vliering met veel bergruimte.

Buiten:
Zowel de voor- als achtertuin zijn goed aangelegd met een royaal gazon, volwassen beplanting, bomen en struiken. Aan de achterzijde van de woning beschik je over een overkapping. Ook vindt je in de tuin een stenen tuinhuis en een tuinkas. 

Algemeen:
Deze vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage is gebouwd in 1991 en gelegen op een perceel van circa 1.590 m² (Op dit moment wordt er nog een klein toegevoegd). De woning biedt circa 175 m² woonoppervlakte en heeft een inhoud van circa 837 m³. De inpandige garage heeft een oppervlakte van circa 35 m². De woning is traditioneel gebouwd en tijdens de bouw heeft men de volledige woning geïsoleerd. Rondom is de woning voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Het schilderwerk is in 2023 uitgevoerd. Warm water en verwarming geschiedt via een HR CV combiketel (Nefit Ecomline HR, 2006). De begane grond voorzien van vloerverwarming (als bij-verwarming). In 2014 zijn er 14 zonnepanelen gelegd, deze zonnepanelen hebben een vermogen van 260Wp/paneel. Energielabel A.

Specifieke kenmerken:
Vrijstaand wonen 
Inpandige garage
Levensloopbestendig wonen 
Fijne woonomgeving
Gewilde woonlocatie! 
4 slaapkamers
Riant perceel
14 zonnepanelen
Energielabel A

Locatie:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Het straatbeeld bestaat uit gevarieerde bebouwing, wat het geheel een aangename sfeer bezorgd. Op loopafstand tref je de vele voorzieningen welke het dorp te bieden heeft, alsmede bosgebied “De Rucphense Bossen”. Dit natuurgebied bestrijkt ca. 1200 hectaren waarin je uiteraard van de rust en ruimte zult genieten. De eenvoudig te bereiken in- en uitvalswegen brengen u naar omringende steden zoals bijv. Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Rotterdam en Antwerpen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 689.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van Nefit Ecomline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175 m²
Perceeloppervlakte
1.531 m²
Inhoud
837 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
59 m²
Buitenruimte oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*