Stresemann-Nes 21

Stresemann-Nes 21

Bergen (Nh)

€ 1.950.000,- k.k.

Omschrijving

Onder architectuur verbouwde designvilla, fraai en vrijstaand gelegen aan de rand van het mooie kunstzinnige dorp Bergen. Net buiten het gezellige dorpscentrum, vlakbij bos en duinen en op minder dan een kwartier fietsen van strand en zee.

De villa, op een perceel van ruim 800m2, is in 2001 volledig nieuw opgetrokken naar een ontwerp van Architect Thijs Asselbergs, waarbij voor een maximale benutting van de ligging op het zuiden is gekozen. De zeer ruime woonkamer, verbonden met de open professionele keuken, heeft over nagenoeg de volle breedte schuifdeuren die van de vloer tot het plafond reiken, voor een maximale lichtinval en geeft toegang tot het terras dat zich over de volle breedte van de woning strekt en de tuin die volledige privacy biedt.

Een woning ontworpen en gerealiseerd in een uitgesproken moderne designopvatting van top-kwaliteit waar u niets aan hoeft te doen.
Alles klopt. Alles is goed.

Binnen is maximaal verbonden met buiten
De woning heeft een woonoppervlak van 230m2 en is zowel van buiten als binnen wit gestuct en daardoor modern en zeer licht. De prachtige vloer, voorzien van vloerverwarming, is van portugees hartdsteen in een warme neutrale bruin/grijs kleurschakering,
De op maat gemaakte kasten in de living zijn van wit gekalkt teakhout, de keuken is van notenhout met een 4m breed RVS blad en is voorzien van zeer veel kasten en lades in combinatie met professionele horeca apparatuur (grote oven, steamer, dubbele Amerikaanse koelkast, 6 gaspitten, grill, frituur, afzuiger en afwasmachine, allen van topmerken als Gaggenau en Atag.
De benedenverdieping beschikt verder over een toilet, geeft toegang tot de kelder en de achteringang, waar een ruime kastenwand de CV ketel en de heetwatervoorziening bergen en waar ook de wasmachine/-droger staan.

De tuin aan voor- resp achterzijde
De ruime voortuin is voorzien van diverse gecompartimenteerde perken bamboe wat een levendig beeld oplevert. Er is een parkeerruimte voor 2 auto’s op het eigen erf. De voorzijde van de villa biedt vrij uitzicht op de groene buurt die gekenmerkt wordt door een doorgang voor louter fietsers, kortom de Stresemann Nes is zeer autoluw.

De ruime achtertuin biedt volledige privacy door de hoge taxus heggen en de talrijke bomen om het perceel.

In het verlengde van de villa bieden twee deuren toegang tot de dubbele schuur voor fietsen resp. tuinbenodigdheden.

De bovenverdieping
Een prachtig ontworpen, half verborgen trap, waarin een ruime boekenkast is verborgen, biedt toegang tot de verdieping. De 3 ruime kamers waarvan er momenteel twee als slaapkamer en een als atelier in gebruik zijn, worden verbonden door een gang die voorzien is van een verhoogde lichtstraat. De gang eindigt met een zeer ruime doucheruimte voorzien van een regenbui stortdouche van het merk Dornbach. De prachtige luxe design badkamer met travertin vloer en vloerverwarming, is uitgerust met een bad, douche en dubbele wasbak.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.950.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
214 m²
Perceeloppervlakte
823 m²
Inhoud
785 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Lees meer

Gallerij

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*