Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5
Spoorbrugweg 5

Spoorbrugweg 5

Waalwijk

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

Karakteristieke keurig onderhouden, goed geïsoleerde jaren '30 woning voorzien van maar liefst vier slaapkamers, veel bergruimte en gelegen op een zeer rustige locatie met een geweldig (groen) uitzicht aan de voorzijde.

Thuis op een ideale plek
Je nieuwe huis. De mooie volgende stap. Je hebt ongetwijfeld behoorlijk wat noten op je zang. Terecht ook, want dat nieuwe huis moet vooral ook je nieuwe thuis zijn. De plek zijn waar je de ruimte hebt om alles te kunnen doen en de privacy om niets te hoeven laten. Spoorbrugweg 5 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten, want de woning heeft alles voor het relaxte, rustige leven zoals je dat voor jezelf ziet. Maak snel een afspraak om te gaan kijken.

Ruimte voor alles
Thuis dus. Daar heb je de ruimte om te doen wat je wilt en je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe dat hier geen enkel probleem is. De woonkamer en de half open keuken geven je alle ruimte om samen te genieten. Om herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Lekker samen koken en eten. Borrelen en spelletjes spelen aan de eettafel. Of gewoon relaxed op de bank om je favoriete serie te bingen. Alles kan, want je hebt er de ruimte voor.

En heb je even genoeg gezelligheid gehad? Dan heeft je nieuwe thuis liefst vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Plus nog een extra kamer om de was in te doen, of om bijvoorbeeld rustig thuis te werken. Zo heeft iedereen ook een plek om even alleen te zijn. Precies zoals je dat thuis graag wilt.

Alleen maar genieten
Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen. Ook dan is dit huis ideaal voor je. Alles is keurig netjes afgewerkt en onderhouden. Zowel op de eerste als de tweede etage hangen airco-units, om te onderstrepen hoe goed je het hier voor elkaar hebt. Misschien wil je even schilderen. Met nieuwe verf ruikt meteen alles ook helemaal nieuw. Veel gekker hoef je het niet te maken. Zet je eigen meubels en andere spullen vervolgens binnen en dan heb je zonder moeite de plek waar je je helemaal op je gemak voelt. Waar je je alleen nog maar druk hoeft te maken over genieten.

Neem tijdens je bezichtiging even een moment om tot bezinning te komen. Om je te beseffen hoe je van dit huis je thuis kunt maken. Ga even op de bank zitten en kijk eens goed om je heen. Naar de ruimte binnen, maar ook door het raam naar buiten over straat en het feit dat niemand naar je terugkijkt. Dan zie je dat je hier de ruimte hebt om samen of met bezoek te genieten. Maar ook de privacy die je de wetenschap geeft dat je niets hoeft te laten.

Unieke plek in Waalwijk
De naam van de straat verraadt al veel over de ligging: aan de voormalige Halve Zolenlijn. Daar waar tot 1950 de trein reed. Verkeer komt er nauwelijks. Je kijkt uit over heel veel groen en hoort vooral vogels. Plus op gezette tijden het enthousiasme vanuit het stadion wanneer RKC scoort. In en rondom je nieuwe thuis heb je een ouderwets gevoel van vrijheid. Niemand die je stoort. De strook gras voor je thuis zorgt dat mensen niet binnen kijken vanaf de straat. Als ze daar al komen. En je achtertuin staat haaks op de woningen achter je, zodat je daar ook alle vrijheid hebt. En bovendien de zon tot in de avond, maar ook altijd ergens een plek in de schaduw. Een oase van rust, de ideale plek voor kinderen om op te groeien.

Ondanks al die rust op deze unieke plek in Waalwijk, heb je alles bij de hand. Scholen, sportvelden en supermarkten staan op loopafstand. Naar het centrum fiets je in minder dan tien minuten en als je wilt sta je zo in de natuur. Langs het water of in de bossen. Het beste van twee werelden dus.

Klaar met zoeken
339.000 euro. De vraagprijs voor Spoorbrugweg 5 in Waalwijk. Voor het ruime thuis waar je thuiskomt en echt jezelf kunt zijn. Waar je op een unieke locatie woont en de vrijheid hebt om lekker je gang te kunnen gaan. Ga gewoon eens kijken. Maak een afspraak, loop rond, neem de tijd om alles goed op je in te laten werken en je weet: dit is het. Tijdens dat moment op de bank weet je dan al dat verder zoeken niet meer nodig is. Dat je hier alles hebt gevonden wat je nodig hebt voor een lekker leven. Veel plezier!

Algemeen:
- Gelegen nabij scholen, winkels, natuur en sportvelden;
- Voorzien van nieuw een definitief energielabel C;
- Beschikking over twee airco's die kunnen verwarmen en koelen (2020 en 2023);
- Het uitzicht aan de voorzijde is uniek, rustig en vooral groen;
- Toilet op de begane grond is compleet vernieuwd;
- Voorzien van een mooie visgraat parketvloer;
- Achtertuin is 11,5m diep waardoor er naast schaduw ook zon is;
- CV ketel is uit het jaar 2015 (Nefit) en wordt jaarlijks keurig onderhouden;
- In 2023 is de gehele 2e verdieping verbouwd, geïsoleerd en voorzien van een nieuwe dakkapel;
- De voortuin is eigendom van Gemeente Waalwijk, hiervoor betaal je €11 per jaar;
- Aanvaarding in onderling overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
dakraam, rolluiken, tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
olie gestookte combi-ketel uit 2015 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²
Perceeloppervlakte
107 m²
Inhoud
389 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 35 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*