Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4
Teresaplein 4

Teresaplein 4

Zetten

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

UNIEKE SITUATIE: LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN EEN ROYALE WONING MET GARAGE, OP EEN RUIM PERCEEL VAN 323 M2!

AAN EEN RUSTIG WOONPLEIN, NABIJ HET CENTRUM VAN ZETTEN, GELEGEN GOED ONDERHOUDEN EN LEVENSLOOPBESTENDIGE GESCHAKELDE WONING MET GARAGE EN ZONNIGE TUIN. DEZE WONING HEEFT OP DE BEGANE GROND EEN SLAAPKAMER MET DIRECTE TOEGANG NAAR DE BADKAMER, IDEAAL VOOR SENIOREN. DE ZONNIGE TUIN IS OP HET ZUID-OOSTEN GELEGEN EN IS VOORZIEN VAN EEN HOUTEN BERGING EN HANDIGE ACHTERINGANG. AAN DE VOORZIJDE IS ER PARKEERGELEGENHEID VOOR 2 AUTO'S OP EIGEN TERREIN. DE WONING IS GEHEEL GEÏSOLEERD EN VOORZIEN VAN 16 ZONNEPANELEN, ENERGIELABEL A!

WELKOM bij het Teresaplein 4 in Zetten
De overdekte entree is vanuit de fraai aangelegde voortuin te bereiken. Royale hal met trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte met toilet en fontein, meterkast en toegang naar de woonkamer.

WOONKAMER
Lichte en ruime Z-vormige woonkamer met een grote zithoek aan de voorzijde van de woning. De zithoek heeft zowel een raampartij in de voor- als zijgevel, hierdoor is er veel lichtinval in de woonkamer en fraai zicht over het Teresaplein. De eethoek is aan de achterzijde van de woning geplaatst. Vanuit het eetgedeelte is er een toegang naar het overdekte terras en de tuin.

GESLOTEN KEUKEN
Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken te bereiken. De lichte keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, 1,5 spoelbak, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er mooi zicht over de achtertuin.

BADKAMER & SLAAPKAMER OP DE BEGANE GROND
Vanuit de keuken is de badkamer op de begane grond te bereiken. Luxe en moderne badkamer met grote inloopdouche met glaswand, drainagegoot, regen- en handdouche, 2e wandtoilet, wastafelmeubel met waskom. Vanuit de badkamer is de CV-ruimte met opstelling Nefit Trendline HR CV-combiketel (bouwjaar 2018) te bereiken.
Middels een schuifpui is vanuit de badkamer de slaapkamer op de begane grond te bereiken. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 14 m2 en is voorzien van een vaste kast. Tevens is er vanuit de slaapkamer een toegang naar het overdekte terras en de tuin.

GARAGE
De aangebouwde stenen garage is vanuit de badkamer van binnenuit te bereiken. De garage is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting en openslaande deuren naar de oprit. De garage heeft afmetingen van circa 4,98 x 3,02 m1.

EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang vanuit de hal is de 1e verdieping te bereiken. Overloop met dakvenster en grote bergruimte achter afsluitbare knieschotten, royale slaapkamer (circa 14 m2) over de volle breedte aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een grote vaste kast met 2 toegangsdeuren en bergruimte achter afsluitbare knieschotten. De 2e slaapkamer (circa 13 m2) is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is ook over de volle breedte van de woning gesitueerd. Ook heeft deze slaapkamer bergruimte achter afsluitbare knieschotten.

TWEEDE BADKAMER
Op de verdieping is een 2e badkamer aanwezig. Deze lichte badkamer is voorzien van een inloopdouche, 3e toilet, vaste wastafel met meubel en spiegelkast. Voor extra ventilatie is er een dakvenster aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING/BERGZOLDER
Via een vlizotrap vanaf de overloop is een handige bergzolder te bereiken.

TUIN MET TERRASOVERKAPPING
De zonnige achtertuin is op het zuid-oosten gelegen en heeft volop ochtend- en middagzon. Aan de achtergevel is een sfeervolle terrasoverkapping geplaatst. Deze terrasoverkapping heeft extra lichtinval door de lichtkoepel. Afmetingen terrasoverkapping circa 6 x 3,19 m1. Vanuit de terrasoverkapping is er mooi zicht over de achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd met mooi straatwerk, gazon en grote borders. Aan de achterzijde van de tuin is een houten berging (afmetingen circa 2,96 x 2,04 m1) en een handige achteringang aanwezig.
Ook de voortuin is fraai aangelegd met borders. Voor de garage is een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein.

LIGGING
Deze woning is aan een rustig woonplein, nabij het centrum van Zetten gelegen. Een kinderspeelplaats is op het plein gelegen. Door de nabije ligging van het centrum is het centrum op loopafstand gelegen. In Zetten is een compleet winkelbestand voor de dagelijkse boodschappen. Zo zijn er meerdere supermarkten, een bakkerij, slagerij en een kaaswinkel. Tevens zijn er diverse winkelketens zoals Kruidvat, Hema, Primera, TerStal en Zeeman in Zetten gevestigd. Ook zijn er meerdere eetgelegenheden waaronder een à la carte restaurant, pizzeria's en cafetaria's.
De schoolvoorzieningen en kinderopvang in Zetten zijn uitstekend te noemen, er zijn 3 basisscholen en er is voortgezet onderwijs (VMBO t/m Atheneum, Hendrik Pierson College) aanwezig. Ook zijn er diverse gezondheidsvoorzieningen zoals een huisartsenpraktijk, apotheek en tandartsenpraktijk in Zetten gevestigd.
Het dorp Zetten is centraal gelegen ten opzichte van de omliggende steden Arnhem, Nijmegen, Tiel en Wageningen. De oprit van de A-15 is in circa 5 autominuten te bereiken. Via de A-15 zijn de steden Nijmegen en Tiel en de A-50 (richting Wageningen en Arnhem) snel te bereiken. Via het openbaar vervoer zijn voornoemde steden ook goed te bereiken. Een bushalte is op korte afstand gelegen en een treinstation is op circa 5 minuten fietsafstand gelegen.

INDELING
Begane grond: Entree, hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer met toegang naar het overdekte terras en de tuin, gesloten keuken, badkamer, slaapkamer met toegang naar tuin. Vanuit de badkamer toegang naar de garage.
1e Verdieping: Overloop met dakvenster en bergruimte achter afsluitbare knieschotten, 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, 2e badkamer.
2e Verdieping: Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

BIJZONDERHEDEN
- Levensloopbestendig wonen!
- Slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 extra (slaap)kamers en een 2e badkamer.
- In 2022 zijn er op het dak van de woning 16 zonnepanelen geplaatst.
- Energielabel A.
- Luxe en moderne badkamer op de begane grond.
- Het buitenschilderwerk is in 2024 uitgevoerd.
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken en screens.
- De hal, keuken, slaap- en badkamer op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming.
- Vanuit de slaapkamer op de begane grond is er een toegang naar de tuin.
- De garage is van binnenuit te bereiken.
- De achtertuin heeft een achteringang.
- Wandcontactdozen aan de achtergevel garage.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Kinderspeelplaats op loopafstand.
- Nabij het centrum van Zetten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd en toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Nefit Trendline HR CV-combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
323 m²
Inhoud
526 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 173 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*