Omschrijving

Kant-en-klare gasloze tweekapper met uitbouw, garage, 19 zonnepanelen, (aard)warmtepomp etc.

Meestal als je een nieuwbouwwoning koopt moet je lang wachten. Het kan zo een jaar of langer duren voordat je woning klaar is. Er komen ook nog flink wat kosten bij en het is best wel een gedoe! Hier heb je dat niet. Hier staat een fraaie en instapklare twee-onder-een-kapwoning klaar voor bewoning. Recent gebouwd (2021), volledig geïsoleerd, uitgerust met een aardwarmtepomp (dus koelen + verwarmen!) en wat ons betreft helemaal af. De woning is ruim bemeten, praktisch ingericht en aan de achterzijde ook nog is uitgebouwd. Het is een echte gezinswoning met o.a. 3 slaapkamers, een grote zolder en een praktische garage. Het geheel is gelegen op een perceel van 268 m². Grote oprit aan de voorzijde en een royale achtertuin welke zonnig is gelegen op het westen.

Wonen:
Mooi verzorgde hal met meterkast, technische ruimte en modern toilet. Aan de achterzijde vind je de extra grote living met grote raampartijen en openslaande tuindeuren. Door de uitbouw is de woonkamer lekker groot en biedt het voldoende ruimte voor iedereen! Centraal in de woning vind je nog een handige trapkast en de trap naar de verdieping. Mooi uit het zicht achter een handige schuifdeur.

Koken:
Een echte ‘leef’ keuken waar je naast koken en eten ook nog eens fijn kunt zitten. De erker aan de voorzijde zorgt voor net even wat meer ruimte. De keukenopstelling is netjes en voorzien van o.a. een kookeiland Het betreft een verzorgde, maar ook tijdloze opstelling die van alle gemakken is voorzien.

Slapen en baden:
Boven vind je op de 1e verdieping een overloop, 3 ruime slaapkamers, een complete badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. De 2e verdieping is verrassend ruim en biedt naast heel veel bergruimte ook mogelijkheden voor eventueel extra slaapkamers.

Buitenleven:
Deze mooie woning vind je op een passend en mooie kavel. Niet te groot en zeker niet te klein. Aan de voorzijde parkeer je de auto’s op de royale oprit. Via een eigen achterom bereik je de royale achtertuin die ingericht is met bestrating en gazon. Wat kleinschalige plantenborders zorgen voor wat groen maar niet voor al teveel onderhoud. Zonnig gelegen op het westen.

Locatie:
In Dussen is het fijn wonen. Gemoedelijk mensen, dorpse sfeer en natuurlijk Brabant. De mensen zijn sociaal, niet te moeilijk en als nieuwkomer voel je je snel thuis. De wijk is rustig en de straat is autoluw. Je komt er als je er moet zijn, anders niet. Kids lopen zo naar het speeltuintje tegenover de woning. De perfecte gezinswoning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, buitenzonwering, zonnecollectoren en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Perceeloppervlakte
268 m²
Inhoud
600 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 81 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*