Omschrijving

Zeer royaal hoekappartement met, verdeeld over 2 verdiepingen, in totaal maar liefst 142 m2 woonoppervlak, balkon (loggia) en eigen berging en parkeerplaats in het souterrain.

Dit zeer royale appartement is gelegen op de 3e (bovenste) woonlaag met een extra, middels een trap bereikbare, voor diverse doeleinden geschikte royale ruimte gelegen op de 4e woonlaag. Het appartement bestaat uit een royale woonkamer met open keuken van totaal ca. 60 m2, balkon (loggia), 2 slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte. Het appartement is op de 3e woonlaag grotendeels voorzien van een houten vloer en op de extra woonlaag voorzien van tapijt.

Het appartement maakt onderdeel uit van het kleinschalige, in 2005 gebouwde, geheel geïsoleerde appartementen-complex 'De Diamant' gelegen aan Staat in het centrum van Nederweert.

Indeling:

Begane grond
Centrale entree gelegen aan de voorzijde van het complex, met bellentableau voorzien van intercom met videofoon, brievenbussen en aansluitende de centrale hal met lift en trappenhuis naar verdieping en parkeerkelder.

3e woonlaag
Galerij gelegen aan de achterzijde van het complex naar appartement.
Aan het einde van de galerij, bevindt zich de voordeur naar het appartement. Het appartement is grotendeels voorzien van een houten vloer. Binnenkomst in de hal met eigen meterkast. De hal geeft toegang tot twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het complex, de badkamer, het separate toilet en royale woonkamer met deels verscholen keuken. De slaapkamers zijn ruim van opzet en hebben veel lichtinval. De deels betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad met douche-armatuur, hangend toilet en een badkamermeubel met wastafel.
De gedeeltelijk betegelde separate toiletruimte is voorzien van een staand toilet en fonteintje.
Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. Deze bestaat uit een eetgedeelte met deels verscholen keuken en toegang tot het balkon (loggia). Het eetgedeelte staat in open verbinding tot het zitgedeelte aan de voorzijde van het appartement. De u-opgestelde keuken (2005) is voorzien van 5-pits gaskookplaat, motorloze afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser en granietenwerkblad met spoelbak. De berging is gelegen naast de keuken. Hier bevinden zich de witgoedaansluiting, de Bosch cv-combiketel (2005) en WTW-installatie.

De extra ruimte op de 2e verdieping van het appartement is bereikbaar via een trap, gelegen in een van de slaapkamers. Deze extra ruimte is ca. 37m2 groot (16 bij 2,35m) en heeft 2 grote dakramen die zorgen voor voldoende lichtinval.

Souterrain
De eigen berging en de eigen parkeerplaats zijn gelegen in het souterrain. Dit souterrain is bereikbaar via de achterzijde van het complex en is afgesloten middels een automatische poort.

Algemeen: De servicekosten bedragen momenteel € 180,- per maand

Over Nederweert
Het appartement is centraal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Nederweert met gezellige restaurants en terrasjes ligt op loopafstand, 'om de hoek'. Hier vindt u ook een ruime keus aan supermarkten en winkels. In de landelijke omgeving van Nederweert kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Binnen 10 autominuten staat u aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied 'Nationaal Park De Groote Peel' of 'Sarsven - De Banen'. De op- en afrit van de A2 richting Eindhoven en Maastricht is binnen 5 minuten te bereiken, net als verbindingswegen richting Helmond, Venlo en Roermond. Uitvalswegen richting Roermond en Venlo en de snelweg A2, richting Eindhoven en Maastricht, zijn op enkele autominuten afstand bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Bosch, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
2

Garage / Schuur / Berging

Garage
souterrain
Parkeergelegenheid
parkeergarage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*