Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41
Trekvogelweg 41

Trekvogelweg 41

Amersfoort

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim en rustig wonen in de stad? Welkom aan de Trekvogelweg 41! Dit goed onderhouden appartement biedt maar liefst 97 m2 aan woonoppervlakte, met onder andere een moderne keuken, heerlijk lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer/werkplek, twee slaapkamers, een nette badkamer en een woningbreed balkon. Bij het appartement horen twee bergingen en ook de auto kan bij het complex worden geparkeerd. Gelegen aan de rand van het Waterwingebied, geniet je hier zowel binnen als buiten van de groene omgeving. Winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand en met de fiets rijd je binnen 10 minuten de bruisende binnenstad van Amersfoort in. Daarnaast zijn de uitvalswegen snel en makkelijk te bereiken. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Je komt binnen in een lichte, ruime hal, van waaruit je toegang hebt tot alle ruimtes van de woning. Zo vind je direct aan je rechterzijde de keuken. Vernieuwd in 2020 beschikt de keuken over alle moderne apparatuur om hier uitgebreid te kunnen koken. Denk daarbij aan een gaskookplaat (inductie mogelijk), oven, een koel-/vriescombinatie en ruimte voor een vaatwasser. Over de indeling is goed nagedacht. Zo biedt de keuken genoeg kastjes voor al jouw servies en keukenapparatuur. Ook is naast de keuken, in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, een knusse ontbijthoek gecreëerd, waar je ’s ochtends geniet van het groene uitzicht.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De vele ramen maken het hier heerlijk licht. De plek voor een gezellige avond met gasten en waar je na een drukke dag kunt ontspannen op de bank. Een aangrenzende eetkamer maakt het mogelijk een ruime eethoek te plaatsen, waar je met gasten uitgebreid kunt tafelen. Ook in de woonkamer is er ruimte voor een eethoek. Zo kan de eetkamer als bijvoorbeeld werkruimte of extra slaapkamer worden ingericht. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, waar je met de eerste voorjaarszon al lekker buiten zit.

Slapen en verfrissen
Aan de achterzijde van het appartement vind je twee slaapkamers. Een ruime masterbedroom en een tweede slaapkamer om als bijvoorbeeld logeerkamer of kleedkamer te gebruiken. Hier vlakbij bevindt zich een praktische badkamer, voorzien van alle gemakken om te verfrissen, waaronder een douchecabine en wastafelmeubel. Apart van de badkamer vind je het toilet en ook beschikt het appartement over een handige wasruimte.

Praktische zaken
Bij het appartement horen maar liefst twee bergingen. Zo vind je een berging op de derde verdieping, naast de ingang van de woning. Op de begane grond vind je een tweede berging voor bijvoorbeeld de fietsen. Achter het complex ligt een grote parkeerplaats, waar voldoende plek is voor het parkeren van de auto en in de wijk kunnen gasten hun auto gratis parkeren.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1968
- Grotendeels gestuct (2018/2021)
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 200,-
o Waarvan € 125,- servicebijdrage en € 75,- voorschot stookkosten
- Voldoende parkeergelegenheid (privé terrein achter het complex)
- Oplevering: in overleg

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*