Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20
Troubadour 20

Troubadour 20

Oostvoorne

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

In een kindvriendelijke en gewilde wijk ligt deze keurig onderhouden tussenwoning. De woning beschikt o.a. over een uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, fraaie badkamer en zonnige achtertuin. In 2013/2014 zijn de gevels gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd.

De woning is gelegen aan een rustige straat op een perceel eigen grond van 146m2 en heeft een inhoud van 408m3. Op loopafstand vindt u het gezellige dorpscentrum met tal van winkels, restaurants en terrassen, diverse scholen en het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer van de hal is afgewerkt met plavuizen.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, stoomoven, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en een Quooker. Het apparatuur, met uitzondering van de afzuigkap, in de keuken is van Neff.

Vanuit de keuken komt u in de uitgebouwde woonkamer met trapkast en inbouwkast. De lichte ruimte is sfeervol afgewerkt met een gashaard en een fraaie Amerikaans eiken vloer. De openslaande deuren bieden toegang tot de zonnige achtertuin.

1e verdieping: Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 4.66m x 3.00m. De kamer is voorzien van een vaste kastenwand en een laminaat vloer. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een grootte van ca. 3.92m x 2.68m. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking. Ook de 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een afmeting van ca. 2.95m x 2.39m. De vloer is ook hier afgewerkt met vloerbedekking.

De badkamer is fraai betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met veel kastruimte, hangend toilet en designradiator.

2e verdieping: Overloop met de 4e slaapkamer. Op de overloop vindt u de aansluitingen voor het witgoed en de opstelplaats van de cv-ketel. Het dakraam is voorzien van een screen.

De 4e slaapkamer is mede door het grote dakraam een fijne lichte ruimte. Ook dit dakraam is voorzien van een screen. Achter de knieschotten vindt u extra bergruimte.

Tuin: De voortuin is afgewerkt met sierbestrating en fraaie beplanting. De in 2023 geplaatste voordeur en de roedeverdeling in het keukenraam geven de voorgevel extra sfeer.

Ook de achtertuin is sfeervol ingericht en fijn gelegen op het zuidoosten. De beschutte tuin is afgewerkt met sierbestrating en diverse groene beplanting. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig. Via een achterom is een gezellig speelveld voor de kinderen te bereiken.




Algemeen
Bouwjaar 1981
Inhoud 408m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Remeha, bouwjaar: 2020). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel B
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
146 m²
Inhoud
408 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 68 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*