Omschrijving

Een sfeervolle en ruime twee-onder-één-kapwoning met een speelse architectuur, gelegen in een kindvriendelijke wijk in het gezellige centrum van Aalsmeer. De woning heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde en een eigen parkeerplaats grenzend aan de achtertuin.

Via de fraai aangelegde voortuin bereikt u de entree van de woning. In de hal treft u de meterkast, het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaart u meteen het gevoel van fijn thuiskomen! De ruime woonkamer is tuingericht en heeft een prettige lichtinval. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast, perfect voor extra voorraad of voor de spullen die u liever niet in het zicht heeft. Met glad gestuukte wanden en plafonds, een mooie PVC-vloer in visgraatmotief en airconditioning is het heerlijk vertoeven in deze sfeervolle living.

De moderne open keuken (vernieuwd in 2021) is werkelijk van alle gemakken voorzien met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een koel/vries combinatie en een quooker. Hier is het heerlijk kokkerellen voor familie en/of vrienden. Met de eethoek in de erker aan de voorzijde heeft u een vrij uitzicht op de groene omgeving.

Open de deur naar de tuin en geniet van deze heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het noordoosten. Een fijne loungehoek of een grote eettafel met BBQ, het past hier allemaal! In de houten berging is ruimte genoeg voor de fietsen en de tuinbenodigdheden. De tuin heeft een achterom.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en de moderne badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De overige twee slaapkamers vindt u aan de voorzijde. De grootste van de twee kamers heeft ramen van plafond tot aan de vloer, wat zorgt voor een fijne lichtinval. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

De moderne en smaakvolle badkamer in neutrale kleurstelling is vernieuwd in 2018 en uitgerust met een ligbad, een douche, een wastafelmeubel, een toilet en vloerverwarming. De ruimte is geheel betegeld en heeft een natuurlijke lichtinval.

Op de tweede verdieping treft u de vierde slaapkamers en een riant dakterras. Ook deze kamer is prettig van afmeting en voorzien van airconditioning, wel zo fijn op een warme zomerdag. Op de overloop bevinden zich de cv-opstelling en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De kamers en overloop van de eerste en tweede verdieping zijn in 2022 voorzien van een nieuwe laminaatvloer in een warme kleurstelling.

A terrace with a view! Prachtig uitkijken over Aalsmeer vanaf dit royale dakterras, gelegen op het zonnige zuidwesten. Ziet u zichzelf hier al genieten tot laat in de avond met een heerlijk drankje?

Bijzonderheden
- Moderne twee-onder-een-kapwoning met maar liefst vier slaapkamers;
- De woning is zeer goed onderhouden;
- In 2021 is de gehele benedenverdieping gerenoveerd met een nieuwe keuken (inclusief nieuwe apparatuur), strak gestuukte wanden en plafonds en een PVC
visgraatvloer;
- In 2022 zijn er twee automatisch bedienbare screens geïnstalleerd aan de voorzijde;
- In 2023 is elke kamer voorzien van een airconditioning installatie, die tevens kan verwarmen;
- In 2020 is er een nieuwe laminaatvloer gelegd op de eerste en tweede verdieping;
- Schilderwerk buitenzijde is gedaan in 2022;
- De moderne badkamer is gerenoveerd in 2018 en is voorzien van vloerverwarming;
- De woning beschikt over een eigen parkeerplaats grenzend aan de tuin;
- Gelegen op loopafstand van basisschool, winkels, centrum en openbaar vervoer;
- De woning beschikt over glasvezel;
- Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen.

Omgeving
Op het gebied van natuur en recreatie is er veel te beleven. Een derde van de gemeente bestaat uit de Westeinderplassen en biedt ideale mogelijkheden voor waterrecreatie, zoals zwemmen, surfen en varen. Voor dagrecreatie kunt u terecht op het "Surfeiland", bij binnen- en buitenzwembad "De Waterlelie" of het natuurbad "Het Oosterbad".

Op steenworp afstand ligt het centrum met gezellige horecagelegenheden, grote supermarkten en diverse speciaalzaken.

Aalsmeer ligt midden in de Randstad. De uitvalswegen zijn makkelijk en snel te bereiken. Schiphol en Amsterdam liggen op 15 autominuten. Het openbaar vervoer zorgt voor snelle verbindingen naar o.a. Station Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam-Zuid.

NOTARISKEUZE
De koper mag de notaris aanwijzen waar de eigendomsoverdracht plaats zal gaan vinden. Deze notaris dient kantoor te houden in Aalsmeer, Uithoorn of
Amstelveen, of binnen een straal van 5 kilometer van het verkochte object. Indien koper echter een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten voorgenoemd gebied, dan zijn de verkoper en diens makelaar gerechtigd kosten bij de koper in rekening te brengen. Deze kosten hangen samen met het extra beslag op productiemiddelen en tijd. De kosten worden berekend aan de hand van een nog nader op te geven uurtarief alsmede een vergoeding van € 0,28 per kilometer.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 569.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, airconditioning en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²
Perceeloppervlakte
157 m²
Inhoud
378 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 67 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*