Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9
Steenwijkerweg 9

Steenwijkerweg 9

Marknesse

€ 895.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de Steenwijkerweg in Marknesse vindt u deze prachtige vrijstaande woning met grote loods. Deze voormalige fruittelers woning staat op een ruime kavel van 4.955 m2 eigen grond. Er is veel geïnvesteerd in duurzaamheid, waardoor deze woning gasloos is en nagenoeg nul-op-de-meter elektriciteit gebruikt. Deze woning is gebouwd omstreeks 1954 en is uitgebouwd met diverse aan- en bijgebouwen.

Indeling: entree, zeer ruime hal, via dubbele deuren toegang naar de riante aanbouw (serre), die voorzien is van grote lichtkoepel, en een glazen wand voorzien van schuifpui. Deze ruimte is de spil van het huis, waarin het gezellig vertoeven is aan de grote eettafel. Vanuit deze ruimte is de half open keuken bereikbaar. Luxe keuken met kook- en spoeleiland en vaste kastenwanden. Het betreft een witte hoogglans keuken met de volgende inbouwappartuur: 6 pits inductie kookplaat, in plafond weggewerkte afzuigkap, combimagnetron, oven, vaatwasser, en een vrijstaande zwarte koel/vriescombinatie. De ruimte wordt verwarmd/ gekoeld met een airco.

Vanuit de centrale serre bereikt u de gezellige zitkamer met houten planken vloer èn gezellige houtkachel. Deze houtkachel is aangesloten op de CV.
Terug naar de entree/hal, welke toegang geeft naar de toiletruimte, en de kleine badkamer met stoomdouche. Ook is er toegang naar de salonruimte, die eveneens verwarmd/ gekoeld wordt met een airco en voorzien is van een aanrecht met wateraansluiting.
Via de woonkamer bereikt u via de voormalige entree een tweede toilet en via vaste trap de eerste verdieping. Deze eerste verdieping beschikt over vier slaapkamers, een badkamer en een grote overloop v.v. walk-in-closet. Drie slaapkamers zijn voorzien van een airco voor verwarmen en koelen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft via een schuifpui toegang naar het balkon. De achterste slaapkamer heeft een toegang naar het riante dakterras. Dit dakterras is gezellig ingericht en is voorzien van een sauna èn een jacuzzi.
De tweede verdieping is een eenvoudige vliering, die door de huidige eigenaar niet wordt gebruikt.
Bijgebouwen:
Vanuit de centrale hal, die eveneens gebruikt wordt voor wasmachine en droger, opstelling elektrische boiler en toegang naar de kelder, die v.v. een waterontharder, en een buffervat t.b.v. zonneboiler (nog aansluiten), is ook de inpandige garage bereikbaar. Deze ruime garage beschikt over twee elektrisch bedienbare roldeuren.
Aan deze garage is een grote loods/ werkplaats van ca 200 m2 beschikbaar. Fraaie werkruimte, mede door de vrije overspanning en ingebouwde brug. Toegang via een hoge overheaddeur. Boven deze ruimte bevindt zich een grote zolderberging (ca. 175m2) met een nokhoogte van 3,6m. Heel veel ruimte dus.
Op het terras naast de woning is een grote verwarmde veranda beschikbaar. Deze heeft een fraaie glazen schuifwand en is v.v. een houtkachel en een pizza-oven. Een heerlijke plek om te loungen na een energieke werkdag. In de tuin is verder een kunststof bergschuurtje aanwezig.
Op het dak van de schuren liggen 63 zonnepanelen, met ca 18.000 kWh verwachte opbrengst. Ruim voldoende voor al het eigen gebruik (incl. verwarming, jacuzzi, sauna en werkplaats).

U bereikt het erf via een keurige oprit, die voorzien is van een afsluitbaar hek. Het erf is keurig verzorgd met veel groen, terrassen, erfverharding, dierenweide etc.
De woning ligt niet ver van Marknesse, en het fietspad ligt aan de goede kant, waardoor de weg niet overgestoken hoeft te worden. Een ideale plek om te wonen en evt. te werken, door de vele mogelijkheden die deze locatie biedt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en rolluiken

Energie

Energielabel
A
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
224 m²
Perceeloppervlakte
4.955 m²
Inhoud
2.584 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
464 m²
Buitenruimte oppervlakte
98 m²

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, beschutte ligging en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*