Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1
Telemannstraat 1

Telemannstraat 1

Rhoon

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen in het centrum van Rhoon in een verrassend ruime woning met eigen oprit en carport, en een zonnige achtertuin? Dit is uw kans! Neem contact met ons op en wij plannen graag een bezichtiging voor u in.

Wat een riante woning is dit! U heeft de mogelijkheid om het huis naar geheel eigen smaak aan te passen en in te richten. De woning beschikt onder andere over een royale living met keuken, carport, berging in de voor- en achtertuin, toiletruimte, vier slaapkamers, een hobbykamer/atelier, twee badkamers, een waskamer/technische ruimte en een royale achtertuin. Naast het huis bevindt zich een groenstrook, die voor veel privacy en rust zorgt. Verder is deze woning inclusief zonnepanelen die geplaatst zijn op het zonnepark Rhoon.

De woning is zeer centraal gelegen in de gewilde en kindvriendelijke wijk ‘De Huyters’. Diverse voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving, zoals scholen, kinderdagverblijven, winkels, supermarkten, horecagelegenheden, recreatievoorzieningen, sportgelegenheden, openbaar vervoer en uitvalswegen.


Indeling:
Begane grond:

Vanaf de hal heeft u toegang tot de toiletruimte, kastruimte en de woonkamer.

De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een fonteintje en toilet.

Wanneer u de royale woonkamer betreedt, valt direct de ruimte en de overvloedige lichtinval op, dankzij de grote raampartijen die uitzicht geven op de tuin en de erker met uitzicht op de groenstrook. De woonkamer beschikt over een hoge ruimte aan de zijkant van de woning, een houtgestookte gesloten haard en een parketvloer. U kunt hier verschillende zitgedeeltes creëren.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze beschikt over een 4-pits gasfornuis, combi-oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met witte keukenkasten en een houten werkblad.

De ruime en zonnige achtertuin is voorzien van sierbestrating, sierbeplanting en een gazon. Ook beschikt de achtertuin over een houten berging. In de achtertuin heeft u de mogelijkheid om meerdere zitplekken te realiseren.


Eerste verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot het atelier/de hobbykamer, twee ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze ruime slaapkamer beschikt over twee raampartijen en een laminaat vloer.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een raampartij, een laminaatvloer en een openslaande deur naar het balkon. Vanaf deze slaapkamer heeft u uitzicht op de hobbykamer/ het atelier.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, toilet, wandcloset, radiator en wastafel. In het plafond zijn diverse inbouwspots verwerkt.


Tweede verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte/wasruimte. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Beide slaapkamers op de tweede verdieping beschikken over een dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douchecabine, wastafel met meubel, spiegel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

In de technische ruimte/wasruimte bevindt zich de opstelling van de CV-ketel.


Bijzonderheden:
- Royale hoekwoning met ruime vertrekken;
- Beschikt over twee bergingen en een carport in de voortuin;
- Voorzien van vier slaapkamers, een hobbykamer/atelier en twee badkamers;
- Gelegen op een geliefde locatie met diverse voorzieningen in de nabije omgeving;
- Oplevering in overleg;
- Inclusief 3000 Wattpiek participatie van het zonnepark Rhoon.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m²
Perceeloppervlakte
252 m²
Inhoud
633 m³
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*