Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39
Schimmelpennincklaan 39

Schimmelpennincklaan 39

Etten-Leur

€ 820.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen in luxe en comfort!
Deze imposante vrijstaande woning op supermooie locatie in de wijk Sander-Banken biedt alles wat je zoekt: van een moderne en sfeervolle inrichting tot een geweldig ruime tuin. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een gevoel van rust en luxe. De woonkamer is gezellig in te delen, de keuken is een droom met uitzicht op de prachtige tuin, en de werkkamer is ideaal voor hobby's of als speelkamer voor de kids. Boven vind je 4 ruime slaapkamers en een badkamer die pure luxe uitstraalt. En vergeet de royale tuin op het westen niet – perfect voor lange zomeravonden! Dit is de woning waar je je meteen thuis voelt.

BEGANE GROND (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)
Werkelijk alles aan deze woning is imposant, zo ook de binnenkomst. Zodra je de hal binnenstapt zal een gevoel van rust, luxe en vrijheid je vullen. De indeling is geweldig en geschikt voor jong en oud, de afwerking tot in de puntjes in orde en de inrichting is ontzettend modern en sfeervol.

In de hal vind je de meterkast, trap naar boven met kapstok ruimte daaronder en het toilet. Dit toilet is strak betegeld, voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Via de zwart stalen deur met glas betreed je het woongedeelte. De Z-vormige woonkamer, de werkkamer en de keuken samen zijn ruim 64m2 groot. Mede door de vorm is het woongedeelte supergezellig in te delen met een grote zithoek aan de voorkant en voldoende plaats aan de achterkant waar een grote tafel voor lange etentjes met 6 tot 8 personen makkelijk past. In het midden van de lange wand staat een gashaard, en naast het raam aan de voorkant is nog een handige vaste kast gemaakt. De aparte zijkamer, welke nu in gebruik is als hobby-/werkkamer, zou ook super geschikt zijn om dienst te doen als speelkamer. Door het brede, dubbele raam is ie lekker licht, en als je de deur dichttrekt zie je mooi de rommel of het speelgoed niet meer.

Doordat de leefkeuken als het ware in een erker vorm naar de tuin gericht ligt, geniet je hier misschien wel van het allermooiste uitzicht op de tuin en het volwassen groen naar achteren toe. Met 13m2 kan de typische Brabantse keukentafel niet ontbreken. De keuken zelf – van het merk Keller - staat in een ruime hoekopstelling en is uiteraard voorzien van alle gemak die je je kunt wensen. Alle aanwezige apparatuur; de combi-oven-magnetron, koelkast, vaatwasser, brede inductiekookplaat met passende afzuigkap (afzuiging naar buiten) is van het luxe merk Miele. In het bovenkastje, de kastjes beneden en de lades waarvan de bovenste een bestek lade heeft kan je mooi je keukenbenodigdheden en voorraad kwijt.

De bijkeuken verbindt de keuken met de garage en heeft daarnaast ook de loopdeur naar de tuin toe. Dat is superhandig om de spelende kids of enthousiaste huisdier langs binnen te laten komen. Naast de ruimte voor de wasmachine en droger plus vriezer vind je hier ook nog vaste kastruimte. De gehele bijkeuken is netjes betegeld en er is een wasbak met koud & warm water.

De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een lichte marmeren tegelvloer, alle wanden zijn of strak gestuct of luxe behangen en de plafonds afgewerkt met hout. In de woonkamer, het eetgedeelte en de keuken is vloerverwarming als bijverwarming aanwezig

TUIN (gelegen op het westen)
Deze vrijstaande en vrijgelegen woning heeft een tuin rondom, welke aan alle kanten ontzettend netjes is aangelegd. Parkeren kan je met gemak met 2-3 auto’s op de oprit en achter de haagpoort heb je veel plaats om je scooter, fatbike of (bak)fiets weg te zetten. De achtertuin is een droom! Strak aangelegd en keurig onderhouden met een enorm terras om je grote tuintafel of loungeset te plaatsen. Spelen kan op het gazon en gezien de grootte van maar liefst 235m2 alleen al aan de achterzijde is eigenlijk geen enkele indeling of wens ondenkbaar. Aan de zijkant staat een houten berging met overkapping, zodat je met het warme weer in ieder geval ook al direct een plekje in de schaduw op kunt zoeken als je dat wilt.

1e VERDIEPING (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)

Je komt boven op de lichte overloop waar de 4 ruime slaapkamers en grote badkamer aan grenzen. Net zoals de begane grond, is ook deze verdieping in zijn geheel super stijlvol, modern en keurig netjes afgewerkt. De laminaatvloer ligt strak in de lengte en door het zijraam valt altijd fijn daglicht binnen.

Alle slaapkamers hebben net even een ander formaat en andere indeling, waarbij de gemene deler is dat ze alle vier ruim genoeg zijn om in te richten met een 2-persoonsbed mocht je dat wensen, veel lichtinval hebben en keurig netjes afgewerkt zijn. De slaapkamer aan de voorkant is 12,0m2, heeft een dubbele raampartij en behang op de wanden. De slaapkamers aan de achterzijde zijn 13,2m2 en 13,0m2. De slaapkamer van 13,2m2 ligt op de hoek, heeft daarmee aan 2 kanten een raampartij en strak stucwerk op de wanden als afwerking. De slaapkamer van 13,0m2 heeft een dakkapel met een dubbel raam, vanwaar je prachtig naar achteren uitkijkt. Achter de schuifdeuren van de knieschotten heb je extra bergruimte en de muren zijn voorzien van strak behang.

Ook de badkamer in deze woning laat zich omschrijven als ontzettend netjes en pure luxe. De inloop douche meet maar liefst 180cm x 90cm, waardoor je er zeker ook lekker met z’n 2en even onder kan springen. Over samen tegelijkertijd tandenpoetsen, scheren of opmaken hoef je je hier ook geen zorgen te maken; er is een super brede wastafel met 2 kranen, met daaronder 2 lades. De spiegel sluit op dezelfde breedte naadloos op het meubel aan en heeft ingebouwd een stopcontact plus ledverlichting. Hierachter bevindt zich ook de knop om de mechanische ventilatie aan te zetten. De gehele badkamer is keurig betegeld, het plafond is strak gestuct en voorzien van spotverlichting.

De master bedroom ligt over de gehele breedte van de woning aan de zijkant. Met maar liefst 19,1m2 en de prachtige indeling en uitstraling ademt dit hotelluxe. Langs de lange rechte wand is een gave 4-deurs schuifwand garderobekast met soft-close deuren op maat gemaakt. Dat biedt mooi voldoende ruimte in verschillende hang- en legdelen voor je kleding. Het stijlvolle behang op de andere rechte muur maakt het plaatje van jouw king of queen size bed compleet en door het brede tegenoverliggende raam kijk je zo lekker naar buiten. De overige wand en de schuine plafond delen zijn weer keurig strak gestuct.

BERGZOLDER (houten vloer)
Via de vlizotrap op de overloop kom je boven op de bergzolder die met 11,3m over de gehele breedte van de woning ligt. Met een hoogte van +/- 1,85 in het midden is deze voor velen goed beloopbaar en leent deze ruimte er zich dus echt perfect voor om mooi een hele hoop spullen die je niet zo vaak nodig hebt netjes uit het zicht op te ruimen. De typische ruimte voor je kerstboom, carnavalsdozen, koffers en/of wintersport spullen. Zelfs een gemiddeld hoge of lagere ladenkast kan je hier goed kwijt. De schuine wanden zijn keurig afgewerkt met dakplaten en er ligt hier een nette houten plankenvloer.

GARAGE & VLIERING
Een volgende groot pluspunt van deze woning is deze fijne inpandige garage, welke je dus binnendoor via de bijkeuken, maar ook buitenom via de tuin en uiteraard via de elektrische deur aan de oprit binnen kunt gaan. Met een totale oppervlakte van maar liefst 29,7m2, is deze groot genoeg om heerlijk en vooral makkelijk ruim je auto binnen te parkeren. Het hele jaar door als je dat een gevoel van veiligheid geeft, en in de winter helemaal top zodat je niet hoeft te krabben. Deze garage heeft een luik met trap, vanwaar je de eigen garage vliering op komt. Nog meer bergruimte, nog meer inhoud en vooral nog meer comfort van dit huis. Hierboven hangt de CV-ketel en beneden in de garage staat de verdeler van de vloerverwarming.


SCHIMMELPENNINCKLAAN 39 IN HET KORT::

- 158 m2 woonoppervlakte

- 625 m2 perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1992

- Tuin op het westen

- Inpandige garage van 29,7m2 met vliering

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van houten kozijnen en dubbel glas

- Alle ramen begane grond en slaapkamers voorzien van screens

- Vloer- muur- en dakisolatie

- Energielabel B

- Parkeren op eigen terrein

- 7min fietsen van het treinstation

- 8min fietsen van het winkelcentrum

- 6min fietsen van het Van Bergenplein

- 4min fietsen van basisschool

- 400m van speeltuin

- NEN-Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig


BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 32 jaar oud is wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.

Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 820.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Nefit Trendline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m²
Perceeloppervlakte
625 m²
Inhoud
721 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
37 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*