Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79
Simon Carmiggeltstraat 79

Simon Carmiggeltstraat 79

Nijmegen

€ 798.000,- k.k.

Omschrijving

DEZE TWEEKAPPER IS UW DROOMWONING AAN HET WATER
Welkom bij Simon Carmiggeltstraat 79, een adembenemende tweekapper op een werkelijk unieke locatie in de geliefde wijk Grote Boel, Nijmegen-Noord. Deze woning combineert luxe, duurzaamheid en een fenomenale ligging aan het water met zicht op het park. Instap klaar, modern afgewerkt en voorzien van de nieuwste duurzame technieken, waaronder een warmtepomp, biedt deze woning alles wat u zoekt in een toekomstbestendig droomhuis. Deze woning, gebouwd in 2019, straalt een ingetogen elegantie uit en beschikt onder andere over vijf ruime slaapkamers, een hoogwaardige keuken en badkamer, 18 zonnepanelen, warmtepomp, Energielabel A+++, vloerverwarming, aangebouwde garage en een heerlijk aangelegde achtertuin met vlonder aan het water. Het huis wordt omgeven door een prachtige groen- en waterrijke omgeving en zorgt met deze ligging aan het water voor een unieke woonbeleving.

FANTASTISCHE GELEGEN & GROOTS WONEN
Deze prachtige woning is gelegen in de wijk Grote Boel, bekend om zijn rustige en groene omgeving. Hier geniet u dagelijks van de schoonheid van de natuur, met het water en het park letterlijk voor de deur. De ruime inrit met laadpaal (ter overname) biedt plaats aan meerdere auto's en de woning beschikt over een handige achterom. Daarbij is er bij deze woning aandacht besteed aan elk denkbaar detail, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve materialen. Zowel de binnen- als de buitenkant is zichtbaar met zorg en liefde opgebouwd. Er is gekozen voor duidelijke ruimtes die logisch in elkaar overlopen, waardoor o.a. de benedenverdieping heel open en gezellig is geworden. Alles heeft een functie en een bepaalde knusheid.

BEGANE GROND; LUXE & COMFORT
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een moderne hal met een strak afgewerkt toilet, inclusief fontein, en een ruime garderobehoek. De begane grond is voorzien van een prachtige visgraat PVC-vloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden en gespoten plafonds. Het keukengedeelte aan de voorzijde is een waar pronkstuk, met een fraai gerealiseerd schiereiland, een licht composieten blad, en een barretje. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, Miele combi-oven, een 4-pits Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Quooker. De ruime eethoek in het verlengde van de keuken verhoogt hier het wooncomfort.

ONTSPANNEN MET EEN VIEW
De moderne keuken vloeit moeiteloos over in een ruime zithoek. Ruimte, licht en comfort is waar het in de living om draait! Een verrassende ruimte en echte “eyecatcher” op de begane grond. De zithoek is voorzien van een glazen pui met openslaande deuren. De view over het park vanaf hier is werkelijk fantastisch. Deze woning betreft een waardig huis, dat tegelijkertijd een zekere gemoedelijkheid uitstraalt. De exceptionele afwerking en sfeervolle ambiance maken deze ruime gezinswoning tot een uniek geheel. Wat deze woning mede bijzonder maakt, is de overvloedige lichtinval. Grote raampartijen en de glazen pui creëren een heldere, lichte sfeer en bieden een prachtig uitzicht op de groene achtertuin en het groen wat de wijk te bieden heeft. Wat verder opvalt is de eenheid die wordt gecreëerd, zowel in de interne als externe afwerking. Dit alles komt ten goede aan het woonklimaat.

GARAGE; FUNCTIONEEL & PRAKTISCH
De ruime garage is voorzien van een betonnen vloer en een garage deur, en biedt plek voor al uw opslagbehoeften. De garage herbergt tevens de warmtepomp met een grote boiler, wat bijdraagt aan het duurzame karakter van deze woning.

EERSTE VERDIEPING; RUIMTE & LICHT
De vaste trap leidt naar de eerste verdieping, waar u op een ruime overloop terechtkomt. Op de verdieping vervolgen we de kwaliteit en verrassingen van deze woning. De lichte PVC-vloer met laminaatlook loopt door naar de drie royale slaapkamers. De zeer volwaardige master bedroom aan de voorzijde beschikt over een inloopgedeelte en veel lichtinval dankzij de grote ramen. De ramen aan deze zijde zijn voorzien van rolluiken. Overstekend naar de andere zijde van de overloop stappen we de andere twee slaapkamers binnen. Ook deze zijn van een ruim formaat die uitstekend kunnen worden ingericht met een riant bed en (kleding)kast. Uiteraard lenen deze kamers zich ook uitstekend als kantoor of werkruimte. Met het verzorgde afwerkingsniveau en de leuke extra's is hier dezelfde moderne, frisse stijl gerealiseerd, als op de begane grond.

TIJDLOZE BADKAMER
De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, met een dubbel wasmeubel in houtlook, designradiator, ligbad, inloopdouche met regendouche, en modern tegelwerk. Ook is er een separaat toilet op deze verdieping.

TWEEDE VERDIEPING; EXTRA RUIMTE VOOR UW WENSEN
De bovenste verdieping gaat u zeker verrassen. Dezelfde PVC vloer als de verdieping eronder strekt zich uit over de verdieping, waar twee grote slaapkamers, een aparte wasruimte en een vliering met vlizotrap zijn gerealiseerd. De kamer aan de voorzijde is voorzien van twee dakramen, terwijl de kamer aan de achterzijde een brede dakkapel heeft met kunststof kozijnen, spots en elektrische rolluiken. Op deze verdieping is er ook veel bergruimte dankzij de vliering en de knieschotten. De vele ramen zorgen ervoor dat deze verdieping heerlijk licht en ruimtelijk aanvoelt.

DUURZAAM; KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Het huis is niet alleen esthetisch aantrekkelijk. Deze woning is een toonbeeld van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met maar liefst 18 zonnepanelen, een full electric warmtepomp met boiler, en volledige isolatie is dit huis compleet voorbereid op de toekomst. De woning is uitstekend geïsoleerd, waardoor het energieverbruik bijzonder laag is, wat niet alleen gunstig is voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Bovendien is deze woning uniek in de wijk door deze combinatie van duurzame voorzieningen, wat bijdraagt aan een comfortabele en milieuvriendelijke leefomgeving. Hier woont u zorgeloos, met lagere energiekosten en een woning die klaar is voor de toekomst!

ACHTERTUIN; AAN HET WATER & VRIJ ZICHT
Deze prachtige tuin aan het water biedt een oase van rust en ontspanning. Vanuit de woning stap je zo het bestraatte terras op, perfect om te genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Het terras aan de achterzijde van de tuin, eveneens bestraat, leent zich ideaal voor een loungehoek waar je heerlijk kunt ontspannen. Hier staat een houten frame dat eenvoudig omgetoverd kan worden tot een overdekte loungeplek met schaduwdoek, zodat je hier van de ondergaande zon kunt genieten. De eigen vlonder aan het water maakt deze tuin extra bijzonder. Hier kun je niet alleen genieten van het uitzicht over het achtergelegen park, maar ook even helemaal tot rust komen terwijl je de natuur op je in laat werken. Het gazon tussen de terrassen biedt een mooi groen element en is ideaal voor spelende kinderen of om gewoon lekker op te ontspannen. Deze tuin is een ware parel voor iedereen die houdt van buitenleven en rust. En willen uw kinderen heerlijk voetballen en zich volledig uitleven, dat kan ook in het heerlijke park of bij de nabijgelegen Oosterhoutse plas.

BIJZONDERHEDEN & KENMERKEN
Simon Carmiggeltstraat 79 is een buitenkans voor wie op zoek is naar luxe, comfort en een duurzame toekomst.

- Zeer goed onderhoud- en afwerkingsniveau
- Kwaliteit & luxe
- Instap klaar woonhuis
- Woonoppervlakte ca. 170 m²
- Volledige isolatie
- HR++ beglazing
- Ruime inrit
- 18 zonnepanelen
- Energielabel A+++
- Warmtepomp + boiler
- Vloerverwarming begane grond
- Luxe woonkeuken
- Luxe badkamer
- 5 slaapkamers
- Strakke wanden en plafonds met stucwerk
- Brede dakkapel met kunststof kozijnen & elektrische rolluiken
- Aangebouwde garage
- Opbrengst zonnepanelen 2023 ca. 3.595 kWh
- Verbruik stadsverwarming 2023 ca. 0 GJ
- Voorschot volledige energie 2023-2024 bedraagt € 63,- p/m (inclusief laadpaal)
- Direct gelegen aan het park
- Nabij de Oosterhoutse plas
- Zeer kindvriendelijke woonomgeving
- Op fietsafstand van Nijmegen centrum
- Nabij Station Lent


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk dan ook onderstaande elementen die wij standaard bij al onze woningpresentaties weergeven.
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden

Of download via Funda de brochure en klik op de link naar de website van de woning. Op de website vind je tevens de vragenlijsten en het meetrapport.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 798.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²
Perceeloppervlakte
305 m²
Inhoud
679 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
23 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan park, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 136 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*