Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44
Sichtermanmarke 44

Sichtermanmarke 44

Zwolle

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen aan het water… In deze prachtige woning vind je ruimte en licht, met veel verrassende vierkante meters leefruimte en een heerlijke tuin. Aan de achterzijde is de woning uitgebreid met een tuinkamer die je zeker als verlengde van jouw woonkamer gaat gebruiken. De ligging aan het water geeft jou iedere dag een vakantiegevoel en de veranda aan de waterkant is een heerlijke plek waar je buiten kunt genieten. Deze twee onder een kapwoning ligt in de rustige en vriendelijke wijk Zwolle Zuid en je loopt vanaf hier zo naar het buitengebied en het prachtige IJssellandschap.

De woonkamer is gezellig, speels ingedeeld met veel lichtinval door de grote ramen en er is een schuifpui naar de tuinkamer met de groene achtertuin. De open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken onder de trap. In het eetgedeelte tussen de woonkamer en de keuken is genoeg ruimte voor een grote eettafel met stoelen. De tuinkamer is een unieke ruimte waar je zelf nog invulling aan kan geven, een extra woonkamer, een plek om te werken of spelen, wat jouw wensen ook zijn. De glazen pui kan helemaal open zodat je ook op warme dagen hier extra lang buiten kunt zitten.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan de ouderlijke slaapkamer ook de speelse indeling heeft die je in de woonkamer terugziet. Er is een vaste kast met extra berg/kastruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafel, een tweede toilet en heel fijn een raam dat zorgt voor daglicht en frisse lucht.

De tweede verdieping is een heerlijke zolderruimte met een grote glazen pui. Hier kan je slapen maar deze ruimte is ook uitermate geschikt als werkruimte of atelier.

Er is een grote schuur én een extra houten berging. Dus genoeg opbergruimte rondom het huis.
De tuin is geweldig! Hier woon je in het groen, aan het water, met een veranda aan de waterkant en een steiger waar je ook heerlijk even kunt genieten van de rust. De tuin staat vol groene planten, bloeiende bloemen en een romantische pergola maakt het geheel compleet. Er is een speelgazon en er zijn genoeg plekjes om even buiten te zitten of te spelen.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang. Doorzonkamer met leuke speelse hoek aan de voorzijde en een open keuken aan de achterzijde. Er is vanaf het eetgedeelte een schuifpui naar de tuin. De bijkeuken onder de trap is bereikbaar vanuit de keuken.
Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de tweede verdieping waar je boven komt op de mooie grote zolderruimte voorzien van een statige glazen pui. Deze ruimte is perfect als extra slaapkamer, werkruimte of atelier.

Ligging:
De ligging van deze woning is geweldig, dicht bij de uiterwaarden van de IJssel en het park. Dit fijne woonhuis is gelegen in een rustige straat op een populaire locatie in Zwolle Zuid met een eigen garage en voldoende parkeermogelijkheden in de straat. Ook speel- en groenvoorzieningen vind je in de direct omgeving. Het winkelcentrum, uitvalswegen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen vind je op korte afstand. Kortom; als je wilt wonen op een prachtige rustige plek, kom dan een kijkje nemen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Remeha Avanta 28C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
209 m²
Inhoud
410 m³
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*