Spitswerf type hoekwoning
Spitswerf type hoekwoning

Spitswerf type hoekwoning

Terneuzen

€ 330.000,- v.o.n.

Omschrijving

Alles kant en klaar!
Alle hoek- en eindwoningen hebben dezelfde indeling. De woningen worden gebouwd volgens type 5700. Dit staat gelijk aan de beukmaat van de woning, namelijk 5,7 meter. De standaard bruto vloeroppervlakte bedraagt 171 m2 met een gebruiksoppervlakte van 126 m2. Elke woning heeft een berging op eigen kavel van circa 6 m2.

Begane grond
Een ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde. De praktische trapkast geeft veel extra bergruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom, bevinden zich aan de achterzijde en geven uitzicht op de achtertuin.

Tweede verdieping
Via de vaste trap bereikt u de royale tweede verdieping met royaal dakraam. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw witgoedaansluitingen. U heeft de mogelijkheid om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Uw woning wordt standaard opgeleverd met een badkamer en toilet. Dit betekent een luxe badkamer voorzien van een badmeubel met spiegel en verlichting, een hangtoilet, een glazen douchecabine met A-merk thermostaatkraan, een design handdoekradiator en Mosa tegelwerk op de vloer. Voor het toilet betekent dit een hangtoilet en een fontein. Tevens wordt er een A-merk buitenlamp bij de voordeur voorzien.

Compleet comfort
Uw MorgenWonen woning kan zeer compleet worden opgeleverd. Dit is echter niet standaard in dit project.
Het woongereed pakket bevat:
• keukenopstellling met A-merk recirculatiekap, inductiekookplaat en keukenmengkraan.
• vloer- en wandafwerking op de begane grond en de eerste verdieping.
• Zonneterras met pad naar berging.
Dit pakket niet standaard bij de prijs inbegrepen. Laat u hierover informeren.

Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel, maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht.

Uw WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. Doorde de woningen in basis Nul op de meter hebben, kan je een aantrekkelijke financiëring afsluiten bij de bank.

Groenverklaring
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland toetst namens het Ministerie van Economische Zaken of nieuwbouwprojecten in aanmerking komen voor een Groenverklaring. MorgenWonen voldoet aan alle voorwaarden voor deze verklaring. Met de Groenverklaring kunt u als koper in aanmerking komen voor een groen hypotheek bij uw bank. Een groene hypotheek resulteert in een korting op uw hypotheekrente.

Extra financieringsruimte
Omdat de MorgenWonen woning een duurzame woning is, kunt u veelal bij uw bank exta financieringsruimte krijgen. De extra financieringsruimte is maximaal € 25.000,-- bij een toetsingsinkomen van € 33.000,--. Deze mogelijkheden zijn uiteraard per koper verschillend en wij adviseren u dan ook om hierover contact op te nemen met uw bank.

Kortom genoeg redenen om te kiezen voor een MorgenWonen woning!!

VANDAAG DE SLEUTEL, MORGEN WONEN!

Heb je interesse in deze woningen? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite morgenwoneninterneuzen.nltwebsite morgenwoneninterneuzen.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 330.000,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Verwarming
warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
295 m²
Inhoud
483 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*