Omschrijving

Welkom bij Strateris 49 in Nederweert! Deze levensloopbestendige woning aan de rand van de bebouwde kom biedt veel vrijheid met een prachtige tuin rondom. Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en spouwmuurisolatie uit 2017. Ideaal voor dubbele bewoning of mantelzorg, met een schitterende werkplaats voor al uw hobby’s of werk. Beleef het comfort van een rustige, landelijke omgeving met toch alle voorzieningen binnen handbereik. Ontdek de mogelijkheden die deze veelzijdige woning te bieden heeft!

Strateris 49 in het kort:
- gelegen aan de rand van de bebouwde kom
- veel vrijheid door de mooie tuin rondom de woning
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- spouwmuurisolatie van 2017
- levensloopbestendig
- geschikt voor dubbele bewoning/mantelzorg
- en heeft een hele mooie werkplaats

Indeling

Begane grond
ruime hal/entree met meterkast en provisiekast. De gezellige woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal zijn tevens de badkamer en aparte toiletruimte bereikbaar. De badkamer heeft een ruime douche en vaste wastafel.
Aan de achterzijde bevindt zich de keuken en de eetkamer. De leefkeuken met ruim voldoende plek voor een eettafel heeft een lichte inbouwkeuken met gasfornuis, magnetron, koelkast en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en voldoende bergruimte. De eetkamer (of tweede woonkamer) is een heerlijke plek in het huis en heeft een mooi tuincontact door de grote raampartijen. Tussen de garage en de woning is er nog een serre gerealiseerd met aansluitend een ruim terras met overkapping.
De beneden verdieping is met een paar kleine aanpassing levensloopbestendig te maken, waardoor je beneden kunt slapen.

1e verdieping
U komt boven op een grote overloop. Hier bevinden zich 3 slaapkamers met bergruimte in de schuine gedeeltes. Een aparte toiletruimte en een bergruimte met opstelling cv-ketel en vaste wastafel. De overloop is dusdanig ruim waardoor hier een werkplek ingericht kan worden, of zelfs een tweede badkamer gerealiseerd kan worden.

Garage en multifunctionele ruimte
De garage van 3,4 x 5,7 m. heeft een rolpoort aan de voorzijde, een loopdeur naar de tuin en naar de achtergelegen multifunctionele ruimte. De multifunctionele ruimte van ruim 5 x 7 meter is op dit moment in gebruik als werkplaats. Deze ruimte is in 1992 gerealiseerd, volledig geïsoleerd en voorzien van gevelkachel. Er is een boiler en krachtstroom aanwezig. Er zijn veel mogelijkheden denkbaar voor deze ruimte, je zou deze bijvoorbeeld kunnen gebruiken als een mantelzorgwoning, praktijk aan huis of als werkplaats om te werken, hobbyen of klussen.

Tuin
De tuin is mooi rondom de woning gelegen, hierdoor is er aan alle zijden een fijn zicht op de eigen tuin Er is aan twee zijden een royale oprit met ruim voldoende parkeergelegenheid. Verder is de tuin aangelegd met een overdekt terras, gazon, borders en moestuin.

Locatie
Strateris is een mooie dorpsstraat in Nederweert, de woning ligt aan de rand van de bebouwde kom. In circa 10 wandelminuten bereikt u de voorzieningen van Nederweert. Het centrum van Nederweert heeft een uitgebreid winkelaanbod en diverse gezellige restaurants met terrasjes. In de landelijke omgeving van Nederweert kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Binnen 10 autominuten staat u aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied 'Nationaal Park De Groote Peel' of 'Sarsven - De Banen'. De op- en afrit van de A2 richting Eindhoven en Maastricht is binnen 5 minuten te bereiken, net als verbindingswegen richting Helmond, Venlo en Roermond.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
dubbele bewoning mogelijk
Voorzieningen
tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Bosch, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
895 m²
Inhoud
812 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
61 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*