Omschrijving

Gezien het grote aantal geïnteresseerden is het op dit moment niet meer mogelijk om een afspraak te plannen voor een bezichtiging bij deze woning.

Wilt u kleiner gaan wonen of bent u op zoek naar een woning met alle voorzieningen gelijkvloers ?
Denkt u over het kopen van een appartement, maar zou u graag nog een tuintje hebben om heerlijk buiten te kunnen zitten ?
Wellicht dat wij dan een interessant alternatief voor u hebben !!

Op rustige locatie met alle centrumvoorzieningen op korte loop-/fietsafstand bieden wij te koop aan deze jonge, volledig geïsoleerde semibungalow. Deze op een hoek gelegen, vrijstaand geschakelde woning is in 2016 gebouwd, is voorzien van een volledige isolatiepakket, heeft vloerverwarming op beide verdiepingen en is voorzien van 4 zonnepanelen, hetgeen resulteert in energielabel A.
Naast de woonkamer met open keuken heeft deze woning een slaapkamer met badkamer en-suite, een knusse 'patiotuin' van ca. 25m2 met achterom en als extra een 2e slaapkamer met wasgelegenheid en separaat 2e toilet op de verdieping.

Kenmerken:
+ levensloopbestendig
+ slaapkamer en badkamer op begane grond
+ 2e slaapkamer op verdieping voor kantoor, hobby of logés
+ in lichte kleurstellingen afgewerkt
+ lichte keukenopstelling met apparatuur
+ volledige geïsoleerd
+ woonoppervlak van ca. 104 m2
+ 4 zonnepanelen
+ bouwjaar 2016

Kortom; hét alternatief voor wie kleiner & levensloopbestendig wil wonen in een jonge woning op een rustige locatie, maar met voldoende ruimte om buiten te kunnen zitten. 


Indeling

Begane grond:
Entree tot de woning gelegen in de voorgevel.
Hal met meterkast, trap naar verdieping. Vanuit de hal bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen keuken. De lichte, moderne hoekopgestelde keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron.
Open verbinding naar de woonkamer met groot raam in de zijgevel dat zorgt voor veel daglicht aan de ene kant en aan de andere kant de trapkast voor extra berg-/provisieruimte. De aan de achterzijde gelegen woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, biedt een knus zitgedeelte.
Via het tussenportaal heeft u toegang tot de slaapkamer (ca 4,2 bij 3,5 m) met directe toegang tot de badkamer. De badkamer is geheel betegeld, en voorzien van inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Verder geeft het tussenportaal toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Tenslotte is de inpandige berging bereikbaar. Hier vindt u extra kastruimte en opstelling van de combiketel. Via een loopdeur is de aan de voorzijde gelegen oprit met overkapping bereikbaar.

1e verdieping
Overloop. Extra kamer aan de voorzijde, groot ca.4 bij 3,9 m, met eigen wastafel. Deze kamer biedt de gewenste extra ruimte voor hobby, kantoor of logés. Tenslotte een separaat, geheel betegeld toilet.

Tuin
De op het noordwesten gelegen achtertuin is geheel betegeld en deels omsloten, waardoor het gevoel van een 'patiotuin' ontstaat. Tevens bevindt zich hier een tuinberging en de altijd handige achterom.

Locatie
De woning is rustig gelegen aan een voor auto's doodlopende straat. In de straat bevindt zich voldoende parkeergelegenheid.
Het centrum van Nederweert met alle voorzieningen zoals supermarkten, diverse winkels, restaurants en terrasjes is op 5 tot 10 minuten loop-/fietsafstand gelegen. De oprit naar de snelweg A2 Eindhoven - Maastricht maar ook de diverse toegangswegen naar  Weert, Helmond, Venlo of Roermond zijn binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
169 m²
Inhoud
406 m³
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 36 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*