Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03
Schieweg 110C 03

Schieweg 110C 03

Rotterdam

€ 485.000,- k.k.

Omschrijving

Vierkamer appartement met twee balkons en een fantastisch dakterras met uitzicht over de iconische skyline van Rotterdam.

OMSCHRIJVING
Dit prachtig onderhouden 4-kamer appartement, gelegen op de derde en vierde verdieping, biedt alle luxe en comfort waar je hart sneller van gaat kloppen! Het appartement bevindt zich in de geliefde wijk Bergpolder, ideaal gelegen ten opzichte van het centrum (10 minuten fietsen), uitvalswegen (A13 en A20) en het Centraal Station (3 minuten fietsen). Diverse supermarkten, koffiebars en andere horeca-hotspots zijn op loopafstand te vinden. Voor een heerlijke wandeling kun je terecht in het Vroesenpark, voor verkoeling kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad van Maanen en voor een leuk dagje uit bezoek je de op loopafstand gelegen Diergaarde Blijdorp.

INDELING
Derde verdieping
Het gehele appartement is voorzien van een parketvloer met brede planken in eikenhoutkleur.

Vanuit de entree kom je direct in de keuken met aangrenzend leefgedeelte. De prachtige combinatie tussen de moderne afwerking en de smaakvolle details is sterk zichtbaar, waardoor jij een optimaal woonplezier ervaart. Het leefgedeelte strekt zich uit over de volle lengte van het appartement en is daarmee ruim. De voorzijde wordt op dit moment als living gebruikt en het middenstuk als eethoek. Aan de achterzijde is de luxe open keuken gesitueerd, die beschikt over een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, magnetron/oven en een koel- en vrieskast. De keuken heeft ook een barfunctie en is een ideale plek om de chef-kok uit te hangen zonder gesprekstof te hoeven missen van jouw gezelschap. Sla de openslaande deuren vanuit de keuken richting het op het westen gelegen balkon open en je vindt hier een heerlijk buiten eet- of borrelplekje! Tevens heb je aan beide zijden van het leefgedeelte grote raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval. Tof detail zijn de leuke nistjes die voor een leuk decoratief effect zorgen. Zowel aan de voor- als achterzijde van deze verdieping is een slaapkamer gevestigd, waarvan één van deze kamers nu in gebruik is als werkkamer. In het leefgedeelte bevindt zich ook de meterkast, een separaat toilet met fonteintje, een vaste kast en de trap naar de bovenste verdieping.

Vierde verdieping
De overloop biedt toegang tot de grote, derde slaapkamer en de badkamer. Via de master bedroom en de overloop is het pandbrede, tweede balkon (oosten) te bereiken. De luxe volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche inclusief uitsparingen met verlichting voor jouw doucheproducten, een prachtig ovaal gevormd bad, een wastafelmeubel in wit met een natuurstenen wasbak, een spiegel, een handdoekradiator, een zwevend toilet en inbouwspots. Aan zen-momenten geen gebrek! Op de overloop vind je tevens de wasmachine- en drogeraansluiting en het cv-expansievat.

Topverdieping - dakterras
En dan toch wel dé kers op de taart van dit appartement: het ruime dakterras van ca. 25m² dat is voorzien van houten vloerdelen en een witte, houten omheining. Vanuit hier heb je een werkelijk adembenemend panoramisch uitzicht op de iconische skyline van Rotterdam. Hier vertoef je toch het liefst elke avond om er te eten of BBQ-en met vrienden en elke ochtend om onder het genot van je eerste kopje koffie de zon op te zien komen?
Verkoper aan het woord
“Gelegen in het hart van het ontspannen Rotterdam Noord, bevinden alle gemakken van de stad zich op loop- en fietsafstand (bijv. het Centraal Station op 3 minuten fietsen). Daarbij bieden het dakterras en de twee balkons volop eigen buitenruimte, zodat je altijd een plekje vindt voor een ochtendkoffie of een barbecue met vrienden wanneer de zon schijnt!”


Bijzonderheden
• Bouwjaar 1933;
• Woonoppervlak ca. 100m²;
• Twee balkons, een op de 3e en een op de 4e verdieping;
• Dakterras van ca. 25m²;
• Eigen grond;
• Dubbel glas, grotendeels kunststof kozijnen, enkele houten kozijnen;
• CV Remeha Tzerra 2017;
• Energielabel C;
• Actieve VVE met een bijdrage van € 113,- per maand;
• Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Remeha Tzerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Buitenruimte oppervlakte
37 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en betaald parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*