Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22
Tritonlaan 22

Tritonlaan 22

Heerhugowaard

€ 389.000,- k.k.

Omschrijving

RUIME HOEKWONING OP EEN HEERLIJKE PLEK!

Op een rustig plekje in de gewilde Planetenwijk te Heerhugowaard ligt deze ruime hoekwoning met aangebouwde erker en royale dakkapel. Deze goed onderhouden woning geeft invulling aan bijna alle woonwensen en is gelegen aan een autovrij en kindvriendelijk plantsoen. Het uitzicht op het groen, de speelweide en de speeltuin geven de omgeving een rustig en groen karakter. Het betreft hier een echte hoekwoning met ook een stuk tuin naast het huis. Heerlijk toch om via je eigen tuin van voren naar achteren te lopen! De achtertuin is gewoon groot te noemen en gelegen op het noordwesten. Hier kunt u dus in alle jaargetijden lang genieten van het zonnetje.

De woning is grotendeels (met uitzondering van de erker en voordeur) voorzien van kunststof kozijnen. Op het dak liggen zeven zonnepanelen welke zijn geplaatst in 2023. De cv-ketel, meterkast en keuken zijn in 2020 vervangen en nieuw geplaatst. Belangrijke dingen waar u dus voorlopig geen omkijken naar heeft.

De ligging van deze woning is gewoon perfect. Alle voorzieningen zijn lopend of per fiets makkelijk te bereiken. Denk hierbij aan het oude centrum van Heerhugowaard, scholen, treinstation, busverbindingen, sportverenigingen en winkelcentrum Middenwaard.

Kortom: Een woning op een rustig en centraal gelegen plek die het bekijken waard is!

U kunt zich aanmelden bij RE/MAX makelaar Daan Happe om deze woning te bezichtigen.
Hij neemt altijd ruim de tijd voor de bezichtigingen en geeft graag iedereen de kans om de woning te bekijken.

Begane grond: Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een openhaard. Deze geeft gezelligheid en natuurlijk dat beetje extra warmte tijdens koude dagen. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het autovrije en groene plantsoen. U heeft hier geen last van verkeer. Achterin de woonkamer bevind zicht de ruime eethoek. Door de dubbele openslaande deuren heeft u zomerdag een prettige verbinding met de fraaie achtertuin. Maar ook als de deuren niet open kunnen heeft u vanuit daar een prima zicht op de grote achtertuin.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen, geplaatst in 2020 en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een vaatwasser, Boretti inductiekookplaat met twee ovens, boiler en een koelkast. Verder is er voldoende ruimte om al uw keukengerei op te bergen. Aansluitend aan de keuken treft u de bijkeuken met daarin wederom een keukenblok. Via de bijkeuken kunt u de tuin betreden.

1e verdieping: Via de trap vanuit de hal bereikt u de 1e etage. Op de 1e verdieping zijn twee riante slaapkamers, een grote badkamer, apart toilet en een ruime opslagruimte aanwezig. De grote badkamer is van alle gemakken voorzien. U heeft daar de beschikking over een groot wastafelmeubel met dubbele wasbak en een ruime douche.

De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en is gewoonweg groot te noemen.
U vindt hier een overloop met de cv-ketel en een grote derde slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel. Zodoende Is hier veel ruimte en eigenlijk nog een extra kamertje aanwezig. Dit zou zomaar een goede thuiswerkplek kunnen zijn. Een ruime zolderverdieping dus met grote slaapkamer, voorzolder en bonuskamertje.

Tuin: De ruime voortuin rustig gelegen aan het autovrije plantsoen. De achtertuin en de tuin aan de zijkant zijn groot en voorzien van sierbestrating en diverse borders met beplanting. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is dus echt zonnig te noemen. Deze tuin leent is zich er bij uitstek voor om meerdere zitjes te creëren zodat u de gehele dag of in de zon, of in de schaduw van het buitenleven kunt genieten. Heerlijk toch!

Bijzonderheden:
- Zeven zonnepanelen
- Keuken geplaatst in 2020
- Kindvriendelijk
- Centraal gelegen nabij voorzieningen
- Grote zonnige achtertuin
- Bijna gehele woning voorzien van kunststof kozijnen

Kortom: Deze woning is het bekijken waard!

Maak snel een afspraak met RE/MAX makelaar Daan Happe voor een bezichtiging op afspraak.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha Tzerrra Ace, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
218 m²
Inhoud
453 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 75 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*