Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277
Sterrebos 277

Sterrebos 277

Breda

€ 405.000,- k.k.

Omschrijving

Ontdek deze instapklare eindwoning gelegen in de wijk ‘Heusdenhout’ van de stad Breda op een perceel van circa 207 m².

Heusdenhout is een charmante wijk aan de oostkant van Breda, bekend om zijn groene omgeving en kindvriendelijke voorzieningen. De wijk heeft diverse parken, scholen en speelplekken, en biedt een comfortabel leven voor gezinnen. Met het winkelcentrum ‘Bisschopshoeve’ dichtbij, goede bereikbaarheid via wegen en openbaar vervoer, en een actieve gemeenschap, is Heusdenhout een ideale woonplek.

De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid en in de directe omgeving bevinden zich alle van belang zijnde voorzieningen, zoals scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten en gezondheidscentra. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar en er zijn goede verbindingen naar het stadscentrum van Breda en andere delen van de stad. Het centrum van Breda bevindt zich op circa 10 autominuten afstand, ook de A27 is binnen 5 minuten afstand te bereiken. Door de goede bereikbaarheid naar de uitvalswegen zijn ook Waalwijk (23 min), Roosendaal (30 min) en Tilburg (30 min) op korte afstand te bereiken.


Indeling
De woning
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1972, heeft een inhoud van circa 411 m³, een woonoppervlakte van circa 122 m² en 10 m² aan externe bergruimte.
De woning is voorzien van een gedegen bouwconstructie bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grond vloer, betonnen verdiepingsvloer, een op staal fundering en een geïsoleerd zadeldak met houten constructie en gedekt met pannen.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel van het merk Vaillant uit 2023. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en zijn begin 2024 grotendeels opnieuw geverfd. Uitzondering hierop is de buitenzijde aan de achterzijde van het huis: deze kozijnen zijn wel geschuurd, maar dienen nog te worden afgelakt. De gehele binnenzijde van de woning is netjes geschilderd.
In 2023 is de douche volledig vervangen en eind 2019 is de keuken volledig vernieuwd. Sinds 2021 is de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een rolluik.

Begane grond
Via de fraai aangelegde voortuin komt u bij de voordeur. De woning is voorzien van een tochtportaal, deze is voorzien van een eikenhouten vloer. Hier vindt u de vernieuwde meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars. Deze ruimte biedt een warm welkom en een eerste glimp van de stijlvolle afwerking die in de hele woning te vinden is.
Vanuit het tochtportaal betreedt u de hal, deze is eveneens voorzien van een mooie eikenhouten vloer. Hier is ruimte voor een garderobe en u heeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, een handige trapbergkast, de woonkamer en het toilet.
Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een hangend closet en een fonteintje.

Woonkamer
De ruime woonkamer verkeert in zeer goede staat en is net als de hal voorzien van een eikenhouten vloer, die bijdraagt aan de warme en stijlvolle uitstraling van de ruimte. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. De openslaande tuindeuren zorgen voor een mooie overgang naar de tuin en laten veel natuurlijk licht binnen. Er is een open verbinding naar de keuken.

Keuken
De moderne keuken is vernieuwd in 2019 en biedt alles wat een thuiskok zich kan wensen. Het houten werkblad is voorzien van een porseleinen spoelbak. De keuken is uitgerust met een 6-pits gaskooktoestel, een brede oven en een magnetron, koelkast, 4-laden vriezer, vaatwasser en afzuigkap. Daarnaast zijn er diverse onder- en bovenkasten en laden voor voldoende opbergruimte. De in visgraat betegelde achterwand maakt het geheel af. Vanuit de keuken heeft u via een loopdeur toegang tot de achtertuin, wat het makkelijk maakt om binnen en buiten te verbinden.





Eerste verdieping
Eerste verdieping
Via de vaste houten trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze ruimte is voorzien van een nette laminaatvloer en biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en er bevindt zich een vaste trap richting de tweede verdieping/zolder.

Slaapkamers
Een slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Deze kamer is afgewerkt met stucwerk als wand- en plafondafwerking en is voorzien van een laminaatvloer. De kamer is voorzien van rolluiken.
De andere twee slaapkamers zijn gevestigd aan de achterzijde van de woning. Ook deze zijn afgewerkt met stucwerk als wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer.
Alle slaapkamers worden verwarmd middels radiatoren en alle ramen zijn voorzien van horren.

Badkamer
De moderne, geheel betegelde badkamer biedt optimaal comfort vanwege alle aanwezige voorzieningen. U vindt hier een ligbad, een douchecabine, een hangend closet en een dubbele wastafel. De douche is in 2023 volledig vernieuwd.


Tweede verdieping
Tweede verdieping/zolder
Via een vaste trap is de voorzolder op de tweede verdieping te bereiken. Deze ruimte is op dezelfde wijze afgewerkt als de slaapkamer en biedt aansluitpunten voor wasapparatuur. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de nieuwe CV-combiketel (Vaillant, maart 2023). Vanaf de voorzolder heeft u toegang tot de royale zolderkamer.

Zolderslaapkamer
De zolderslaapkamer is een ruime kamer. Deze kamer is voorzien van een hardhouten dakkapel die zorgt voor veel natuurlijk licht en heeft een vaste kastenwand voor extra opbergruimte. Daarnaast biedt de kamer bergruimte achter de schotten, wat zorgt voor een opgeruimd en netjes interieur.
Deze tweede verdieping biedt niet alleen praktische voorzieningen zoals de wasruimte en CV-opstelling, maar ook een royale zolderslaapkamer die ideaal is voor verschillende doeleinden, van slaapkamer tot hobbyruimte.


Tuin
Tuin
De achtertuin van circa 12.35 x 7.35 meter is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Gelegen op het oosten, geniet u hier zowel van zonnige ochtenden als koele avonden. De tuin is deels bestraat en deels groen aangelegd. U vindt hier ook een houten overkapping, ideaal voor het buitenleven ongeacht het weer. Daarnaast is de tuin voorzien van een waterpunt, een elektrisch bedienbaar zonnescherm en een eigen achterom. De schutting van Douglas hout is in 2020 vernieuwd. De tuin is voorzien van een stenen berging van circa 4.50 x 2.15 meter en deze is voorzien van elektra. Deze ruimte biedt voldoende opbergmogelijkheden voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen.


Bijzonderheden
Volgens het bestemmingsplan ‘Heusdenhout’ van de gemeente Breda, heeft het object de bestemming ‘Enkelbestemming Wonen’ en de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’.
Hieronder sommen wij enkele belangrijke punten voor u op.

Bestemming ‘Wonen’:
- gronden zijn bestemd voor woningen, evt. in combinatie met ruimte voor een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;
- gebouwen enkel toegestaan bij de aanduiding ‘bouwvlak’;
- per bouwperceel is maximaal 1 hoofdgebouw toegestaan (1 woning);
- maximaal 60 m² van de oppervlakte van het bijgebouw is bestemd voor een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit (bijv. kantoor).

Bestemming ‘Waarde-Archeologie’:
- gronden zijn o,a, bestemd voor bescherming en veiligstelling van archeologische waarden;
- in afwijking van het bepaalde bij evt. andere bestemmingen (woonbestemming) mogen enkel bouwwerken, maar geen gebouwen zijnde worden gebouwd (uitzondering voor gebouwen ter vervanging van bestaande gebouwen);
- grondwerkzaamheden mogen niet dieper gaan dan 0,30 meter t.o.v. het bestaande maaiveld;
- bouw of uitbreiding van bouwwerken mag tot een max. oppervlakte van 100 m².

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Staal Makelaars. Daarnaast zijn alle regels te vinden op de website van de Omgevingswet.
Aanvullende informatie
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gasaansluiting en riolering;
- Instapklare woning, ideaal voor starters en/of doorstromers;
- In 2024 is de gehele woning opnieuw geverfd, m.u.v. de achterzijde aan de buitenkant (deze is wel geschuurd, dient nog te worden afgelakt);
- In 2023 is de douche vervangen;
- In maart 2023 is er een nieuwe Cv-installatie geplaatst;
- In 2021 is de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een elektrisch rolluik;
- In 2019 is de keuken volledig vernieuwd;
- Op circa 10 autominuten afstand gelegen van het centrum van Breda;
- Voldoende parkeergelegenheid nabij de woning;
- De woning is voorzien van energielabel C.

Verkoop

De locatie zal worden verkocht in de staat zoals het zich op dit moment bevindt, 'as is where is'. In de koopovereenkomst zal een zogeheten 'ouderdomsclausule' worden opgenomen. Gezien het geen nieuwe woning betreft.

Vraagprijs: € 405.000, - k.k.
Oplevering: In onderling overleg, bij voorkeur z.s.m.

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.
Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 405.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
207 m²
Inhoud
411 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*