Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24
Sleeswijk 24

Sleeswijk 24

Utrecht

€ 435.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rustige en groene Sleeswijk 24 in Utrecht vind je deze ruime eindwoning. Met vier slaapkamers, een lichte en royale woonkamer, een instapklare keuken en badkamer, en een zonnige tuin, is deze woning klaar om jou te verwelkomen. De open indeling, het vele natuurlijke licht, en de karakteristieke details zoals de haard maken dit huis tot een plek waar je je direct thuis voelt. Geniet van de ruimte en comfort die deze woning biedt, perfect voor een gezin of wie op zoek is naar een fijne leefomgeving. Laat je verrassen door deze unieke kans!

Buurt:
De woning ligt in de populaire wijk Lunetten, een ideale locatie voor wie rust en stedelijke voorzieningen wil combineren. Binnen 15 minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van Utrecht. Scholen, sportclubs, en supermarkten bevinden zich op korte afstand van de woning. Het openbaar vervoer is goed geregeld met diverse bushaltes en een treinstation in de buurt, waardoor steden als Amsterdam en Rotterdam binnen handbereik zijn. Daarnaast zijn de snelwegen A12 en A27 snel bereikbaar, wat Lunetten een uitstekende uitvalsbasis maakt voor zowel lokale als landelijke bestemmingen. Hier woon je in een rustige, groene buurt, zonder in te leveren op voorzieningen en bereikbaarheid.

Entree:
De entree van deze woning begint aan de voorzijde, via de bestrate voortuin. Hier vind je een zonnescherm, ideaal om buiten te zitten en van de zon te genieten. Bij binnenkomst betreed je een knusse hal, waar voldoende ruimte is voor een kapstok of opbergmeubel. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, een lichte en ruime ruimte met een open indeling.

Woonkamer:
De woonkamer, gelegen op de begane grond, straalt warmte en gezelligheid uit door de karakteristieke haard. Dankzij de vele raampartijen aan de voor- en achterzijde komt er volop natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De open indeling maakt het eenvoudig om de ruimte naar wens in te richten, bijvoorbeeld met een royale zithoek en een eethoek. Schuifdeuren verbinden de woonkamer met de zonnige tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Keuken:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasmachine, een losstaande koelkast en een praktische spoelbak. De lades en kastjes bieden volop slimme opbergmogelijkheden. Hoewel de keuken direct te gebruiken is, biedt deze ook mogelijkheden voor modernisering naar eigen smaak.

Berging:
Grenzend aan de woonkamer vind je een handige berging. Deze ruimte biedt extra opbergmogelijkheden en draagt bij aan het opgeruimd houden van de leefruimtes. Een praktische toevoeging aan de woning.

1e verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de 1e verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers worden door grote raampartijen voorzien van veel natuurlijk daglicht, wat bijdraagt aan het gevoel van ruimte. Deze kamers zijn multi-inzetbaar en kunnen zowel dienen als slaap-, werk- of logeerkamer.

Badkamer:
De badkamer bevindt zich naast de overloop en is voorzien van alle benodigde gemakken. Je vindt hier een ruime douchecabine met glazen wand, een handdoekradiator, een staand toilet, en een wastafel met spiegel en opbergmeubel. De vloer- en wandtegels geven de badkamer een nette uitstraling. Alles is klaar voor gebruik, zodat je je direct thuis voelt.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping tref je nog een ruime slaapkamer aan. Deze kamer is eveneens multi-inzetbaar en kan dienen als extra slaap-, hobby-, of logeerkamer. De ruime opzet biedt diverse mogelijkheden om de kamer naar eigen wens in te richten en te benutten.

Buitenruimte:
De zonnige achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Vanuit de woonkamer stap je direct de tuin in, waar een ruim terras uitnodigt om buiten te dineren of gewoon te relaxen. De tuin is volledig bestraat, wat hem onderhoudsarm maakt, en biedt volop zon gedurende de dag. Hier kun je in alle rust van het buitenleven genieten.

Bijzonderheden:
Ruime eindwoning met uitbouw.
Vier slaapkamers
Royale woonkamer met veel lichtinval
Karakteristieke haard en lichtstraat in de woonkamer
Zonnige, onderhoudsarme tuin op het Noorden
Gelegen in de populaire wijk Lunetten
Uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht, AV 1989
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
117 m²
Inhoud
380 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 33 m² en is gelegen op het noorden
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*