Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5
Tonnenberg 53V 5

Tonnenberg 53V 5

Ermelo

€ 490.000,- k.k.

Omschrijving

Op het prachtige kleinschalige recreatiepark "De vlindervallei", met directe ligging aan de Ermelose Heide en het Speulderbos, mogen wij u aanbieden deze compleet ingerichte luxe riet-gedekte stenen recreatieboerderij mét souterrain voor 8 personen. Het geheel is gelegen op een privacy-volle plek op een zeer riant perceel van maar liefst 600 m² eigen grond. De woningen en locatie zijn zo uniek, maar zelden komt is hier iets beschikbaar. Voor natuur- en rustzoekende recreanten is deze plek een echte aanrader, met talloze fiets en wandelroutes in deze prachtige uitgestrekte Veluwse omgeving. En voor wat vertier kunt u terecht in het gezellige dorpshart van Ermelo of Hanzestad Harderwijk. Het park is het gehele jaar geopend en kunt zo alle seizoenen genieten van deze prachtige goed onderhouden recreatiewoning.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime lichte hal, vaste trap naar souterrain, meterkast, badkamer slaapkamer, bedstede en toegang tot de woonkamer. Opvallend bij binnenkomst zijn de hoge nok en de prachtige houten balken die direct zorgen voor het gezellige "boerderij" sfeertje. De vele raampartijen zorgen voor prettig veel lichtinval en geven een zeer ruimtelijk gevoel. Vanuit de gezellige zithoek komt u middels openslaande tuindeuren uit op één van de terrassen van de prachtige en verzorgde tuin. Het eetgedeelte heeft plek voor een grote tafel met voldoende zitplaatsen en staat in directe verbinding met de witte open keuken. Deze is strak modern, doch met een landelijke tintje en voorzien van een grote koelkast met vriesvak, combimagnetron, gaskookplaat met 4 pitten, waaronder een wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, Nespresso koffiecupmachine, waterkoker, spoelbak met kraan, de nodige kastruimte en afgewerkt met een robuust antraciet werkblad. Ook van hieruit heeft u via openslaande tuindeuren toegang tot de tuin en een tweede terras, waar u bijvoorbeeld heerlijk buiten kunt eten.
Achter de luiken in de hal schuilt een "nostalgische" bedstede voor twee personen en via de ladder bereikt u een kleine bergvliering. In de tegenovergelegen ruimte is de ouderslaapkamer gesitueerd, deze beschikt over een tweepersoonsbed, vaste kastruimte en ook hier zijn weer openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en handdoekradiator. Het toilet met fontein zit in een separate ruimte opgesteld. De gehele woning beschikt over behagelijke vloerverwarming.

Souterrain: in de kelderverdieping bevindt zich een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden én ook hier weer zo'n leuke bedstede voor twee personen. En is er een kleine buitenruimte casu quo terras die van hieruit middels openslaande deuren te bereiken is. Voor wat wellness kunt u op deze verdieping terecht in de tweede badkamer die is uitgerust met een heerlijke stoomdouchecabine, infraroodsauna, wastafelmeubel met spiegel, handdoekradiator en tweede toilet. Tevens bevindt zich hier een inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

Tot slot de zeer royale tuin rondom de woning, op een prachtig met groen omheind perceel van 600 m² kunt u hier eindeloos genieten van heel veel privacy en al het groen om u heen. Er zijn meerdere terrassen aangelegd, zodat u altijd met de zon mee kunt draaien....of juist even een plekje in de schaduw kunt opzoeken. Daarnaast beschikt de tuin over prachtig gazon, grindpaden en zijn er vele vaste planten. Parkeren (met 2 auto's) kan uiteraard op eigen terrein aan de voorzijde van de kavel.

Kenmerken
• perceeloppervlakte 600 m² (eigen grond)
• parkbijdrage € 1.221,54 per jaar (2024)
• 8-persoons (2 slaapkamers, 2 bedstedes)
• inclusief complete inventaris (behoudens staande lamp woonkamer en eettafellamp)
• 2 badkamers
• infraroodsauna en stoomdouchecabine
• vloerverwarming
• berging met wasmachineaansluiting
• eigen parkeerplaats voor 2 auto's
• (recreatief) verhuur via het park mogelijk
• permanente bewoning niet toegestaan

Disclaimer: Deze advertentie is met de meest grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 490.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, glasvezel kabel en sauna

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel en gashaard
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
600 m²
Inhoud
240 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*