Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4
Smitskamp 4

Smitskamp 4

Gorssel

€ 935.000,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel wonen op een unieke plek

De frisse lucht van de weilanden, de heerlijke geuren van Toscaanse Jasmijn en sierlijke witte hortensia’s; wie wil er nu niet op deze manier in zijn huis verwelkomd worden? Bekijk deze luxueuze woning aan de Smitskamp 4 in Gorssel en wie weet woon jij binnenkort op deze bijzondere plek.

In deze duurzame vrijstaande woning aan de rand van het landelijke Gorssel ervaar je optimaal woongenot. Met energielabel A+++, 26 zonnepanelen en een ventilatiewarmtepomp i.c.m. een Nefit Proline HR cv-ketel (2017), blijven de woonlasten laag. De wit gekeimde woning is prachtig afgewerkt met oog voor detail, zoals de karakteristieke luiken aan de voorkant.

Zowel binnen als buiten is de woning van alle gemakken voorzien; binnen is het ruimtelijk, licht en sfeervol en geniet je op frissere dagen van de vloerverwarming en van de warmte van het haardvuur. Na een lange dag maak je een hapje en een drankje klaar in de moderne ruime keuken en strijk je neer in de zeer mooi aangelegde tuin. Zoek de schaduw op onder de luxe veranda of neem een verfrissende duik in je eigen zwembad.

Ligging

De luxe woning staat op een perceel van 598 m2 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 167 m2. De ligging is uitstekend, op de grens van het dorp en buitengebied, op loopafstand van de basisschool, kinderopvang en de gezellige Hoofdstraat met winkel, restaurants en museum MORE.
Ook nabijgelegen Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn een bezoek waard. Wie houdt van wandelen en fietsen, vindt in en rondom Gorssel meer dan genoeg prachtige routes door de bossen, weilanden en heide.

Pluspunten

- Energielabel A+++
- 26 zonnepanelen i.c.m. warmtepomp
- Moderne keuken uit 2017, fronten vernieuwd in 2024
- Vernieuwde badkamer en toilet (beide 2021)
- Vijf slaapkamers (waarvan één op de begane grond)
- Verwarmd zwembad (3,2m x 7m)
- Vrijstaande houten garage en een carport
- Vrij uitzicht over het weiland aan de achterzijde

Begane grond

Je komt de riante woning binnen via een ruime entree, waar je de trap naar de eerste verdieping, het moderne toilet met fonteintje (2021) en de meterkast met waterontharder vindt. Vanuit de entree heb je niet alleen toegang tot de keuken en woonkamer, maar ook tot één van de slaapkamers. Deze ruimte is nu in gebruik als kantoor, maar kun je helemaal naar eigen wens inrichten.

Via de entree kom je in de royale L-vormige, luxueuze living met een unieke Raftwood eikenhouten vloer. De prachtige vloer is gemaakt van oude spoorbielzen en voorzien van vloerverwarming. Hier kun je het hele jaar door dus zeer comfortabel wonen en leven.

Wie ervan houdt om heerlijk te koken, is helemaal op zijn plek in de ruime en moderne keuken (Stormink, 2017) waarvan in 2024 alle fronten zijn vervangen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combimagnetron, stoomoven, koelkast, vaatwasser en een Quooker. Tijdens het klaarmaken van je favoriete gerechten kijk je uit over de uitgestrekte weilanden.

Aan de open keuken grenst de charmante woonkamer, die profiteert van veel natuurlijk lichtinval. Op winterse dagen zorgt de aanwezige houtkachel voor nog meer warmte en sfeer in huis. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de veranda, die je op zonnige dagen bij het huis betrekt. Ook vanuit de woonkamer kijk je weids uit over de groene weilanden.

De deur in de keuken leidt naar de grote bijkeuken, die ruimte biedt aan een garderobe, extra koelkast en vriezer en een keukenblok met spoelbak. In de bijkeuken vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger, evenals de opstelplaats van de warmtepomp en cv-ketel (Nefit, 2017). De deur in de bijkeuken geeft toegang tot de oprit naast de woning.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop heb je toegang tot alle ruimtes op de eerste verdieping, waaronder vier heerlijk lichte en ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De hele verdieping is zeer netjes afgewerkt en onderhouden.

De badkamer is in 2021 vernieuwd en voorzien van een fijn ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en een dubbel wastafelmeubel. Als je vanuit de badkamer naar buiten kijkt, strekken de groene weilanden zich wederom voor je uit. De twee slaapkamers aan de voorkant van de woning hebben een dakkapel, waardoor ze nog ruimtelijker aanvoelen. Boven de ruime overloop vind je een vlizotrap die leidt naar de bergzolder voor extra opbergruimte.

Buitenruimte

Rondom de woning ligt een fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin, waar je het hele jaar door van kunt genieten. Het verwarmde zwembad (3,2m x 7m) is in deze tuin niet te missen. Hierin begin je je dag goed met een ochtendduik of geniet je bij warm weer met het hele gezin van het verfrissende water. Daarna spoel je je af onder de buitendouche. Is het weer wat minder goed? Dan neem je samen met je gasten plaats onder de zeer ruime en luxe veranda, die aan de buitenkant is voorzien van screens.

Net als woning is ook de tuin van alle gemakken voorzien, met o.a. een Rainbird beregeningssysteem en een schoonmaakrobot voor het zwembad. In de tuin staat tevens een vrijstaande houten garage, waar je je tuinspullen in op kunt bergen en je auto kunt parkeren, Met de aangebouwde carport (2024) aan de zijkant van het huis en een oprit met plek voor meerdere auto’s, heb je meer dan genoeg parkeerruimte.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 935.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Voorzieningen
zwembad, zonnecollectoren, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²
Perceeloppervlakte
598 m²
Inhoud
594 m³
Buitenruimte oppervlakte
44 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*