Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10
Springtij 10

Springtij 10

Dordrecht

€ 1.500.000,- k.k.

Omschrijving

Schitterende watervilla met een woonoppervlakte van maar liefst 250m2 én met een fantastisch, vrij uitzicht aan de achterzijde, over het groen van de wantijdijk.

Deze prachtige villa uit 2008, gelegen in de inmiddels bekende en gewilde wijk ‘Plan Tij’, ligt aan de rand van De Biesbosch en biedt een unieke combinatie van wonen en water, in een rustieke omgeving.

De huidige eigenaren hebben de woning afgelopen jaren verder aangepast en verbouwd. Zo is de woning vanuit de bouw voorzien van een extra verdieping met 1 ruime slaapkamer die in 2011 voorzien is van een tweede slaapkamer. Tevens is er in 2012 onder de woning een souterrain (stahoogte 2,45m) gecreëerd met een recreatieruimte en een berging van in totaal maar liefst 61 m2 (welke niet meetelt in het woonoppervlakte). Tevens zijn er slimme keuzes gemaakt door het terras aan de zijkant te verbreden naar een volwaardige omloop.

Ook aan verduurzaming is gedacht! Vanuit de bouw is de woning opgeleverd met energielabel A. In 2023 zijn er 20 zonnepanelen geplaatst. Dit levert de woning daardoor een energielabel A+ op.

Ook qua buitenruimte is deze woning bovengemiddeld groot, met een perceeloppervlakte van 381m2 is er aan de voorzijde ruim voldoende plaats voor het parkeren van meerdere auto’s.

Naast het ruime terras aan de waterzijde is er ook een heerlijke voortuin met een verdiept terras, die het mogelijk maakt om hier ook beschut buiten te zitten en nog even de avondzon te pakken. Het terras aan de achterzijde ligt boven het water en vanaf hier is een loopbrug naar de privé aanlegsteiger. Kortom; vakantiegevoel alom!

Met zes slaapkamers, een woon- en eetkamer met keuken van meer dan 85m2 en het ruime souterrain, heeft deze woning bijzondere cijfers. Maar pas echt bijzonder is de ligging van de woning en het uitzicht wat je ervaart als je komt kijken!

Indeling:

Begane Grond:
De ruime hal geeft toegang tot de inpandige garage, wasruimte, toilet, meterkast, woonkamer en vaste trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van twee ingebouwde garderobekasten.

De begane grond is voorzien van glad gestucte wanden en vliesbehang en een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Modern en volledig betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

De wasruimte biedt meer dan voldoende bergruimte. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de cv-ketel en de aansluiting voor de was apparatuur. Vanuit de wasruimte is er een doorloop naar de woon-/eetkamer.

De woon- en eetkamer ligt over de gehele lengte van de woning met twee schuifpuien, die toegang geven tot het terras. Aan de voorzijde bevindt zich de royale woonkamer en aan de achterzijde de eetkamer.

Aan de achterzijde is een werkruimte gemaakt, bestaande uit twee ruime werkplekken en zitje. Deze ruimte is door een half muurtje gescheiden van het eetgedeelte.

De moderne keuken met een riant vrijstaand eiland en de strak afgewerkte (open) gashaard vormen het centrale middelpunt van deze ruimte.

Het kookeiland is voorzien van inductiekookplaat met integrale afzuiging, vaatwasser en spoelbak met luxe kraan met Quooker. Aan beide zijden is er veel bergruimte in de kasten en lades. Ook is hier een gezellig barzitje gecreëerd. De achterwand is voorzien van een inbouw oven, inbouw combimagnetron en grote koelkast en diepvriezer.

De grote raampartijen aan de zijkant en achterzijde zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de woning.

Inpandige garage:
De inpandige garage is nu in gebruik als berging. Hier is ook de trap gesitueerd die toegang geeft tot het souterrain.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot vier slaapkamers, apart toilet, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers met veel lichtinval door de grote raampartijen. Beide slaapkamers zijn voorzien van marmoleum vloerafwerking.

Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom met airconditioning en plavuizen. Deze slaapkamer heeft toegang tot een royale inloopkast én tot het terras met jacuzzi. Vanuit hier heb je vrij uitzicht op het water en de wantijdijk. Vanuit deze slaapkamer is een eigen badkamer bereikbaar voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en toilet.

De vierde slaapkamer aan de achterzijde heeft ook vrij uitzicht over het water en de Wantijdijk en is eveneens voorzien van een marmoleum vloer.

De badkamer bestaat uit drie onderdelen, waarvan een gedeelte toebehoort aan de masterbedroom en het andere gedeelte behoort tot de overige slaapkamers en in het midden bevindt zich de gedeelde doucheruimte.
De badkamer is verder voorzien van vloerverwarming en is smaakvol, in hoogwaardig materiaal uitgevoerd.

Centraal op de overloop bevindt zich een aparte toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje.

Tweede verdieping:
De overloop biedt toegang de slaapvertrekken en een ruime bergkast die centraal op de overloop ligt.
Beide slaapkamers zijn voorzien van een marmoleum vloer en airconditioning. De slaapkamer aan de achterzijde heeft ook nog vrij uitzicht over het water en de Wantijdijk. Hier bevindt zich ook een frans balkon middels openslaande deuren.

Souterrain:
Onder de woning bevindt zich een royale recreatieruimte en berging van maar liefst 61m2 onderverdeeld in twee ruimtes. De grootste ruimte betreft een recreatieruimte van ca. 40m2 en is voor verschillende doeleinden geschikt. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming.

Het andere gedeelte fungeert als berging en heeft naast de trapopgang ook een wastafel.

Terras:
Het terras op het zuidoosten is in een L-vorm rond de woonkamer en keuken gesitueerd en is bereikbaar middels twee schuifpuien. Het hoofdterras is voorzien van een elektrisch zonnewering (SunSquare) die als een schaduwdoek het hele terras bedekt.

Hier begin je de dag in de zon. Vanaf het terras loop je middels een loopbrug je eigen privésteiger op met mogelijkheid voor het aanleggen van een of meerdere boten.

Aan de voorzijde van de woning is een gezellige, door groen afgeschermde zitkuil gemaakt waar je kunt kan genieten van de avondzon.

De oprit biedt plaats voor twee auto’s.

Mandeligheid:
Plan Tij is een mandelig gebied. Dit betekent dat alle bewoners mede-eigenaar zijn van het gehele gebied. Hiervoor is een VvE opgericht die voorziet in het groen onderhoud tussen de woningen en overige groenstroken en er wordt gespaard voor toekomstige baggerwerkzaamheden. De maandelijkse bijdrage is €50,-

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 250m2;
- Souterrain 61 m2;
- Perceeloppervlakte 312m2;
- Inhoud 1072m3;
- 20 zonnepanelen (2023);
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, bouwjaar 2008;
- Woning is voorzien van airconditioning;
- Energielabel A+;
- Actieve VvE en bewonersvereniging;
- Oplevering in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en airconditioning

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
250 m²
Perceeloppervlakte
381 m²
Inhoud
1.030 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
78 m²
Buitenruimte oppervlakte
87 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 38 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*