St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e
St Jansvoort 5e

St Jansvoort 5e

Gassel

€ 369.500,- k.k.

Omschrijving

In het pittoreske Brabantse Gassel staat deze recent gebouwde hoekwoning! Kosten noch moeite zijn bespaard om er een comfortabel en oogstrelend geheel van te maken, dat ziet u eigenlijk al direct aan de fraaie voorgevel.
Dit (t)huis voldoet prima aan de huidige maatstaven, het is namelijk gebouwd in 2019. Dit blijkt ook uit het zuinige energielabel A en de aanwezige hybride ventilatiepomp.
De woning is zorgvuldig afgewerkt en is voorzien van een ruime woonkamer, nette keuken en fraaie badkamer. De keuken is volledig benut en biedt u alle ruimte om een heerlijke maaltijd te creëren. Er is voldoende plek om een flinke eettafel te plaatsen, dus tafelen met goed gezelschap is prima mogelijk!
Door het vele lichtinval voelt u zich in de woonkamer direct thuis. Heerlijk om lekker op de bank een spannend boek te lezen onder het genot van de zonnestralen die door de ruiten naar binnen glippen.
Er zijn momenteel drie slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping. Ook is hier airco aanwezig. Drie slaapkamers niet genoeg? Op de tweede verdieping is het mogelijk om een vierde te creëren. Dat hoeft natuurlijk niet, want deze verdieping is ook uitermate geschikt om uw wasje te draaien of als thuiswerkplek. Aan ruimte geen gebrek!
En dan nog de badkamer. Deze is sfeervol ingericht en rijk uitgerust. Aan u de keuze of u onder de douche springt of uitgebreid gaat badderen.
O ja, vergeten we bijna te melden dat je zowel op de begane grond als eerste verdieping niet bang hoeft te zijn voor koude voeten, hier heeft u de beschikking over vloerverwarming. Lekker toch?

Een fijne tuin ontbreekt uiteraard ook niet. Deze is op het zuiden gelegen, dus aan warmte geen gebrek! Heerlijk in het zonnetje een kopje koffie drinken of een barbecue met het gezin of vrienden, ziet u het al voor u? Wordt het zonnetje u te heet, dan kunt u ook uit de zon onder overkapping gaan zitten.
Uw auto's kunt u parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Hiervan wordt u deels eigenaar, zodat het plekje voor uw auto altijd gereserveerd is. Uw visite kan prima de auto kwijt in de ruim opgezette straat.

Ligging:
Het mooie Gassel is één van de drie dorpen in voormalig gemeente Grave, thans onderdeel van gemeente Land van Cuijk.
De basisschool, De Bongerd, ligt centraal in het dorp. Aan het kerkplein vindt u een servicepunt, waar diverse voorzieningen zijn gevestigd, zoals een bakker en snackbar. Even het plein oversteken en u bent bij het dorpshuis. Speeltuinen en trapveldjes vindt u ook op diverse plekken in het dorp, ook nabij deze woning.
Er is een rijk verenigingsleven die wat te bieden heeft voor elke leeftijdsgroep! En trouwens, er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waar u uiteraard van harte welkom bent. 
Mogelijkheden om te recreëren zijn in grote mate aanwezig. Gassel staat in de omgeving bekend om haar "Gasselse bossen" nabij deze woning. In de bossen kunt u heerlijk wandelen, terwijl uw kinderen nog ouderwets buiten kunnen spelen, hutten kunnen bouwen of kunnen spelen in de speeltuin.
Op enkele minuten fietsen komt u bij "de Kraaijenbergse plassen". U kunt hier zwemmen, varen of vanaf een bankje met picknicktafel van de natuur en pleziervaartuigen genieten. Maar ook zeker een mooi gebied om doorheen te fietsen.

Op een paar minuten autorijden ligt het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden aanwezig zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale weg N321 in korte tijd op de snelwegen A73 of A50. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen of Uden, in hartje Cuijk zelfs binnen 10 minuten. Mocht u een voorkeur hebben voor openbaar vervoer, ook dat is mogelijk in Gassel.

Begane Grond:
Vanuit de entree heeft u toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer en keuken. In de ruime woonkamer ervaart u veel licht door de grote ramen aan de achterzijde. Als het zonnetje schijnt, slaat u de tuindeuren open. Heerlijk genieten! Aan ruimte geen gebrek en wilt u zo nu en dan uw meubels op een andere plek, u kunt hier alle kanten op.
Doordat er een open keuken aanwezig is, blijft het één ruimtelijk geheel en kunt u gezellig blijven kletsen met uw kinderen of vrienden als u aan het kokkerellen bent. Deze moderne keuken heeft een fraaie uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Mocht het nog aan opbergruimte ontbreken dan kunt u uw voorraad kwijt in de trapkast.
De gehele benedenverdieping is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Dit zorgt voor een behaaglijk gevoel.

Eerste verdieping:
Als u via de trap de overloop oploopt treft u drie slaapkamers en de badkamer aan. De grote slaapkamer aan de voorzijde van het huis heeft volop lichtinval door de vele raampartijen. Mochten de zomerse nachten u iets te heet worden, zet u lekker de airco aan!
De modern en sfeervol afgewerkte badkamer is prima ingericht. Deze is namelijk voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Alle luxe bij de hand.
Koude voeten? Die gaat u op deze verdieping niet krijgen door de aanwezige vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap komt u op de derde woonlaag. Hier bevindt zich een ruimte die voor vele doeleinden te gebruiken is, zoals bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Maar ook een werkkamer of chillruimte behoort tot de mogelijkheden.
Een wasje draaien kan ook op de tweede verdieping, aansluitingen voor de wasmachine en -droger zijn aanwezig. Ook de hybride ventilatiewarmtepomp met CV-ketel zijn geïnstalleerd in deze ruimte.

Tuin:
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. Beiden tuinen zijn netjes en hebben weinig onderhoud nodig.
De achtertuin heeft een terras dat grenst aan de achterdeur van de woonkamer. U komt hier tot rust en kunt genieten van een stralend zonnetje.
Liever niet in de zon? Dan kunt u onder de overkapping gaan zitten. In deze tuin is alles aanwezig om even heerlijk tot rust te komen. Maar ook een avondje borrelen met familie of vrienden is hier geen probleem.
Via de veranda kunt u ook naar het schuurtje waar u uw fietsen en andere spullen op kunt bergen. De tuin is tevens te bereiken via een achterom.


Bijzonderheden:
- Recente bouw
- Energielabel A
- Ruime en volop verlichte woonkamer
- Sfeervolle badkamer
- Nette keuken
- Airco
- Drie slaapkamers, met mogelijkheid voor een vierde
- Tuin met veranda op het zuiden
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 369.500,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
frans balkon, dakraam, tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Inventum, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Perceeloppervlakte
122 m²
Inhoud
341 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 62 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*