Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66
Slimstraat 66

Slimstraat 66

Udenhout

€ 689.000,- k.k.

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning welke samen met de in stijl uitgevoerde aanbouw een fraai ensemble vormt. Het is dan ook niet voor niets dat dit pand van cultuurhistorische waarde is. De woning is daarnaast ook nog eens gelegen op een riant perceel met veel privacy, midden in het centrum van Udenhout!

Enkele kwaliteitsaspecten:
- Karakteristieke elementen zijn deels bewaard gebleven. Vooraanzicht staat op de kaart als cultuurhistorische waarde. (Geen gemeentelijk monument).
- Grote tuin met veel privacy, bereikbaar middels gedeelde achterom.
- Eigen oprit, ter breedte van 2 auto's.
- (Klus-)schuur aanwezig.
- Mogelijkheden voor een praktijk of klein beroep aan huis.
- 12 zonnepanelen aanwezig.
- In centrum van Udenhout gelegen en nabij de voorzieningen van Oisterwijk, Berkel-Enschot en Tilburg.
- Uitvalswegen eenvoudig bereikbaar.

BEGANE GROND
De centrale entree geeft aan de linkerzijde toegang tot de woonkamer met zit- en eetgedeelte. De woonkamer is over de gehele diepte van de oorspronkelijk bouw gesitueerd met in het midden een aansluiting voor een houtkachel (de huidige houtkachel gaat mee) welke het gehele huis sfeervol kan bijverwarmen.
De woonkamer wordt naast de houtkachel verwarmd middels radiatoren. Er is een PVC-vloerafwerking, een lichte wandafwerking en een balkenplafond aanwezig. De paneeldeuren en raamkozijnen met glas-in- lood geven extra warmte en karakter aan het geheel.

Aan de achterzijde van de woning is een tuinkamer aanwezig welke in directe verbinding staat met de bijkeuken. Deze tuinkamer biedt de gelegenheid om bij ieder jaargetijde van de tuin te genieten. Maar daarnaast is het ook een ideale speel- of hobbykamer.
De tuinkamer is voorzien van een grote lichtkoepel, waardoor er voldoende lichtinval in de overige delen van de woning kan doordringen.

De bijkeuken is royaal van opzet, er is een grote kastenwand geplaatst en ook de witgoedaansluitingen zijn hier aanwezig. Vanuit de bijkeuken zijn de berging, de tuinkamer en de veranda te bereiken.
De woning is voorzien van een keuken in hoekopstelling, met voldoende bergruimte. Daarnaast is de keuken uitgevoerd met een inductie kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, RVS spoelbak, magnetron en oven. De keuken biedt ruimte aan het plaatsen van een kleine eettafel en vanuit de keuken is er direct zicht op de achtertuin.

De keuken staat in verbinding met het achterportaal, waar het toilet is gesitueerd. Aan de andere zijde is de keuken aaneengesloten met een (kantoor-)kamer. Deze kamer wordt gescheiden van de keuken met een landelijke schuifdeur. Hierdoor is de ruimte voor diverse doeleinden in te richten.

EERSTE VERDIEPING:
Via de trapopgang in de entree is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze eerste verdieping treft u een riante overloop welke toegang verleent naar drie slaapkamers van een gemiddeld formaat en een royale badkamer. Vanuit de overloop is de bergzolder bereikbaar via een vaste trap.

De badkamer is royaal van opzet en compleet uitgevoerd met een luxe, grote inloopdouche voorzien van regendouche en handsproeier, een hangcloset en wastafelmeubel met bijbehorende kast. De badkamer is voorzien van een houtlook tegelvloer en strak gestucte wanden en plafond met inbouwspots. Daarnaast is er een sauna in de badkamer aanwezig, doch deze is ter overname.

BUITEN:
De woning beschikt over een diepe achtertuin met de oriëntatie op het noordwesten. De riante achtertuin biedt veel privacy en er is voldoende ruimte in de tuin om te spelen of een plekje in de zon uit te zoeken op één van de terrassen. Er zijn diverse plantenborders aanwezig welke te bewateren zijn middels een beregeningssysteem. De tuin is bereikbaar met een gedeelde achterom, afsluitbaar met een looppoort.

Achter op het perceel is een robuust gebouwde en functionele schuur aanwezig. Deze schuur is over de gehele breedte van het perceel gesitueerd en is aan de voorzijde voorzien van een overkapping. Aan de binnenzijde kent de schuur een open indeling, welke op het huidige moment in functie is als werkplaats. Vanaf buiten is de schuur bereikbaar via openslaande deuren. De schuur kan voor diverse (hobby-)doeleinden in gebruik genomen worden en is voorzien van meerdere stroompunten. Boven de werkplaats is de schuur voorzien van een functionele bergzolder, bereikbaar met een vaste trap.

Direct aaneengesloten met de woning bevindt zich de voormalig ijzersmederij. Deze ruimte biedt enorm veel potentie voor diegene die hier een beroep- / praktijk aan huis wil voeren. Maar ook een (bouwkundige) doorbraak richting de woonkamer, waardoor deze ruimtes samengevoegd kunnen worden, behoort tot de mogelijkheden. Boven de oude smederij is een bergzolder aanwezig,. Het creëren van een 'open' nok kan voor een meer ruimtelijk gevoel en uitstraling zorgen.

CONTACT:
Bezichtiging inplannen? Neem contact met ons op:
013-5915219 | info@makelaardijmeeuwis.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 689.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m²
Perceeloppervlakte
670 m²
Inhoud
736 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
55 m²

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 297 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*