Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12
Schelpweg 12

Schelpweg 12

Ellemeet

€ 245.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de buitenrand van het rustig en landelijk gelegen dorp Ellemeet ligt deze leuke tussenwoning. De perfecte starterswoning in een omgeving waar watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen; gelegen aan de Brouwersdam tussen het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer. Op korte loopafstand ligt ook een outdoor sportveld en een kinderspeeltuin. Daarnaast ligt het direct bij uitvalswegen naar de Randstad en op fietsafstand van de gezellige badplaatsen Burgh-Haamstede, Renesse en Scharendijke. Kortom, de ideale woonlocatie op Schouwen-Duiveland!

Je komt binnen in een voorportaal met meterkast en een deur naar de woonkamer met open keuken. Door de aanwezigheid van een open keuken is er veel lichtinval in deze mooie ruimte van ruim 30 m2. De handige inbouwkasten zorgen voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk met de trapopgang, de wasmachineaansluitingen en toegang tot het toilet. Vanuit de bijkeuken is ook de achtertuin bereikbaar welke onderhoudsvriendelijk is aangelegd. De achtertuin is gelegen op het gunstige Zuiden. Hier vinden we tot slot nog een berging van circa 4 m2.

Op de overloop vinden we de Cv-opstelling en toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel waardoor er voldoende ruimte is voor een bed en een kast. De dakkapel loopt verder in de in 2021 gerenoveerde badkamer welke helemaal van deze tijd is. De donkere tegels op de vloer in combinatie met het lichtgrijs en de mozaïektegels op de wanden zijn een mooie combinatie. Verder is er een tweede toilet, een fraai wastafelmeubel, een grote douchecabine met regendouche en een handdoekradiator aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote dakkapel en heeft daardoor prima afmetingen. Het luik met vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder. Ook is er nog een handige inbouwkast aanwezig voor het opbergen van je kleding.

De woning is goed onderhouden en zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken. Zo is de woning deels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Ook is de dakbedekking van het platte dak in 2016 vernieuwd.

Als je op zoek bent naar een nette starterswoning op een leuke locatie dan is dit je kans! Deze woning is alleen geschikt voor permanente bewoning. Recreatief gebruik van deze woning is niet toegestaan. Bel ons kantoor en één van onze makelaars laat je graag alle details zien.

Ellemeet ligt centraal t.o.v. uitvalswegen, Noordzeestrand en Grevelingenmeer. Op slechts korte afstand liggen de dorpen Renesse en Scharendijke, waar zich alle dagelijks benodigde faciliteiten bevinden zoals een grote supermarkt, basisschool en huisarts, evenals een divers en leuk winkelaanbod, restaurants en terrassen. Voorzieningenmiddelpunt van Schouwen-Duiveland ‘Zierikzee’ ligt op 15 autominuten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van Benraad, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
66 m²
Inhoud
243 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 16 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*