Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt u aan: leuke, gemoderniseerde hoekwoning op een fijne en rustige locatie in het dorp Yerseke. Deze woning kenmerkt zich daarnaast door het energiezuinige en gasloze karakter. Hierdoor is de woning klaar voor de aankomende energietransitie.

Yerseke is een gezellig en geliefd dorp in de gemeente Reimerswaal. Door de ligging aan de Oosterschelde en de kenmerkende mossel- en oestersector is Yerseke een trekpleister voor toeristen en (internationale)dagjesmensen. Mede hierdoor zijn in Yerseke veel voorzieningen aanwezig. U treft in het dorp een supermarkt, meerdere basisscholen, talrijke winkels in het centrum, gezellige horecagelegenheden en restaurants en meerdere sportverenigingen.

Indeling:

Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde wordt de woning betreden. U komt uit in de hal welke de doorgang vormt naar de woonkamer. De woonkamer is een gezellige ruimte om te verblijven. De woonkamer biedt u een fijne ruimte voor de opstelling van de zithoek en de eettafel. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woonkamer komt veel natuurlijke lichtinval binnen. Dit maakt het een fijne plaats om te verblijven.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. In deze uitbouw zijn de keuken, bijkeuken, het toilet en de badkamer te vinden. De keuken betreft een functionele voorziening.

De badkamer is in het recente verleden vernieuwd en biedt plaats aan een wastafel en een inloopdouche. U treft hier modern en fraai tegelwerk en een keurige afwerking. De bijkeuken biedt tot slot toegang tot de heerlijke achtertuin.

Verdieping:
De trapopgang is naast de keuken te vinden. De trapopgang leidt naar de verdieping. De verdieping biedt plaats aan twee ruime slaapkamers en een ruime overloop. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een dakkapel welke voor meer ruimte zorgt.

Tuin:
De woning beschikt over een voortuin, achtertuin en zijtuin. De achtertuin is op het noordwesten gelegen en biedt u veel privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een berging. Via de vrije achterom aan de zijkant van de tuin wordt de straatzijde bereikt.

De woning is voorzien van dakisolatie. De woning beschikt over kunststof kozijnen in combinatie met isolerende beglazing. Op de woning zijn acht zonnepanelen geplaatst die voor een mooie opbrengst zorgen. De rioolaansluiting is vernieuwd. De meterkast is in mei compleet vernieuwd, de elektrische verwarming gebruikt voor 1 uur verwarmen 20 minuten aan stroom.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Plan uw bezichtiging in wij leiden u graag rond! Graag tot ziens aan de Stenge 7 in Yerseke!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
elektrische verwarming
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
158 m²
Inhoud
293 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*