Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40
Sionsweg 40

Sionsweg 40

Maastricht

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

MAASTRICHT (Limmel) - Ruim opgezette tussenwoning met 4 slaapkamers en grote garage welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Tevens is deze woning voorzien van grotendeels dubbele beglazing, een nette badkamer, achterom en dakisolatie. Een ideale woning voor de starter of grote gezinnen.

De in de dorpswijk Limmel gelegen tussenwoning, is met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 139 m² verrassend ruim te noemen. Daarnaast beschikt de woning over een garage (ca. 34 m²) met elektrische sectionaalpoort en loopdeur, welke is te bereiken vanuit de Askalonstraat en tevens als achterom dient. De begane grond beschikt over vloerverwarming en een open woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer te vinden, welke geheel compleet is. De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en voorzien van een dakkapel. Deze verdieping is nog in aanbouw, met de verdeling voor twee slaapkamers. De omsloten onderhoudsvriendelijke tuin is op het noordwesten gelegen en biedt naast de garage tevens toegang tot de stookruimte en bergruimte met witgoedaansluiting.

INDELING
Begane grond:
Via de entree komt u in de hal voorzien van een ruime toiletruimte, garderobe onder de trap, toegang tot de living en de opgang naar de eerste verdieping. De volledig betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje, is aan de achterzijde van de hal gelegen. De woonkamer (ca. 33 m²) is aan de straatzijde gelegen en geeft toegang tot de open keuken aan de achterzijde. De open keuken (ca. 12 m²) beschikt behalve een loopdeur naar de achtertuin, over een L-vormige keukeninrichting, welke is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, vrijhangende afzuigkap, oven, combioven, koelkast en vaatwasser.
De gehele verdieping is voorzien van een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een rolluik.

Eerste verdieping:
Middels de overloop zijn 2 ruime slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping te bereiken. Een slaapkamer (ca. 13,5 m²) is aan de voorzijde gelegen, de andere slaapkamer (ca. 15,5 m²) is aan de achterzijde gelegen. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer. De volledig betegelde, riante badkamer (ca. 7 m²) is aan de linker voorzijde gelegen en is behalve vloerverwarming tevens voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet. De gehele verdieping is voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en dient nog verder afgewerkt te worden. Momenteel beschikt de verdieping over een dakraam, dakkapel en een wand, welke de ruimte deels deelt. Mogelijkheid is om deze verdieping af te werken, zodat er twee slaapkamers (resp. ca. 7 en 18 m²) ontstaan.

BUITEN
De achtertuin is via de keuken te bereiken en is gelegen op het noordwesten. Vanuit de tuin is er toegang tot de stookruimte met opstelling van de cv-ketel (bj. 2001, huur), een gemetselde berging met witgoedaansluiting en de garage. De garage van maar liefst ca. 34 m², beschikt over een loopdeur en elektrische sectionaalpoort, welke toegankelijk zijn vanuit de Askalonstraat.

LIGGING
De woning ligt in de Sionsweg, met soortgelijke woningen in de directe omgeving. De afstand naar centrum Maastricht is beloopbaar in ca. 20 minuten. Op fietsafstand van treinstations Maastricht Noord en Centrum, de aansluiting op de A2 is binnen 2 minuten te bereiken.
De bushalte is tevens op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg voor de woning.
Buitengoed Geul en Maas ligt heel dichtbij. Dit wordt in de komende jaren een hoogwaardig recreatief landschap dat zich uitstrekt van Maastricht tot aan Schin op Geul. In dit gebied vind je diverse rivierdalen, waaronder het Geuldal, de Watervalderbeek en de Maas. Er is zelfs een fietsroute van 45 kilometer die je langs de mooiste plekken in Meerssen, Maastricht en Valkenburg voert. 

AANVAARDING:
De datum van aanvaarding is geheel in overleg, vanaf december. Meer informatie via de makelaar.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak tijdens kijkmomenten met een van onze makelaars bij TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.

Disclaimer:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar.
Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een door hen ingevulde vragenlijst, welke via de makelaar is op te vragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers er op dat, ondanks het verstrekken van deze verkoopinformatie en de vragenlijst, de koper haar onderzoeksplicht heeft.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is (schriftelijkheidsvereiste).

ZEKERHEIDSTELLING
Van de koper wordt een waarborgsom/bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen je enthousiast te hebben gemaakt. Wij zijn het in ieder geval!
Maak een afspraak, kom kijken en overtuig jezelf van deze buitenkans, tijdens een bezichtiging ervaar je pas echt de woning en haar omgeving en kun je voelen of dit alles bij je past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-3506900.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2001, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
170 m²
Inhoud
530 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*