Omschrijving

Op een centrale locatie op loopafstand van het centrum van Nederweert, gelegen op een ruim hoekperceel van 557m2 bieden wij te koop aan deze oorspronkelijk in 1915 gebouwd halfvrijstaande woning met een landelijke uitstraling. Deze woning is door de huidige eigenaren vanaf 2003 verbouwd en aan de achterzijde op 2 verdiepingen uitgebouwd.

De woning in het kort:
De woning biedt o.a. ruimte aan een aan de voorzijde van de woning gelegen nieuwe complete keuken met kookeiland en alle apparatuur en een via een halfopen verbinding bereikbare kantoor-/hobbyruimte die prima als eetkamer kan worden gebruikt.
Aan de achterzijde een royale uitgebouwde eet-/woonkamer van ca. 50m2. met aansluitende serre en uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin. Op de verdieping; een mooie badkamer en 4 slaapkamers waarvan een royaal (ca. 20m2). 
De diepe achtertuin op het zuidwesten, is fraai aangelegd met gazon, vijver, een vrijstaande tuinkamer met barretje en grote berging van ca. 22m2.
De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie, grotendeels muurisolatie en dubbel glas, 12 zonnepanelen (gehuurd - juni 2021) en een Nefit Excellent combiketel (2003).


Belangrijkste kenmerken:
+ totale woonoppervlak 184m2
+ energielabel C
+ moderne keuken met kookeiland en alle apparatuur (ca. 2019) met mogelijkheid eetkamer
+ grote woonkamer van ca 8,3 bij 6m
+ serre van ca 20m2 met glazen schuifwand
+ mooie badkamer (ca. 2016)
+ 4 slaapkamers
+ geweldige zonnige achtertuin op het zuidwesten
+ Vrijstaande tuinkamer (6 x 3,5m) met veel daglicht en barretje
+ Stenen berging (garage) van 6,6 bij 3,45m


Kortom een mooie, sfeervol afgewerkte woning met veel woonruimte, een grote tuin én extra ruimte in de tuinkamer en berging (garage). Plan een bezichtiging als u deze woning met eigen ogen wilt zien.


Indeling

Begane grond:
Entree, gelegen in de voorgevel. Ontvangsthal met meterkast en achtereenvolgens toegang tot de keuken, garderobe, moderne toiletruimte, bijkeuken met aansluiting wasmachine en opstelling cv-ketel en aansluitende berging met deur naar serre.
De keuken met aansluitend hobbyruimte/kantoor is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een mooie, landelijke opstelling. Deze is geplaatst in 2019 en voorzien van een kookeiland en grote kastenwand met alle apparatuur zoals 'BORA' kookplaat met ingebouwde afzuiging, combi oven-magnetron, vaatwasser, ingebouwd koffieapparaat, oven en koelkast. De naastgelegen hobbykamer staat middels een schuifdeur in verbinding met de keuken. Deze ruimte is ook te gebruiken als eetkamer. Vanuit de keuken bereikt u via een open verbinding de aan deachterzijde van de woning gelegen eet-/woonkamer. Deze woonkamer biedt zeer veel ruimte (ca 50m2) en is voorzien van een pvc-vloer en houtkachel. Aan de achterzijde bevinden zich een raam en een pui met dubbele openslaande deur naar de royale sfeervolle serre met tegelvloer (chinese lei) en glazen schuifwand aan 2 zijden.

1e verdieping:
Vanuit de hal via vaste trap naar de overloop met hoog plafond. De sfeervolle badkamer (ca. 2016) met dakkapel is gelegn aan de achterzijde van de woning. Deze is geheel betegeld en is voorzien van inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en hangend toilet. Slaapkamer 1 met dakkapel is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer (nu in gebruik als fitnessruimte) en de derde slaapkamer (wat kleiner) zijn gelegen aan de zijkant. De ruime ouderslaapkamer (4,9 bij 4m) is gelegen aan de  achterzijde van de woning (boven de aanbouw).

Tuin:
De zeer royale diepe, mooi aangelegde achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt zeer veel ruimte om te genieten van de zon, maar ook van de royale tuinkamer met grote raampartijen en een barretje. Aansluitend nog een fietsenberging en een nieuw gebouwde royale berging van 6,6 bij 3,45m. Middels het plaatsen van een poort naar de ruime voorliggende oprit, met ruimte voor 2 auto's, wordt deze omgevormd tot een royale garage / hobbyruimte. 
De tuin is deels voorzien van terras (chinese leisteen), gazon, borders en vijverpartij.  


Over Nederweert
De woning is centraal gelegen op korte loopafstand van het centrum van Nederweert. In het centrum treft u een ruim aanbod aan supermarkten, winkels, restaurants en terrasjes.
Tenslotte zijn uitvalswegen richting Roermond en Venlo en de snelweg A2, richting Eindhoven en Maastricht, op enkele autominuten afstand bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2003 van Nefit Excellent, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²
Perceeloppervlakte
557 m²
Inhoud
760 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
33 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 390 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*