Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10
Spinel 10

Spinel 10

Venlo

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

In zeer gewilde woonwijk in Venlo Zuid gelegen ruime uitgebouwde instapklare tweekapper met garage. Deze uitgebouwde woning heeft een zeer sfeervolle woonkeuken, met unieke dubbele kookgelegenheid, 4 slaapkamers complete badkamer en een mooie achtertuin met ruime terrasoverkapping. In de nabije omgeving liggen scholen en winkels en op fietsafstand ligt het centrum van Venlo.

Indeling:

Begane grond:
Via de beklinkerde ruime oprit bereikt men de overdekte entree van de woning.
De hal geeft toegang tot de woonkamer, trapopgang naar de 1e verdieping, de garderobe, de meterkast en de half betegelde toiletruimte voorzien van zwevend closet, fontein met centrale afzuiging. Via de hal komt men tevens in de woonkamer.
Via de hal komt me in de ruime uitgebouwde woonkamer met woonkeuken, totaal ca. 54m². De woonkamer heeft veel daglichttoetreding. Aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte uitgebouwd. De schuifpui en een loopdeur geven toegang tot de tuin. De woonkeuken die door middel van 2 deuren afgesloten kan worden van de woonkamer is compleet ingericht. De keuken is voorzien van een keukenblok met 4 pits inductie kookplaat, 5 pits gasfornuis, 2 afzuigkappen, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot de inpandige garage. De gehele begane grond is voorzien van een leistenenvloer. Tevens is er in de woonkeuken 1 airco aanwezig.

1e verdieping:
Een beklede trap geeft toegang tot de ruime overloop. De verdieping heeft 3 slaapkamers (ca. 7,5m², 9m² en 17.5m²) allen voorzien van een houten vloer en een geheel betegelde badkamer (ca. 5,5 m2) voorzien van ligbad, aparte douche, zwevend closet, wastafel, centrale afzuiging en buitenraam.
De masterbedroom aan de voorzijde van de woning gelegen heeft verder de beschikking over een airco.

2e verdieping:
Een vaste trapopgang geeft toegang tot de 2e verdieping. De royale zolderverdieping is voorzien van een mooie ruimtelijke slaapkamer (ca. 25m²) en een separate wasruimte. Tevens is in de afgesloten wasruimte ook de CV-opstelling en de witgoedaansluitingen te vinden.
De verdieping zijn voorzien van twee Velux dakraam. Achter de knieschotten zijn vaste schuifdeurkasten gemaakt, hierdoor heet de zolder extra bergruimte.

Tuin:
De voortuin is deels beplant en deels beklinkerd. Via een ruime beklinkerde oprit geeft toegang tot de garage die te bereiken is middels een kantelpoort met loopdeur. De achtertuin heeft een ruime houten overkapping waar je heerlijk buiten kan zitten. Het is mogelijk om de zijkant dicht te maken door de glazen schuifdeuren. De tuin heeft verder een gazon, borders met beplanting en een betegeld terras aan de achterzijde. De tuin is geheel omheind en gelegen op het zuiden.

Algemeen:
Bouwjaar 2000, inhoud ca. 583m³, woonoppervlakte ca. 144m². De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas, is geheel geïsoleerd en de begane grond is voorzien van vloerverwarming. De C.V. ketel is van het merk Bosch en dateert van 2000. Op loopafstand liggen scholen, winkels en speelgelegenheden. Op fietsafstand ligt het centrum van Venlo.

Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2000 van Bosch

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Perceeloppervlakte
271 m²
Inhoud
583 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 114 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*