Omschrijving

In de wijk Chèvremont staat aan de Toupsbergstraat op huisnummer 31 dit halfvrijstaande woonhuis te koop. Het huis is gebouwd in de jaren '50, telt 3 slaapkamers, heeft een aanbouw, is gelegen op een ruim perceel van 360 m2 en beschikt dus over een diepe tuin. De ligging is gunstig ten opzichte van het treinstation en uitvalswegen en een basisschool bevindt zich op loopafstand.

Indeling
Souterrain; gedeeltelijk onderkelderd en verdeeld in een tweetal ruimtes. De kelder heeft een plavuizenvloer en een radiator.

Begane grond: oprit. entree, hal op doorlopende tegelvloer, trappenhuis, vernieuwde meterkast, toegang kelder, geheel betegeld toilet, zwevend en met fonteintje. De woonkamer (7,4 x 3,3 m) heeft een open keuken (ca. 10 m2) met een complete installatie voorzien van de volgende apparatuur; 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Toegang tot de aangebouwde serre alias tuinkamer (4,2 x 2,8 m) en de bijkeuken (2,5 x 2,5 m) met o.a. wasmachine-aansluiting. Middels schuifpui vanuit de tuinkamer toegang tot de tuin met meerdere terrassen, meerdere overkappingen, gazon en tuinhuis alias berging en werkplaats.

Eerste verdieping
Overloop, tweetal slaapkamers respectievelijk groot 4,0 x 3,3 m en 3.3 x 3.3 m., beide met laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer (3,1 x 2,0 m) is ingericht met een douchecabine, ligbad, tweede toilet , vaste wastafel en design-radiator.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met een overloop en een derde ruime slaapkamer (5,0 x 3,2 m.) open tot nokhoogte en lichtinval middels Velux-raam en dakraam. Tevens bevindt zich hier een extra bergruimte (2,4 x 2,0 m.) met o.a. C.V.-opstelling.

Bijzonderheden
* voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
* voorzien van rolluiken;
* dak na-geïsoleerd;
* C.V.-combi-installatie HR (huur € 48,- p.mnd.);
* energielabel D;
* aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 274.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
halfvrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Energie

Energielabel
D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
360 m²
Inhoud
420 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*