Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J
Slinge 66J

Slinge 66J

Rotterdam

€ 420.000,- k.k.

Omschrijving

We nemen je graag mee door deze moderne tussenwoning aan de Slinge 66 in Rotterdam. Deze woning heeft alles wat je zoekt: 4 slaapkamers, een externe berging in de tuin, een ruime woonkamer, multi-inzetbare verdiepingen, een eigen parkeerplaats aan de achterzijde en een goed onderhouden achtertuin. Ben jij klaar om jouw perfecte huis te vinden?

Buurt:
In Rotterdam Zuidwijk, waar deze woning zich bevindt, ervaar je het beste van beide werelden. De buurt biedt een scala aan voorzieningen, waaronder nabijgelegen supermarkten voor jouw dagelijkse behoeften, diverse sportclubs voor activiteiten in de buitenlucht en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Hier vind je de perfecte balans tussen rustig wonen en stedelijke gemakken.

Begane grond:
Bij binnenkomst betreed je de woning via de ruime hal. Hier vind je toegang tot de separate toiletruimte en de meterkast. De toiletruimte is netjes betegeld en voorzien van een staand toilet. Vervolgens kom je in de keuken, uitgerust met allerhande inbouwapparatuur, een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven en voldoende opbergruimte. De betegelde muur voegt een eigentijds tintje toe aan de ruimte.

De woonkamer, met zijn open indeling, biedt ruimte voor een royale zithoek en een aparte eethoek. Grenzend aan de woonkamer vind je een hal met de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer biedt een uitzicht op de achtertuin. Door de gehele begane grond ligt een laminaten vloer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim met voldoende daglicht en ruimte voor een bed en bureau of opbergmeubel. De moderne badkamer, centraal gelegen op de verdieping, beschikt over vloer- en wandtegels, een ruime inloopdouche, ligbad, wastafel met spiegel en een zwevend toilet. Een oase van ontspanning na een lange dag.

Tweede verdieping:
De trap op de overloop leidt naar de tweede verdieping, die dezelfde indeling heeft als de eerste verdieping. Hier vind je nog eens twee ruime slaapkamers en een berging, compleet met witgoedaansluiting. Deze verdieping biedt volop mogelijkheden voor gezinnen met groeiende behoeften.

Buitenruimte:
De ruime achtertuin van deze woning is volledig bestraat en onderhoudsarm, met een handige berging en een houten schutting voor extra privacy. Geniet van de buitenlucht terwijl je uitkijkt op het speelveld met aangrenzende speeltuin, perfect voor kinderen om veilig te spelen.

Dit is jouw kans om thuis te komen op Slinge 66, Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.


Bijzonderheden:

- Moderne tussenwoning van ca 134m2
- 4 slaapkamers
- Externe berging in de tuin
- Ruime woonkamer
- Multi-inzetbare zolder
- Goed onderhouden achtertuin
- Nabij supermarkten
- Diverse sportclubs in de buurt
- Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen
- Parkeerplaats ( appartementsrecht) vve kosten c.a.€ 17,- per maand
- Oplevering kan snel!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 420.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Perceeloppervlakte
89 m²
Inhoud
475 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 24 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*