Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18
Schutsgildelaan 18

Schutsgildelaan 18

Etten-Leur

€ 419.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom aan de Schutsgildelaan 18, een moderne tussenwoning die perfect is voor starters en jonge gezinnen. Met 114m² woonoppervlakte en 4 volwaardige slaapkamers, een luxe keuken en tuingerichte woonkamer, biedt dit huis volop ruimte voor jouw gezin. De woning, gebouwd in 2008, is volledig gericht op energiezuinig wonen, met een warmtepomp, WTW-installatie, en HR++ glas, wat resulteert in een uitstekend energielabel A++. De onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidoosten, compleet met een sfeervolle overkapping en ruime berging, maakt buiten genieten eenvoudig. Op slechts 3 minuten fietsen vind je de supermarkt, basisschool en het Van Bergenplein. Combineer comfort, duurzaamheid en een ideale locatie – dit is jouw nieuwe thuis. Kom je snel kijken?

BEGANE GROND (betonnen vloer met vloerverwarming / passieve koeling, houten kozijnen, HR++ glas)

Bij binnenkomst in deze moderne tussenwoning zul je direct het comfort en gemak ervaren dat dit jonge huis te bieden heeft. Gelegen in een kindvriendelijke wijk, is deze woning perfect voor starters of jonge gezinnen. De frisse, moderne uitstraling en de ruimtelijke indeling maken het een heerlijke plek om te wonen.

De entree verwelkomt je met een ruime hal, voorzien van een keurig toilet met fonteintje, een meterkast, extra opbergruimte en een trap naar de bovenverdieping. Hier is voldoende plek voor een grote kapstok, en je kunt er met gemak een kinderwagen of buggy stallen.

De begane grond heeft een praktische L-vormige indeling, met de keuken aan de voorkant en de woonkamer die doorloopt naar de tuin. De totale woonoppervlakte van de keuken en woonkamer samen bedraagt circa 32m². De keuken, modern en efficiënt ingericht, bestaat uit twee tegenover elkaar gelegen delen. Aan de lange zijde vind je bovenkastjes, een koelkast, vriezer, inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. De kortere zijde biedt lades en een oven, met daarboven twee stijlvol opgehangen planken. In de woonkamer is de vaste kast, waarin de warmtepomp is geplaatst. Hierdoor is het logisch om het zitgedeelte aan de andere kant van de ruimte te creëren; alle bedrading voor je tv is al netjes in de wand weggewerkt.

De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer in houtlook, strakke gestucte wanden en een gespoten plafond.

TUIN (ligging op het zuid-oosten)

De achtertuin van deze woning biedt meer dan je zou verwachten. Naast een sfeervolle overkapping van bijna 12m², vind je hier ook een ruime schuur van bijna 15m². Deze schuur is ideaal voor opslag, maar kan net zo goed dienen als hobbyruimte. De tuin is volledig onderhoudsvrij aangelegd, zodat je meteen kunt genieten zonder omkijken.

De tuin is slim ingedeeld in drie delen. Eerst is er een ruim betegeld terras, perfect om buiten te ontspannen. Daarna volgt een fraaie overkapping, waar je een buitenkeuken of barbecue kunt plaatsen. Tot slot biedt de tuin een royale berging van ongeveer 5,1m x 2,8m. Deze berging is verrassend goed uitgerust, met een lichtkoepel, elektrische bijverwarming en krachtstroom, wat het een waardevolle aanvulling maakt op deze moderne tussenwoning. Via een tweede deur in de berging kun je gemakkelijk achterom naar de brandgang.

Een tuin waar je volop kunt genieten en alles binnen handbereik hebt.

EERSTE VERDIEPING (betonnen vloer met vloerverwarming / passieve koeling, houten kozijnen, HR++ glas)

De moderne, luie trap leidt je naar de overloop van de eerste verdieping, waar drie slaapkamers en de badkamer op uitkomen. De indeling van deze verdieping is praktisch en biedt volop ruimte. Aan de achterzijde vind je de grootste slaapkamer, met een afmeting van ongeveer 4,8m x 3,0m, en een kleinere slaapkamer van circa 2,9m x 2,1m. Deze kamers worden momenteel door de bewoners gebruikt als masterbedroom en kastenkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer, met een oppervlakte van ongeveer 9,2m². Deze kamer is veelzijdig in gebruik en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinder- of werkkamer.

De badkamer is verrassend ruim, met een oppervlakte van circa 5,6m². Hier vind je een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet, alles uitgevoerd in een stijl die een mediterrane sfeer uitstraalt.

Het laminaat op deze verdieping loopt naadloos door van de overloop naar de slaapkamers, wat zorgt voor een mooi geheel. De wanden zijn strak gestuct en de plafonds gespoten. Bovendien zijn alle ramen op deze verdieping, evenals op de tweede verdieping, voorzien van rolluiken.

Een verdieping die comfort en praktische ruimte biedt voor het hele gezin.

TWEEDE VERDIEPING (betonnen vloer, kunststof kozijnen, HR++ glas)

Op de tweede verdieping wacht een aangename verrassing: een royale zolder die dit huis nog veelzijdiger maakt. Dankzij de brede dakkapel is hier een volwaardige vierde slaapkamer gecreëerd, samen met een praktische indeling die veel extra mogelijkheden biedt.

De voorzolder is strak afgewerkt en optimaal ingericht als was-, droog- en strijkruimte. Daarnaast vind je hier een ruime, afgesloten kast met de WTW-installatie en extra opbergruimte achter het knieschot. Vanaf deze voorzolder bereik je via een losse trap de vide, waar je boven de slaapkamer veel spullen kunt opbergen, zoals ski-uitrusting, carnavalskleding, kerstdecoratie of kampeerspullen.

De zolderslaapkamer heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 15m², waardoor deze perfect geschikt is als speelkamer, slaapkamer voor een groter gezin, hobbykamer of kantoor. Ook op deze verdieping is een nette laminaatvloer gelegd en zijn de wanden en schuine plafonds strak afgewerkt.

De buizen die normaal in het zicht zouden zijn, zijn keurig weggewerkt, en er is meteen spotverlichting onder en boven geïntegreerd. De brede dakkapel, die zowel de slaapkamer als de voorzolder ten goede komt, is van onderhoudsvriendelijk kunststof en voorzien van een ingebouwd elektrisch rolluik.

EXTRA HYPOTHEEK ENERGIELABEL A++

Het bezitten van een energiezuinige woning leidt tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. Deze besparing zorgt ervoor dat huiseigenaren meer financiële ruimte hebben om hun hypotheeklasten te dragen. Als erkenning hiervoor, bieden hypotheekverstrekkers de mogelijkheid om een extra bedrag bovenop de gebruikelijke hypotheeksom te lenen, onafhankelijk van het inkomen. Dit extra bedrag kan oplopen tot € 20.000,- voor woningen met een energielabel A++, wat een aantrekkelijke financiële stimulans is voor het investeren in een duurzaam huis.

SCHUTSGILDELAAN 18 IN HET KORT:

- 114 m2 woonoppervlakte

- 135 m2 perceel

- 404 m3 inhoud

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 2008

- Warmtepomp & WTW installatie

- Tuin op het zuid-oosten

- Ruime overkapping (11,8m2) + grote berging (14,6m2)

- Berging van 14,6m2 met lichtkoepel, 380 stroom, elektrische verwarming

- Geheel voorzien van HR++ glas

- Begane grond + 1e verdieping voorzien van houten kozijnen, dakkapel 2e verdieping kunststof

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Vloer-, muur- & dakisolatie

- Energielabel A++

- 3 min fietsen naar de Jumbo

- 3 min fietsen naar Van Bergenplein

- 3 min fietsen naar basisschool

- 500m van de bushalte

- NEN-meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

WARMTEPOMP

Een aardwarmtepomp, of geothermische warmtepomp, benut de stabiele temperatuur van de aarde om gebouwen te verwarmen of licht te koelen. Dit systeem omvat een netwerk van buizen, oftewel een grondlus, diep onder het aardoppervlak waar een vloeistof doorheen stroomt. Deze vloeistof haalt warmte uit de grond tijdens de winter voor verwarming, en geeft warmte af aan de grond tijdens de zomer om het gebouw te koelen.

In koude maanden neemt de vloeistof in de grondlus warmte op van de aarde, die altijd een constante, milde temperatuur heeft, ongeacht het weer bovengronds. Deze warmte wordt verhoogd door de warmtepomp om het gebouw te verwarmen. In warmere maanden werkt het proces omgekeerd: de warmtepomp haalt warmte uit het gebouw en geeft deze af aan de vloeistof in de grondlus, die het vervolgens afvoert naar de koelere aarde.

Hoewel dit systeem efficiënt is voor zowel verwarming als lichte koeling, is het belangrijk op te merken dat de koelcapaciteit van een aardwarmtepomp niet zo direct regelbaar is als bij een airconditioningsysteem, vooral tijdens extreem hete dagen. De natuurlijke koeling is subtieler en afhankelijk van de constante aardetemperatuur, wat betekent dat het binnenklimaat niet zo snel of zo koel aangepast kan worden als je misschien gewend bent met een traditionele airco. Desondanks biedt een aardwarmtepomp een duurzame en energiezuinige oplossing voor zowel verwarming als verkoeling, met lagere operationele kosten en een verminderde CO2-uitstoot vergeleken met conventionele systemen.

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis
Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten:
Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling:
Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid:
Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur:
Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis?
Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:

Meetinstructie NEN2580:
Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst:
Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.

Waarborgsom of bankgarantie:
Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie:
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
404 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 29 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*