Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23
Steeckterpolderstraat 23

Steeckterpolderstraat 23

Gouda

€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJ UITZICHT! Eén van de vele voordelen van deze goed onderhouden hoekwoning is de oase van rust die je ervaart dankzij het vrije, groene uitzicht aan de achter- en zijkant, De tuin opent aan twee zijden aan het water. Het betreft een instapklare eengezinswoning, gelegen op een perceel van maar liefst 345 m². Met op de begane grond een royale woonkamer van bijna 9 meter breed, een moderne keuken met inbouwapparatuur en veel bergruimte, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en een verdieping hoger een vliering waar je heel veel spullen kwijt kan, kom je hier niets tekort. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de buitenruimte. In de voortuin bevindt zich een eigen parkeerplaats en in de ruime zij- en achtertuin (beide aan het water!) is altijd wel een zonnig plekje te vinden.

De woning is gelegen aan een autovrij pad in Gouda Goverwelle, een kindvriendelijke woonwijk met alle voorzieningen in de buurt. Zo liggen scholen, het openbaar vervoer en het wijkwinkelcentrum op loopafstand. Ook sportaccommodaties en zorgvoorzieningen liggen in de directe nabijheid. Shoppen, een hapje eten of een terrasje pakken? De historische binnenstad van Gouda bevindt zich op 10 minuten fietsen.

Indeling
Begane grond:
Voortuin met parkeerplaats, divers groen en toegang tot de berging en de woning. Entree/hal met ruime vaste bergkast met daarin de meterkast, toilet v.v. wandcloset en fonteintje, vaste kast met daarin de meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt aan de tuinzijde, beschikt over een trapkast en is met een breedte van bijna 9 meter bijzonder ruim. De open keuken ligt aan de voorzijde en is uitgerust met een vijfpits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een magnetron. De keuken is zo opgesteld dat er kasten en werkblad aan drie zijden zijn, waardoor er veel werk- en bergruimte is.

In de hal, keuken en woonkamer ligt een fraaie PVC-vloer (2019), de woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer is er via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De tuin ligt op het zuidoosten, waardoor hier de ochtend- en middagzon schijnt. Het elektrische zonnescherm zorgt tevens voor een schaduwplekje. De tuin is in 2017 opnieuw onder handen genomen en beschikt over een stenen terras direct aan de woning, veel groen en een vlonderterras achterin aan het water. De achtertuin loopt over in de zijtuin, waar door de ligging op het zuiden de hele middag de zon schijnt. In de zijtuin bevindt zich de tweede berging.

Eerste verdieping:
Overloop met dakraam (inclusief rolluik) en toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de wasruimte met bergruimte. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over een grote vaste kastenwand en rolluiken. Deze slaapkamer biedt via openslaande deuren toegang tot een Frans balkon. De andere twee slaapkamers liggen aan de achterzijde. De badkamer ligt in het midden en is voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet (wandcloset), een bidet, een wastafel en een designradiator. Het raam zorgt voor natuurlijk daglicht. Verder is via de overloop de wasruimte toegankelijk, hier bevindt zich de wasmachine-aansluiting en bergruimte.

Vliering:
Via een vlizotrap is de grote bergvliering bereikbaar, deze leent zich uitstekend voor de opslag van spullen. Twee ramen bieden daglicht en groen uitzicht op de zijkant. Verder bevinden zich hier de CV-ketel en de mechanische ventilatie-unit. Indien meer woonruimte gewenst is, kan er een dakopbouw worden gerealiseerd (vergunningsplichtig), waardoor er een volwaardige extra verdieping ontstaat.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1994
- Woonoppervlak: ca. 122 m²
- Hoekwoning
- Gelegen op eigen grond
- Vrij uitzicht
- Zonnige tuin met twee zijden aan het water
- Eigen parkeerplaats voor de deur
- Geheel v.v. dubbel glas (begane grond HR++)
- Energielabel B
- Gelegen in Goverwelle
- Oplevering in overleg


Hypotheekadvies:
Heeft u hypotheekadvies gehad? Het is van groot belang voor de verkoper dat u uw financiële zaken op orde heeft. Een adviesgesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur kan hierbij helpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Erwin Klein van Klein en Partners via: 06-20417754 of check zijn website.

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
345 m²
Inhoud
428 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 169 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*