Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25
Steenboerweg 25

Steenboerweg 25

Zwolle

€ 598.000,- k.k.

Omschrijving

Perfect wonen! Op een fantastische plek in Westenholte, in een ruime twee-onder-één kapwoning met een heerlijke zonnige tuin, een eigen oprit en een garage. Dit sfeervolle woonhuis is rustig gelegen aan de rand van de wijk, waar het dorpse karakter nog duidelijk aanwezig is.

Zodra je binnenkomt voel je je thuis… De woonkamer is gezellig en ruim met veel lichtinval door de grote ramen en er is een open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Tussen de keuken en de woonkamer is genoeg ruimte voor een grote eethoek en er zijn openslaande deuren naar de tuin. Het zonnescherm zorgt ervoor dat je de tuin heel snel bij de leefruimte betrekt zodra je de tuindeuren openzet. Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken waar je ook binnendoor naar de garage kunt. Er is een grote elektrisch bedienbare garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterkant.

Op de eerste verdieping zijn drie mooie grote slaapkamers, waarbij de ouderlijke slaapkamer over de volle breedte echt een riante kamer is. De badkamer is modern en voorzien van een wastafel met dubbele kranen, een spiegel met verlichting en verwarming, een badkamerkast, een designradiator, een inloopdouche met rainshower en een tweede toilet.

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Deze zolder is vergroot middels een dakkapel en er zijn twee mooie grote slaapkamers gecreëerd. Beide kamers beschikken over een vaste kast en er is een aparte technische ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en de cv-opstelling.

De tuin is een plaatje!! Hier wil je de hele zomer wel lekker buiten leven, gezellig samen zijn, zonnebaden, spelen, BBQ’en, gewoon genieten. Er is een sfeervolle veranda zodat je ook bij iets minder goed weer buiten kan zitten of op warme dagen juist een schaduwplekje opzoekt.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang, meterkast, modern toilet met fonteintje, toegang tot de gezellige ruime woonkamer, de eetkamer met openslaande deuren en de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Binnendoor kan je naar de handige bijkeuken die ook toegang geeft tot de tuin en de garage.

Eerste verdieping:
Overloop en toegang tot de drie mooie lichte en ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van inloopdouche met rainshower, wastafel met dubbele kranen, spiegel met verlichting en verwarming, verlichting, designradiator en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de overloop, met de separate technische ruimte; hier vind je de cv-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine en er zijn twee mooie grote slaapkamers waarbij de kamer aan de achterzijde voorzien is van een mooie dakkapel. Deze is voorzien van bedienbare screens. Beiden kamers hebben extra bergruimte achter de knieschotten en beschikken over een vaste kast. De airconditioning op deze verdieping kan beide kamers verkoelen.

Tuin:
Ben jij op zoek naar een tuin waar je altijd het vakantiegevoel ervaart? Kom dan kijken bij dit prachtige huis. De tuin is echt prachtig, bovendien is deze fraaie aangelegde tuin zeer gunstig gelegen op het zonnige zuiden. Er zijn terrassen in de tuin zodat je altijd een fijne plek kunt kiezen, in de zon of in de schaduw (zonwering aanwezig) en er is een grote overkapping met heater zodat je ook heel veel tijd in de tuin kan doorbrengen als het weer iets minder zonnig is. Er is ruimte voor een loungeplek, een buitenkeuken, een jacuzzi, wat jouw wensen ook zijn. De tuin ligt achter vrij, tegen de sportvelden aan, maar zeker voorzien van veel privacy,

Ligging:
Westenholte is een vriendelijke en fijne woonwijk, eigenlijk meer een dorp op zich wat grenst aan Zwolle. De uitvalswegen en de brug richting het centrum liggen op korte afstand, evenals het station en de winkels. Westenholte is ruim en groen opgezet en beschikt over een rijk verenigingsleven. Er zijn scholen in de buurt, sport en spel, ontspanning, het buitengebied ligt naast de deur en er is veel openbaar groen. De straat is ruim opgezet en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Al met al een hele prettige wijk om te wonen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 598.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
261 m²
Inhoud
516 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
28 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 100 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*