Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44
Seramstraat 44

Seramstraat 44

Zwolle

€ 529.000,- k.k.

Omschrijving

Zeldzaam in Zwolle…

Een penthouse met het allermooiste uitzicht!

Aan de Seramstraat 44 vind je deze grandioze plek. Dit unieke, ruime en lichte appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van dit moderne complex aan de Nieuwe Vecht, voorzien van een eigen berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats. Helemaal gaaf is het royale dakterras met een waanzinnig uitzicht over de Nieuwe Vecht en de molen De Passiebloem. Zoek je een geweldig plek om te wonen, relaxen en vooral te genieten? Kom dan zeker hier kijken.

De plek
Dit royale appartement ligt in de gezellige buurt Molen Oever. Een leuke vriendelijke buurt aan de Nieuwe Vecht en grenzend aan de wijk Wipstrik. Het complex is gebouwd in 2009 met verschillende type appartementen en kijkt uit op de karakteristieke molen De Passiebloem. Je loopt vanaf hier even naar de winkels aan de Hogenkampsweg of de Vechtstraat, maar ook op de fiets ben je binnen een paar minuten midden in de stad. De uitvalswegen en de A28 zijn snel bereikbaar. Bij dit appartement hoort een eigen (overdekte) parkeerplaats op de binnenplaats van de molenaar en een aparte berging.

Het penthouse
Je komt binnen in de centrale hal voorzien van brievenbussen, het trappenhuis en de lift. Dit prachtige penthouse is gelegen op de derde (bovenste) verdieping. Via de hal kom je binnen in de grote woonkamer over de volle breedte met grote ramen en toegang tot het terras. Hier heb je direct het WOW-gevoel door het vele licht, de lucht en het uitzicht! Er is een nette open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en hier vind je de toegang tot de praktische bijkeuken/berging. In de hal bevinden zich de meterkast en het separate toilet. Er zijn twee mooie slaapkamers en een moderne, ruime badkamer voorzien van een inloopdouche met rainshower, een wastafelmeubel met bijpassende spiegel en verlichting, een designradiator en een tweede toilet.

Terras
Vanuit de woonkamer kan je naar het dakterras, uniek met dit uitzicht en genoeg ruimte om heerlijk te loungen, buiten eten, gewoon genieten. Een ongelofelijk fijne plek waar je vast heel veel tijd gaat doorbrengen met familie of vrienden of even helemaal tot rust komen en lekker niksen.

Indeling
Entree, hal, meterkast en toegang tot de slaapkamers, de badkamer, het aparte toilet en de riante woonkamer met het fantastische uitzicht en de grote glazen raampartij. Vanuit de woonkamer loopt je zo het terras op, een mooi verlengde van je leefruimte. De keuken is open, voorzien van alle inbouwapparatuur, met genoeg werkblad en bergruimte. Via de keuken kom je in de bijkeuken, een praktische bergruimte met de cv-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine. Er zijn twee mooie slaapkamers en een moderne badkamer.

Wil je rustig en fijn wonen op korte afstand van de Zwolse binnenstad? Met dit prachtige uitzicht? Hier woon je op één van de mooiste plekken, in een verrassend penthouse met een eigen berging en een eigen parkeerplaats. Wat wil je nog meer….

Extra
Het appartement is uitstekend geïsoleerd en door de ideale zonligging zijn er bijzonder lage energielasten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 529.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
4
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Intergas Kombi Kompakt, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Buitenruimte oppervlakte
27 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 27 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*