Omschrijving

Steenbakkersweg 5 204 Erm, chalet Ooievaar
Met volledige inboedel, direct klaar voor eigen gebruik of verhuur.

Wil je zelf genieten van een heerlijk rustige vakantie in een groene en waterrijke omgeving of wil je deze ervaring delen met anderen en daar ook nog een leuk zakcentje aan overhouden? Bekijk dan deze charmante 4-persoons recreatiechalet op chaletpark Secundo.

Het ruim opgezette chaletpark Secundo is een onderdeel van het ruim 80 hectare grote Recreatiepark Ermerstrand. Het recreatiepark is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en aan het Ermermeer. Dit maakt dan ook dat je niet alleen kunt genieten van de rust in het groen maar ook van het strand en het (zwem)water.

Niet alleen op het park maar ook bij de chalet kan er in alle rust en privacy genoten worden. De chalet staat op een ruim stuk eigen grond, wat volledig omheind is, wat de chalet ook uitermate geschikt maakt voor een vakantie met je trouwe viervoeter. Op een warme zomerdag, kun je na het zwemmen nog even afspoelen onder de buitendouche en op minder mooie dagen kun je nog steeds lekker buiten zitten onder de grote overkapping.

De indeling van de chalet is als volgt:
Door de ruime overkapping, met ruimte voor een loungeset en een ruime eettafel met stoelen, kan de bungalow droog betreden worden. Vanuit de entree kun je doorlopen naar de grote slaapkamer, met voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en (kleding)kasten, het aparte toilet met fonteintje en de hal.

Vanuit de hal kom je terecht in de badkamer met een douchecabine, een groot wastafelmeubel met voldoende opbergmogelijkheden en een ruimte voor de wasmachine. Ook bereik je vanuit de hal de tweede slaapkamer, die ook ruim genoeg is voor een tweepersoonsbed met ruimte voor kasten en de open woonkamer met keuken.

De woonkamer met een eetgedeelte, staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en een inbouwkoelkast. De open woonkamer is erg licht door de ramen aan alle zijden, de openslaande deuren naar de overkapping en de grote erker aan de voorzijde.

Vanuit de woonkamer stap je dus zo via de openslaande deuren weer onder de overkapping en dus ook zo de tuin in. De tuin heeft veel privacy en is volledig omheind en beschikt verder over een bestraat terras, een kunstgrasveldje en wat borders met planten en struiken. Aan de weg is er ook nog ruimte om de auto te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Aansluiting op gas, water, elektra, telefoon en kabel
- De chalet en de overkapping zijn uitgevoerd in hout
- De inboedel is in de vraagprijs inbegrepen
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Veel (sportieve) (water)activiteiten voor jong en oud
- Winkels en voorzieningen (o.a. bakker, drogist, supermarkt, bank, tandarts, huisarts en makelaar) in Sleen op 4 km fietsafstand
- Het park ligt zeer centraal ten opzichte van Emmen, Coevorden en Hoogeveen en op korte afstand van de N34, A37 en de Duitse grens.

Aanvullende informatie:
- Op dit moment wordt de chalet door Van Maanen verhuur, verhuurd voor vakanties, hierdoor is er geen omkijken naar o.a. de verhuur, schoonmaak en etc., wel dienen volgende eigenaren weer nieuwe afspraken te maken met de organisatie.
- Actieve Vereniging van Eigenaren Secundo, bijdrage € 39,60 per maand (parkkosten waaronder algemeen onderhoud terrein, verlichting, vuilafvoer)
- Voorschot energie richtlijn € 100,- per maand voor een eenpersoons huishouding, betaling aan de VvE.
- Er zijn parkregels opgesteld door de VvE en door het Ermerstrand. Denk hierbij aan muziektijden, onderhoud, huisvuil, etc.

Aanvaarding in overleg

Meer informatie kun je vinden op steenbakkersweg5-204.nl

Zie je jezelf dus hier al vakantie vieren? Neem dan contact met ons op, dan laten wij je graag dit chalet zien.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 149.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
logiesfunctie
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gestoffeerd en gemeubileerd
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Intergas Hre, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Perceeloppervlakte
417 m²
Inhoud
245 m³
Buitenruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 170 m² en is gelegen op het zuidwesten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*